sağol canım Allah razı olsunncanim bende okurum bugun okundu yaz istersen tatlim
canım şunu bi oku:)
anlamı bile yeter ama neyseBismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”
Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”
Hz.Peygamber Aleyhisselam,Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:
“Ya Ali ! her ne zaman bir darlğa ve sıkıntıya düşersen,bir bela ve musibete uğrarsan şöyle dua et.”
“Bismillahirrahmanirrahim.Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym.”
Yani “Ya Ali Böyle dua edersen sıkıntılı anlarında bu dıayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defederibunlardan seni kurtarır.” buyurmuştur.
Bu dua (99) derde devadır.Bunlardan en küçüğü kalpteki sıkıntıdır.
Mesela gönül sıkıntısını hiç bir maddi ilaç gidermez; O zaman bunun ilacı duadır.
Her kim günde 100 defa okursa fakirlik ve yoksulluk yüzü görmez.Kazancında bereket,rızkında bolluk olur.
Yatarken söylemelerinde dünya belaları ve musibetleri kendisinden uzaklaşır.
Sabahleyin söylemelerinde Cenab-ı Hakkın gazabından emin olurlar.Cenab-ı hakkın rızasına ermeye namzed ve hak kazanırlar.
Bu kısacık hayat kurtaran manevi reçeteyi uygulamak için tembellik yapmayalım.
Allah razı olsun Muhatcımmm Allahta senin güzel gönlüne göre versin inşallahhhhcanım ozaman şöyle yapalım, benim haricinde 10 tane daha yaz. toplam 11 olsun.
eğer 10 kişi aşarsam ayrıca özeline mesaj atarım.11 tane not aldımmm
canım Allah senden razı olsun,Allah razı olsun Muhatcımmm Allahta senin güzel gönlüne göre versin inşallahhhh11 tane not aldımmm
sen böyle bişeye niyetlenmeseydin belki bu 11 kişinin aklına yasin okumak gelmeyecekti
sayende sevaba girecez
ben teşekkür ederim :)Muhatçığım çok teşekkürler
Allah razı olsun kızlar ismlerinizi not aldımmmAsbelove canım bu ay hamile kalmam mümkün değil çünkü doktorum korunmammı istedi bi dolu ilaç verdi yani hamilelik zor hani herkes tüpten önce hamile kalıyoya bende mümkün olmucakk tabiki hayırlısı
bende okurum yasin cnm rabbim hakkında hayırlısını versın isteyen herkese evlat nasıp etsin bende dahil
Allah razı olsun canımmbende okurum yasin cnm rabbim hakkında hayırlısını versın isteyen herkese evlat nasıp etsin bende dahilismini not aldımm Rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallah tez zaman da
Rabbim oğlun için de nasip etsinkizimin ilk ayakkabilari sizlerlede paylasmak istedim kizlar
Rabbim oğlun için de nasip etsin
güle güle giysin prenses
aminnn canım :)bende okurum yasin cnm rabbim hakkında hayırlısını versın isteyen herkese evlat nasıp etsin bende dahil
saolasın :)
sen ne kadardır bebek istiyorsun
kizimin ilk ayakkabilari sizlerlede paylasmak istedim kizlar
kız nereye kaçtınnnn sana ihtiyacım varrr
dimi dimi gelsin de bebişler öyle ya da böyle hiç sorun yok valla her türlü hap ot içilirbende çok isterdim ama yasmin verdi bide biesteron die ilaç verdi korunmamı istedi anlamadımm neyse kocamn doktor vardır bi bildiği
yaa dafniii göğsümdeki bir kitlem ağrı yapmaya başladı dokununca da koltuk altıma doğru geliyor ağrı korkuyorummmYettim dostum... neyin var noldu bakem
çok güzellerrriyi günlerde giysinnn güzel kızınn
amin insallah canim insallah sizlerinkilerde giyecek teyzeleri
ayyy inşallahhh bizde bu günleri görürüzzz
kizimin ilk ayakkabilari sizlerlede paylasmak istedim kizlar
Allah razı olsun canımmismini not aldımm Rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallah tez zaman da
amin allah cümlemizden razı olsun eğer eksiğin kalırsa söyle aileme dağıtırım cnm
çok güzelleeeerrrBunlara göre ayaklar var yaa misminik küçümen güle güle giysin uyuyan güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?