bugun doktor kntrolm vardi.. rahimde acilma varmis ve artik beklemeye gerek yok dedi doktorum..Allah nasip ederse carsamba gunu doguma gidiyorum sanirim suni sanciyla dogumu baslaticak doktorum..neolur dualarinda bizide unutmayin..saglickla bebegimi kucagima alirim insallh
rabbim güneşin sadece bedeninize değil kaderinize de yansımasını nasip etsin :*
Esmacım Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarımız sizinle.Sende bizleri unutma o telaş içinde inşallah.Allah'a emanet ol canımcım
Aminnnnnnnnn canım
Kızlar geçmişe bakamadım vaktim yok listeden haberi olan var mı akşama doğru tekrar girecem yazan olursa çooookkkkk sevinirim canlar
canım 5 yasin,122 ihlas ve 100 enbiya s. 89. ayeti cumaya kadar.
İnşallah canim yaas dogum denince coook hyecanlaniyorum ben Allah in izniyse hayirlisiyla kucagina alirsin inşallah bebegini sende bizim icin dua et o hengamede aklina gelirse :) yeni dogum yapmis bayanin gunahlari döküldüğü icin kabul olurmus
hadi hayırlısı olsun canım
Ne güzel canım senin bebeğini kucağına alma vaktin gelmiş..Ağrısız acısız kolay doğum nasip etsin Allah..Dua ederiz canım senin için hatta kolay doğum için bir dua var özellikle telefonuma hatırlatma kuruyorum canım.O anda aklına gelirse kendini iyi hissettiğin anda sende bizler için dua et olurmu..
Esmacım Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarımız sizinle.Sende bizleri unutma o telaş içinde inşallah.Allah'a emanet ol canımcım
Aminnnnnnnnn canım
Kızlar geçmişe bakamadım vaktim yok listeden haberi olan var mı akşama doğru tekrar girecem yazan olursa çooookkkkk sevinirim canlar
kız ne demek sıra gelmiyor olurmu öyle şey yollar senin birtanemsümmeyyab ben burdayım :)
nurusimaaa, kız hadi artık ya sen doğurmadan bize sıra gelmiyo :)
bu sıcakta da buz gibi bebek ne sevilir ama
zaten doğmadan cennetlik oldu senin bebelerinkız ne demek sıra gelmiyor olurmu öyle şey yollar senin birtanem
evet ya buz bebişlerim iyi gelecekler
teyzesi duanızı eksik etmeyinsağlıklı çözünsünler
haklısın canım arkadaşım hemde ne dualar edildi Allah hepinizden ezelden ebede kadar razı olsunzaten doğmadan cennetlik oldu senin bebelerin
daha doğmadan ne kadar çok duaya vesile olduklarını bi bilseler
etmezmiyiz canım yaaa, heycanla bekliyoruuummmmm
yok canımbiz sadece yardımcı oldukhaklısın canım arkadaşım hemde ne dualar edildi Allah hepinizden ezelden ebede kadar razı olsun
sizlerin duasıyla bu kadar mucize yaşadık Rabbim sizlerde mucizelerini yaşatsın en yakın zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canımbiz sadece yardımcı olduk
asıl senin inancın ( %130) bu yaşamana sebep oldu :)
ayyyy bize de iyi oldu
gaza geldik sayende
%130 bundan sonra bebişim gelince açacağımız topiğin adımı olsa
ben size umut mu oldum ne mutlu bana ben sizi hep gaza getiririm şekerim bebişlerim gelsin enerji depolıyayım sizi daha çok gaza getiririm
kızlarr nerdesinizzzz meraklandım valla bu saat oldu kimseler gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?