Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ama ben 3senedir takipteyim bu zamana kadar hiç ağrı olmamıştı böyleeee:18:
ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı ben yaaa
iğneden olurmu ki heee o zaman tamam

Son düzenleme:
Uzun süredir yoktum, inşallahhamilelerimiz artmıştır.
Cuma günü laparoskopi oldum, sağ tüpüm kapalıydı, doktorumaşılama öncesi tüpü açalım şansımızı arttıralım dedi, bende gözümü kararttımçok korkmama rağmen ameliyat masasına yattım, , tanısal amaçlı laparoskopiolacaktı ama sezeryan olmuş gibiyim, karnım şiş oturup kalkmakta çokzorlanıyorum, dikişlerim acıyor vs. gerçi iyi ki olmuşum, hsg’de çıkmamıştı ama hidrosalpinksoluşmuş doktorum ona da müdahale etmiş, ama tüp çok zarar görmüş, verimli olmazartık dedi, gerçi ben içimden “onu ancak Allah bilir” dedim,
bundan önce gittiğimdoktorlara şikayetlerimi söylüyordum, adetimin bitiminden sonra 17.-18. güne kadarçok miktarda, hafif sarımsı idrara benzer, birden ve çok miktarda boşalan akıntıdan,akıntının olduğu dönemde ilişkide kasık ağrısı, hafif sivilcelenmeden bahsettim, hidrosalpinks olabilir mi dedim ama hepsi hormonel diyordu, "mutlu olunbu belirtiler yumurtlamanız olduğunu gösteriyor” dediler, evet yumurtlamamoluyormuş ama yumurtlamayı sağlayan busıvı normal durumlarda karın boşluğuna akması gerekirken, benim tüp tıkalıolduğu için içerde birikiyor ve geri basınçlarahime akıyormuş, bu yumurtlama sıvısı asitli olduğundan döllenmiş yumurtavarsa bunun rahme yerleşmesine engel oluyormuş, yani ben aylardır boşa kürekçekmişim,
İnşallah başka aksilik çıkmazsa ramazandan sonra tekrartedaviye başlayacağız bakalım,

ama ben 3senedir takipteyim bu zamana kadar hiç ağrı olmamıştı böyleeee:18:
ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı ben yaaa
iğneden olurmu ki heee o zaman tamam

iğneden canım büyütüyor ya zaten küçükler ağrı yapmıyor öyle... 18mm olan var bende ömrümü yiyen o..brokoli kürü yap bulabilirsen ağrıdan kurtulursun hemde küçülmüş olurlar..

annesi daha yeni gördümmm çok tatlılarr maaşallah subhanallahhhh

sagol tatlim Allah razi olsun

gecmis olsun canim Rabbim bundan sonra zorluk yasatmasin ve hemencecik hamile haberini alalim insallah

aaaaa canım çok geçmiş olsun
şimdi nasılsın peki, daha iyi misis?
"mayi" mi deniliyor o sıvıya,
peki şimdi ne olacak? o sıvının başka çıkış noktası oluşturulamaz mı?

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinninşallah en yakın zaman da hayırlı haberlerini alırızz

Geçmiş olsun yıllar önce aynı işlem yapıldı bana da ameliyat kesiği çok küçük ondan yana sıkıntı yokta şu şişkinlik olayı çok kötü oluyor..Neyse ki ortada sorun kalmamış çekilen bütün sıkıntılara değer..tez vakitte dileğinize kavuşursunuz inşallah

aaaaa canım çok geçmiş olsun
şimdi nasılsın peki, daha iyi misis?
"mayi" mi deniliyor o sıvıya,
peki şimdi ne olacak? o sıvının başka çıkış noktası oluşturulamaz mı?

bugün biraz daha iyiyim, tüpün ucunu açtılar da inşallah yeniden kapanmazsa o sıvı normal yoldan karın boşluğuna akacak. tüpün yeniden kapanma olasılığı yüksek, yine tıkanırsa tüpün alınması tek çare. hatta bu gibi durumlarda tüp bebeğe başlamadan önce tüpü tamamen alıyorlarmış.

sagol tatlim Allah razi olsun

gecmis olsun canim Rabbim bundan sonra zorluk yasatmasin ve hemencecik hamile haberini alalim insallah
sağol canım, inşallah

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinninşallah en yakın zaman da hayırlı haberlerini alırızz
sağol canım

sende de hidrosalpinks mi vardı? tüplerine bakıldı mı tekrar, açık mı hala canım? senin sıkıntın neydi?

hımmm zor bi süreç sanırım,
inşaallah kapanmazda 2. yavruna da sahip olursun hemencik :)

çok geçmiş olsun canımcımmm Rabbim bununla geçmiş etsin inşallah bu operasyon bir en önce bebişine kavuşmana vesile olur inşallahhhhh
iğneden canım büyütüyor ya zaten küçükler ağrı yapmıyor öyle... 18mm olan var bende ömrümü yiyen o..brokoli kürü yap bulabilirsen ağrıdan kurtulursun hemde küçülmüş olurlar..
ben de 25mm olan bilem var kuzuuuu e ben geçen ay oldum hala devam eder mi ki etkisi o zaman yumurtalarımda da etkilidir iğneler belki 2tane yumurtam üremiştir bu ayda hala şansım var yaniiii
biliyorum kuzumm takıl canım takıl..ortalıktan kaybolma da...
burdayım kuzum bugün yoğun bir gün ama burdayımmm

cnm hemen hemen seninle ayni durumdayiz,ama bana bu kadar detaydan bahsetmediler.ben kendim istedim tupumun alinmasini,dr.ya alalim yada kelepce takalim dedi..bide ben enfeksiyon atlattim alinmasina gerek yok dedi,ben dedim alinsin..ayin 27 sinde de ben ameliyat oluyacam,gerci benim karnim delik desik oldu ameliyatlardan buda olsun bi tedavi daha deneyip bebek konusunu bitiriyorum...cok yiprandim bu yolda Allah kimsenin eline koymadan kendi versin bi bardak su da bahanesi olsun insallah....sanada gecmis olsun cnm insallah meleyine kavusursun hayirlisiyla

kizlaar selamun aleykum nasilsiniz bakalim?ne var ne yok?ben iyim sukurler olsun araba dersiyle ugrasiyorum....trafik cok zor yaaa..nasil olucak bu is kizlar yaaa...muhaaat bana bi ogrenme taktigi versene sen bilirsin sen cok ogreniyorsun...kafama biturlu girmiyo,halbuki eskiden bi okudugumu daha unutmazdim,araba surerken cok daliyorum hoca farketti sen niye daliyosun diyo.bana dua edin de su kalin kafama girsin yaa..cok stres yaptim kendime...

ahh tatlim benim Rabbim sifa versin insallah tez zamandada ogren su arabayi bende burda aldim ehliyetimi bide ben tersten kullaniyorum ogle ogrendim turkiyeye gidince kavsaklarda gozumu kapatiyorum birine girecez diyesende ogrenirsin canim cok takma kafana asir suresini oku arabaya binmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…