Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım benim haftasonu hep aklım sendeydi ama evde internet sorunu yaşadığımız için giremedim
maaşallah sen yine güzel haberlerle gelmişsin tabi kiii
hayırlı bir günde alacaksın minnaklarını deseneeee ayy çok az kaldıııı
kuzum nerelerdesin yaa bir türlü denk gelemedik özledim valla

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım..bu hafta bebekleri annesine kavuşuyor o zaman.eee ama çok beklediler çok mücadele ettiler bebişler eksi bilmem kaç derece vız gelir onlara.perşembe günü hayırlısı ile transferin gerçekleşsin diye dua etmeye başladım ben şekerim bir adım öteye geçtim yani...

Kızlar merhabaara ara girip haberler varmı die takip ediyorum ama dua listesine bi süreliğine katılamıcam çok yoğunum çünkü ( ama dualarımdasınızzz Kızlar bende Allah nasip ederse Temmuz ayında Tüp bebek tedavisine başlıcam çok ani oldu biz gelecek yıla yaptırırız die düşünürken doktorum artık acele etmemiz gerektiğini söledi doktora kalsa bu ay başlıcaktı ama ben istemedim maddi manevi hazırlanmamız gerekiyodu çünkü ve çok heyecanlıyız çok sürpriz oldu bize:26: bende dün akşam 500 yasine niyetlendim sizlerden ricam okuyabilecek arkadaşlar okurlarsa çok sevinirim her birey yalnızca 1 tane okuyabiliyor şimdiden Allah hepinizden razı olsunnAllahta sizlerin gönüllerine göre versin Allah'a emanet olunBu arada unutmuş olabilirsiniz ismim ASLI

teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah kavuşuyoruz Allah'ın izniyle inşallah bir ömür boyu ayrılmamak üzere gelirler. teyzesi darısı başınıza inşallah sizler için çok dua edicem ben mucizeme kavuşuyorum hemde ne mücadele ve zorluklardan sonra Rabbim sonucunu hayırlı eğlesinduaların için çok ama çok teşekkür ederim benim yanımda olup dualarınızla destek oldunuz benim için çok önemli iyi ki varsınız Allah hepinizden razı olsun hepinizin gönlünün hayırlı dileklerini versin en yakın zamanda amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…