yes baby bende bu ay adetimle yapacağım inşallahhhh
aman dikkat çörek otu düşüğü tetikleyebiliyor o yüzden adetin 12.günü bırakmalısın tatlım
günaydın kızlar hayırlı cumalar cnm bu karışım ne işe yarıyor bırde ölçüsü falan varmı acmı tok mu yenıyor sölermısın rıca etsem
yumurta gelişimini artırıyor canım geçen ay ben kullanmıştım ve 8.gün dr.a gittiğimde sen hangi ilacı kullanıyorsun demişti şaşırıp
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
karıştırıp adetinin 2.-12.günleri arası sabah kalkınca akşamda yatmadan önce birer kaşık yiyorsun bu karışımı kullandığım ay çatlama zamanlarım çok sancılı geçer bu da aşağıda çok işlev olduğunu gösteriyor
Rabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeeehayırlı cumalar canlarım nasılsınızbenim için büyük gün yaklaşıyor yarın kontrolüm var benim için dua edin herşey yolundadır inşallah bebeğim sağlıklı çözünür ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim bu dertten muzdarip bütün can yoldaşlarımı biran evvel kurtarsın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
yeaaaahhh harikasın gülümmmmmmheeee dün benim ondan kasık ağrım olduuuuu....
hayırlı cumalar canlarım nasılsınızbenim için büyük gün yaklaşıyor yarın kontrolüm var benim için dua edin herşey yolundadır inşallah bebeğim sağlıklı çözünür ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim bu dertten muzdarip bütün can yoldaşlarımı biran evvel kurtarsın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
yumurta gelişimini artırıyor canım geçen ay ben kullanmıştım ve 8.gün dr.a gittiğimde sen hangi ilacı kullanıyorsun demişti şaşırıp
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
karıştırıp adetinin 2.-12.günleri arası sabah kalkınca akşamda yatmadan önce birer kaşık yiyorsun bu karışımı kullandığım ay çatlama zamanlarım çok sancılı geçer bu da aşağıda çok işlev olduğunu gösteriyor
Rabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeee
yeaaaahhh harikasın gülümmmmmmgelsin bebişlerrrr
bugün piedra da dr.a gidecekti hadi bakalım Rabbim yolunu açık eylesinnnn
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
günaydın kızlar hayırlı cumalar cnm bu karışım ne işe yarıyor bırde ölçüsü falan varmı acmı tok mu yenıyor sölermısın rıca etsem
Rabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeee
amin inşallah Allah razı olsun
çok teşekkür ederim birtanem inşallah hayırlısı olsun biliyorsun çok zor yollardan geçtik bebişlerimde dayanabilirmi bu kadar zorluğa bilemiyorum anlarda annesi gibi azimlilerdir inşallah annelerini bir ömür boyu terk etmezler inşallah.inşallah herkes için hayırlısı olsun bebişsiz kimse kalmasınDualarımızdasin canım inşallah herşey çok güzel olur..Buz bebekleri düşünme sen sapasağlam çözülecekler Allahın izniyle...ayyy adım adım yaklaşıyor bebişler...Amin canım cümlemize hayırlı evlatlar versin rabbim yüreği buruk kimse kalmasın..
inşallah canım inşallah Rabbim yardımcın olsun ne kadardır istiyorsunuz bebeği inşallah Rabbim yakın zamanda nasip ederteşekkürederim kesinlikle denicem bende anne olmak ıstıyorum bılgıler ıcın cok sağol
evet bebem yaaa inşallah son neticemiz bebiş olurrrrrşu kırmızılar bi gelsin 12 gün boyunca full yapcam bu kürü acaip aşka geldim..Netice aldıkça insanın azmi artıyor kuzum...
inşallah çok güzel haberlerle gelir inşallahhhhevet bu gündü demi..gelsede öğrensek dr ne dedi inşallah güzeller haberlerle döner..
yapma bacımmm çörekotu ona zararlııııbak bak ölçülerini de biliyor yafuuu..ben öyle göz kararı hazırlamıştım bundan sonra böyle hazırlarım..İlk zamanlar bizimkine de veriyordum bir kaşıkyazık ilk defa bir şeyi itirazsız yedi oda kendisine uygun olmayan bir kür inşallah kanında kadınlık hormonları sağlılanmıyordur
Canım benim bebişleri de annesi gibi azimli ve kararlı anneciğinin kollarına gelmek için can atıyorlarrrRabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeee
amin inşallah Allah razı olsun
çok teşekkür ederim birtanem inşallah hayırlısı olsun biliyorsun çok zor yollardan geçtik bebişlerimde dayanabilirmi bu kadar zorluğa bilemiyorum anlarda annesi gibi azimlilerdir inşallah annelerini bir ömür boyu terk etmezler inşallah.inşallah herkes için hayırlısı olsun bebişsiz kimse kalmasın
hayırlı cumalar canlarım nasılsınızbenim için büyük gün yaklaşıyor yarın kontrolüm var benim için dua edin herşey yolundadır inşallah bebeğim sağlıklı çözünür ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah Rabbim bu dertten muzdarip bütün can yoldaşlarımı biran evvel kurtarsın hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah
kizlar kizim 28 haftalik oldu Rabbimin izniyle asagida uykunuzdan bile uyanabilirsiniz diyor ben kizimin her tekmesinde sizlere dua ediyorum Rabbim sizlerede versin insallah ve sizde o tepikleri hissedin bak gene kipirdadi dua vakti geldi insallah hepinize hayirli cumalar
canımmmmmm :)eee...hani yasinle devam edecektikbir gün topiğe uğramadım neler olmuş yahuu..şimdi hocam 5 yasin 122 ihlas 100 enbiya okumuyormuyuz ben 2 tanesini okudum biraz önce:44: cevabın hayırsa o zaman kaç meryem suresi okuyoruz..Muhat bir basın açıklaması yapsan iyi olcak ben olaya fransızım şu anda:)))
ben bunları bilmiyordum canım yaa.kız 6 ay içinde neler neler yapmışsın Allah iyiliğini versin.Senin için uğraşmadı değilde çok beklemedi demek lazım o zamanen aceleci bebiş seninkiymiş topikte maşallah
Şu çörekotu+bal+tarçın gerçekten çok etkili 1 hafta kullandım ama etkisini hemen gösteriyor.Tembellikten yarım kalmıştı devam edeceğim
canımmmmmm :)
geçen sefer meryem suresi okumuştuk ya hani, tamamlanamamıştı.
onu iki arkadaşa devredelim diyoruz tabiki siz de onaylarsanız.
listemiz yeniden yasinle devam ediyor canım :9
yani yasinlere devam :)
okuma sırası falan da değişsin diyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?