Rabbim çok çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah şu mübarek gün hürmetineeeee
amin inşallah Allah razı olsun
çok teşekkür ederim birtanem inşallah hayırlısı olsun biliyorsun çok zor yollardan geçtik bebişlerimde dayanabilirmi bu kadar zorluğa bilemiyorum anlarda annesi gibi azimlilerdir inşallah annelerini bir ömür boyu terk etmezler inşallah.inşallah herkes için hayırlısı olsun bebişsiz kimse kalmasın
Bilmezmiyin canımcım imkanları değil imkansızlıkları zorladınız 9 yıllık sabır inşallah neticesini verecek..asıl zor olan sizin durumunuzda 6 tane embriyo elde etmekti ki siz onu başardınız..bende dond.embriyo transferi öncesi senin gibi tedirgindim sağlıklı çözülebilecekler mi diye hiç korktuğum gibi olmadı.Fire vermeden çözülecek buz bebeklerin tıpkı anneleri gibi azimle yola devam edecekler.Sonra kardeş yapmak istediğinizde kalanları da çözüp kalabalık bir aile olacaksınız.
Hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz . Seyyan ben dualarimi okudum canim haberin olsun söyle bi bakayim dedim ne var ne yok diye bugün konyaya gittik kaynim askerde hem onu ziyaret ettik hem mevlana hazretlerinin turbesine gittik kendim ve sizin icin bol bol dua ettim Rabbim kabul eder inşallah :)
hoş geldin canım :) haber vereydin görüşürdük
Nasilsin bu arada canim bebis nasil
:) evet canım konyadayım Mevlana türbesi tarafında hemde,10 dakikaya gelirdim :) iyiyim elhamdülillah mide bulantıları ve yorgunluk hariç :) bebiş iyi ultrasonda kalbinin attığını gördük en son.perşembe bidaha gidicez sanırım kalp atışını duyabiliriz o gün.
bugun doktor kntrolm vardi.. rahimde acilma varmis ve artik beklemeye gerek yok dedi doktorum..Allah nasip ederse carsamba gunu doguma gidiyorum sanirim suni sanciyla dogumu baslaticak doktorum..neolur dualarinda bizide unutmayin..saglickla bebegimi kucagima alirim insallh
Ayyy hadi yaa üzüldüm bak bilseydim bulusurduk topicteki herkesi cok merak ediyorum ben kac yasindasin sen. Ben muayeneye giderken iceriden kalp atis sesleri geliyo iciiimmmm gidiyoooooo yaaaa benimde yumurta catlama gunlerim insallah bebegim gelir de bende o günleri görürüm Rabbim saglicakla hsyirlisiyla buyutmeyi nasip etsin sana
bugun doktor kntrolm vardi.. rahimde acilma varmis ve artik beklemeye gerek yok dedi doktorum..Allah nasip ederse carsamba gunu doguma gidiyorum sanirim suni sanciyla dogumu baslaticak doktorum..neolur dualarinda bizide unutmayin..saglickla bebegimi kucagima alirim insallh
küçüğüm ben kimliğe göre dehiç yaşımı yansıtmıyormuşum herkes öyle diyor çok olgunsn diye.kendimden büyüklerle çok iyi anlaşırım.kendi yaşıtlarım deli oluyor :) amin canım.ALLAHım sanada tez vakitte yaşatsın bu mutluluğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?