Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Esmacım Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarımız sizinle.Sende bizleri unutma o telaş içinde inşallah.Allah'a emanet ol canımcım

rabbim güneşin sadece bedeninize değil kaderinize de yansımasını nasip etsin :*

Aminnnnnnnnn canım

Kızlar geçmişe bakamadım vaktim yok listeden haberi olan var mı akşama doğru tekrar girecem yazan olursa çooookkkkk sevinirim canlar

Son düzenleme:

canım 5 yasin,122 ihlas ve 100 enbiya s. 89. ayeti cumaya kadar.

hadi hayırlısı olsun canım

Allah razi olsun kizlar.. insallah hepinize dua edicem sanci aninda

arkadaşlar biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı sabaha kadar uyuyamadım sabahta dalmışım bir uyandım saat 10.30 neyse hemen hazırlandık yola çıktık umut tüpbebeğe gittik doktorum kan vermemi istemiş hemen acil kan verdim sonucu 1.30 saat sonra çıkacak tedavinizin devam edip etmeyeceği buna göre belli olacak dediler.belki iptal ederiz 1 ay sonra tekrar denersiniz dediler.tabi ben çok üzüldüm .sonucun çıkmasını bekledim suratımdan düşen bin parça neyse biraz gezdik geri merkeze döndük sonuçlar çıkmşıtı doktorum beni bekliyormuş.neyse çıktım yukarı kalbim güm güm atıyor sonuç iyi çıktı dedi hemşire hazırlan doktor muayene edecek dedi .bir baktım odaya süleyman bey girdi ulun bey yurt dışındaymış doktor herşey yolunda üzülmeyin dedi .daha sonra miyomu sordum ne durumda dedim oda miyomun var ama bunu kafaya takmayın daha büyük miyomla gelen hatta hamile olanların bile olduğunu söyledi.bana hiç kafana takma dedi içime su serpti kaç aydır çok üzgündüm.bu durumu sorun etmemem gerektiğini söyledi ve ilaçlarımı kullanmaya devam etmemi söyledi bugün 2 tane hap kullanacktım ama süleyman bey 3 tane kullanmam gerektiğini söyledi biraz ulun beyin tedavisine ekleme yaptı.bebişlerimi yarın çözeceklermiş teyzeleri inşallah sağlıklı çözünürlerse perşembe günü transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin can yoldaşlarım .Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda hamiş olmanızı nasip etsin amin

sümmeyyab ben burdayım :)
nurusimaaa, kız hadi artık ya sen doğurmadan bize sıra gelmiyo :)
bu sıcakta da buz gibi bebek ne sevilir ama

sümmeyyab ben burdayım :)
nurusimaaa, kız hadi artık ya sen doğurmadan bize sıra gelmiyo :)
bu sıcakta da buz gibi bebek ne sevilir ama
kız ne demek sıra gelmiyor olurmu öyle şey yollar senin birtanem
evet ya buz bebişlerim iyi gelecekler
teyzesi duanızı eksik etmeyinsağlıklı çözünsünler

kız ne demek sıra gelmiyor olurmu öyle şey yollar senin birtanem
evet ya buz bebişlerim iyi gelecekler
teyzesi duanızı eksik etmeyinsağlıklı çözünsünler
zaten doğmadan cennetlik oldu senin bebelerin
daha doğmadan ne kadar çok duaya vesile olduklarını bi bilseler
etmezmiyiz canım yaaa, heycanla bekliyoruuummmmm

Son düzenleme:
zaten doğmadan cennetlik oldu senin bebelerin
daha doğmadan ne kadar çok duaya vesile olduklarını bi bilseler
etmezmiyiz canım yaaa, heycanla bekliyoruuummmmm
haklısın canım arkadaşım hemde ne dualar edildi Allah hepinizden ezelden ebede kadar razı olsun
sizlerin duasıyla bu kadar mucize yaşadık Rabbim sizlerde mucizelerini yaşatsın en yakın zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
haklısın canım arkadaşım hemde ne dualar edildi Allah hepinizden ezelden ebede kadar razı olsun
sizlerin duasıyla bu kadar mucize yaşadık Rabbim sizlerde mucizelerini yaşatsın en yakın zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canımbiz sadece yardımcı olduk
asıl senin inancın ( %130) bu yaşamana sebep oldu :)
ayyyy bize de iyi oldu
gaza geldik sayende

yok canımbiz sadece yardımcı olduk
asıl senin inancın ( %130) bu yaşamana sebep oldu :)
ayyyy bize de iyi oldu
gaza geldik sayende
%130 bundan sonra bebişim gelince açacağımız topiğin adımı olsa
ben size umut mu oldum ne mutlu bana ben sizi hep gaza getiririm şekerim bebişlerim gelsin enerji depolıyayım sizi daha çok gaza getiririm

%130 bundan sonra bebişim gelince açacağımız topiğin adımı olsa
ben size umut mu oldum ne mutlu bana ben sizi hep gaza getiririm şekerim bebişlerim gelsin enerji depolıyayım sizi daha çok gaza getiririm
elbette gaza getirdin şekerim
bak Allah'ını seviyosan girme deprosyana tamam mı
yoksa karnına pürmüzle yaklaşırım

kızlar ziyaretçi olarak geliyosunuz sanırım .
ama tekrar gelin yaaaaaaaa
özledik sizi

kızlar rahim duvarının çift kontur olması kötü b,rşey ni????
11 mm olmuş rahim duvarım.

sa arkadaşlar masılsınz inşaallah hepiniz iisinzdir..... seyyancım ben ramazanı şerif e kadar listeye dahil olamayacağım geçici olarak yani okuyamayıp liste benim yüzümden sallansın istemem.... ramazanda tekrar dahil olurum insaallah... ama buradayım biyere gittiğim yok listeden çıktım diye sakın unutmayın beni haaaaa.... takılırım muhabbete falan gelirim sadec listeden geçici olarak çıkar beni olur mu canım.... hepiniz çok seviyorum.....

iyi akşamlar canlar nasılsınız ne var ne yok yeni haberler vardır inşallahh...
benimde misafirler vardı gittiler bir bakayım dedimmm

seyyanım canım benim msj attım ama özel kutun doluymuş gönderemedim msj bende hepinizi çok seviyorum kuzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…