Çok sevindim demek ki önemsiz bişeymiş aman iyi canım...vatandaşlığında hayırlı olsun inşallah.Sizi bir çok sıkıntıdan kurtaracak bir durum anlaşılan vatandaşlık almak..benden yana herşey yolunda canım inşallah diğer arkadaşlar içinde öyledir.Dün epeydir görüşmediğim bir arkadaşla karşılaştık çay bahçesinde 13 yıldır bebeği olmuyordu hamileymiş çoook sevindim akşam bizim evde kutlamasını yaptık...
hadiii ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canımcımmmmm
dimi dimi kuzummm o da aynısını söylüyor sen hayatımda elime geçen en büyük şansımsın diyorYarasın kuzuma genç aşıklar gibi de ne demek..genç aşıklarsınız zaten..O eniştenin repliği bikerem..Ona senden daha değerli bir hediye mi var asıl..
Temiz hava çarpmıştır canım akşama kadar kapalı yerde çalışıyrz akşamda evde açık havaya çıkınca bünye kaldıramadı tabi..
canım benim o sürüncemelerden kurtuluyorsun şükür şu vatandaşlık olunca inşallah bi çok problem yaşanır tabi ki en ufak örnek hastanede bile diğerleri gibi olmaz bir sürü prosedür olur evrak işlemleri sıkar insanıtesekkur ederim kizlar Allah razi olsun cok cok onemli birsey degil vatandaslak almak ama getiriside buyuk ben bu ulkede yasiyorum ve bu ulkede hakkim olsun istiyorum secimlerde olsun baska seyde olsun he bide bunun hava alani macerasi var turk pasaportuyla oturumun bile olsa bazen giciklik yapiyorlar bide her ulkeye girisinde form dolduruyorsun bide uzun kuyruk bekliyorsun hamilelik haberinede cok sevindim canim insallah Rabbim sizede versin en erken zamanda ve hayirlisiyla
Allah kabul ETSIN canim.
Dr Ye gittiniz mi hiç
dimi dimi kuzummm o da aynısını söylüyor sen hayatımda elime geçen en büyük şansımsın diyor
ama o gün çok üzdü beni saçımda beyazlar artmaya başladı onları gördü benim yüzümden saçların beyazladı dedi niye dedim öyle deyip geçiştirdi ama ben ne demek istediğin anladım ve uzatmadım nasıl üzülüyor da bana belli etmiyor canım benimmm
canım benim o sürüncemelerden kurtuluyorsun şükür şu vatandaşlık olunca inşallah bi çok problem yaşanır tabi ki en ufak örnek hastanede bile diğerleri gibi olmaz bir sürü prosedür olur evrak işlemleri sıkar insanı
tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun cok cok onemli birsey degil vatandaslak almak ama getiriside buyuk ben bu ulkede yasiyorum ve bu ulkede hakkim olsun istiyorum secimlerde olsun baska seyde olsun he bide bunun hava alani macerasi var turk pasaportuyla oturumun bile olsa bazen giciklik yapiyorlar bide her ulkeye girisinde form dolduruyorsun bide uzun kuyruk bekliyorsun hamilelik haberinede cok sevindim canim insallah Rabbim sizede versin en erken zamanda ve hayirlisiyla
En doğal hakkın tabiki orda yaşıyorsun tüm vergilerini oraya ödüyorsun.Haklı olaraktan vatandaşlara sağlanan hertürlü haktan yararlanacaksın.kız sokaklarda atlı polisler varmı orda gerçekten
nasılsınız bende drdan geldım bebegımın saglığı yerındemıs sukur 1025 gr olmus fıldır fıldr gozlerı varmıs sanırım babasına çekmıs suan ıcın kızım ters duruyor doguma kadar donermıs
benım suan kanamam yok sukurler olsun ama
bol bol dınlenmem gerekıyormus belım ınce oldugu ıcın agrımın çok olması normalmıs
sızler nasılsınız ozledım sızlerı
canim gecmis olsun oncelikle merak ettirdin kendini ama cok sukur ve prensesimiz saglikliymis seninle birlikte canim kanaman neden oldu kendini cokmu yordun aman dinlen tatlim bu arada ben 5.cuzu okudum 3.cuzu yani baharinkini okumadim ama onuda bitirecegim canim haber vereyim dedim
