odaklanma eğitiminden vereyim mi taktik :)kizlaar selamun aleykum nasilsiniz bakalim?ne var ne yok?ben iyim sukurler olsun araba dersiyle ugrasiyorum....trafik cok zor yaaa..nasil olucak bu is kizlar yaaa...muhaaat bana bi ogrenme taktigi versene sen bilirsin sen cok ogreniyorsun...kafama biturlu girmiyo,halbuki eskiden bi okudugumu daha unutmazdim,araba surerken cok daliyorum hoca farketti sen niye daliyosun diyo.bana dua edin de su kalin kafama girsin yaa..cok stres yaptim kendime...
hiçbişey düşünmeden nasıl bakabilcem ki ben onaaaa imkanı yok anacımodaklanma eğitiminden vereyim mi taktik :)
A4 kağıdın tam ortasınabaşparmağının boyutunda daire çi ve onu kırmızı ya da siyak boyayla boya.
2 mt uzaklığa koy ve 2 dk bak. başka bişi düşünmeden bak ama (becerebilirsen)
ben aklımı zor boşaltıyordum da
bunu günde 5 kez yap farklı zamanlarda :)
sonra yine A4 kağıda kocaman 8 çiz başını kıpırdatmadan gözlerinle takip et. 5 kez düz 5 kez testten çiz gözünle.
işe yarayacaktır :)
hiçbişey düşünmeden nasıl bakabilcem ki ben onaaaa imkanı yok anacım
hiçbişey düşünmeden nasıl bakabilcem ki ben onaaaa imkanı yok anacım
valla yaaa alır başını gidr benim beyin beni dinlemez kiiibende o noktalara bakarken nerelere giderim kimbilir ama 8i iyi cizerim hem duz hem ters
sakız ne işe yarar bacımmmmmhihihiii canım zten sıkıntının büyüğü o :)
yaptıkça alışıyorsun ama deneyin derim.
veeeeeee mutlaka ve mutlaka sakız çiğneyin, ders çalışırken, yazı yazarken vb vb.
sağol canım, inşallah
sağol canım
sende de hidrosalpinks mi vardı? tüplerine bakıldı mı tekrar, açık mı hala canım? senin sıkıntın neydi?
çok geçmiş olsun canımcımmm Rabbim bununla geçmiş etsin inşallah bu operasyon bir en önce bebişine kavuşmana vesile olur inşallahhhhh
ben de 25mm olan bilem var kuzuuuu e ben geçen ay oldum hala devam eder mi ki etkisi o zaman yumurtalarımda da etkilidir iğneler belki 2tane yumurtam üremiştir bu ayda hala şansım var yaniiii
burdayım kuzum bugün yoğun bir gün ama burdayımmm
bu konuda çok fazla soru sordum biliyorum ama hep çaylaklığımdan
şimdi dr a özel mesaj göndermeye çalışıyorum pdf uzantılı dosya bir de resim eklemem lazım ama bir türlü yapamadım nasıl yapılıyor bilen varmı bu attacment yahuuu
Canım msj yazarken sağda üstte ataç resmine tıkla yukarda sağda yine dosya ekle kısmı var onu tıkladıktan sonra dosyaları seç diyeceksin ekleyeceğin soyayı seçince upload files ı tıkla resimler diğer kutucuğa eklenecek oradan da dosyaların altındaki kutucuğu tikleyip içeriğe ekle diyeceksin ve eklenecekkkk
özel mesajda bulamıyorum kuzum ama ben ataş resmini
sana doğru anlatayım derken bende açma sapan bişey ekledim msja iyi mi
özel mesajda bulamıyorum kuzum ama ben ataş resmini
üzerindeki karalamaları sen yaptın demii...
taranmış evraklar canım bizim kızların müşteriden aldıkları siparişler hesap et işte nasıl yazıları çözdüğümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?