allah razı olsun canım benım evet malesef dıkkat etmedım kendıme kanamam oldu damlalar halınde fakat cumartesıden berı de kesıldı
bugun ıyıyım sukur tabıkı ıs guc yapmıyorum dıkkat edıyorum
dııne yuregıne sağlık arkadasım ben lısteyı guncelleyeyım o zaman
senın durumun nasıl[/QUOTE
bizde hersey yolunda cok sukur canim kiyafetlerimizi arabamizi falan aldik eksik tamamliyoruz iste sen ne yaptin aldinmi besigini falan aman guzelim yat kalkma esin isten gelince hepsini yapsin nazlandir kendini son haftalardayiz artik kizlarimiz erken gelmeye kalkmasin he bu arada esma kizini kucagina aldi gecen carsamba
allah razı olsun canım benım evet malesef dıkkat etmedım kendıme kanamam oldu damlalar halınde fakat cumartesıden berı de kesıldı
bugun ıyıyım sukur tabıkı ıs guc yapmıyorum dıkkat edıyorum
dııne yuregıne sağlık arkadasım ben lısteyı guncelleyeyım o zaman
senın durumun nasıl[/QUOTE
bizde hersey yolunda cok sukur canim kiyafetlerimizi arabamizi falan aldik eksik tamamliyoruz iste sen ne yaptin aldinmi besigini falan aman guzelim yat kalkma esin isten gelince hepsini yapsin nazlandir kendini son haftalardayiz artik kizlarimiz erken gelmeye kalkmasin he bu arada esma kizini kucagina aldi gecen carsamba
CANIM BIZIM ALISVERIS ISLERI DURUYOR DAHA BI KAC PARCA BISEYLER ALDIK SADECE ..
BIRAZ IYI OLAYIM INS GIRISIRIZ TAMAMLAMAYA ..
BESIK ARABA INTERNETTEN BAKIYORUZ AMA MAGAZADA GORMEK GEREKIYO DIYE DUSUNUYORUM
ARABAN NASIL RESMI VARMI PAYLAŞABILIRSEN BANADA FIKIR OLUR HEM
ESMA ADINA ÇOK SEVINDIM SUKURKI SAĞLIKLI BI SEKILDE ALDI YAVRUSUNU KUCAGINA DARISI BIZE VE BIZIM GIBI TUM HAMILELERE INS
CANIM BIZIM ALISVERIS ISLERI DURUYOR DAHA BI KAC PARCA BISEYLER ALDIK SADECE ..
BIRAZ IYI OLAYIM INS GIRISIRIZ TAMAMLAMAYA ..
BESIK ARABA INTERNETTEN BAKIYORUZ AMA MAGAZADA GORMEK GEREKIYO DIYE DUSUNUYORUM
ARABAN NASIL RESMI VARMI PAYLAŞABILIRSEN BANADA FIKIR OLUR HEM
ESMA ADINA ÇOK SEVINDIM SUKURKI SAĞLIKLI BI SEKILDE ALDI YAVRUSUNU KUCAGINA DARISI BIZE VE BIZIM GIBI TUM HAMILELERE INS
canim ben groco smbiyo b travel sistem aldim resimlerini eylul annelerinde paylastim ama sanada yuklerim simdi rengini gri aldim eskitemezse kizim ikinciyede kullanirim diyorum tabi kismet
nasılsınız bende drdan geldım bebegımın saglığı yerındemıs sukur 1025 gr olmus fıldır fıldr gozlerı varmıs sanırım babasına çekmıs suan ıcın kızım ters duruyor doguma kadar donermıs
benım suan kanamam yok sukurler olsun ama
bol bol dınlenmem gerekıyormus belım ınce oldugu ıcın agrımın çok olması normalmıs
sızler nasılsınız ozledım sızlerı
canim ben groco smbiyo b travel sistem aldim resimlerini eylul annelerinde paylastim ama sanada yuklerim simdi rengini gri aldim eskitemezse kizim ikinciyede kullanirim diyorum tabi kismet
CANIM ÇOK BEGENDIM MASALLAH RABBIM GUZEL GUNLEDE KULLANMANIZI NASIP ETSIN INS..
PAHALI BISEY BU NEKADARA ALDIN CANIM
çok şükür iyiymişsin inşallah bundan sonra da yaşamazsın böyle bir sıkıntı.ince belli olmanın kötü yanları da varmış demekDinlen ne güzel nasılsa bir 2,5 ay sonra en çok dinlenmeyi özleyeceksin :)
CANIM ÇOK BEGENDIM MASALLAH RABBIM GUZEL GUNLEDE KULLANMANIZI NASIP ETSIN INS..
PAHALI BISEY BU NEKADARA ALDIN CANIM
canim buradaki standartlara gore uygun fiyatlisini aldim 385 sterline aldim turk lirasi yaklasik 1100 lira yapiyor daha ucuzuda var ama araba koltugu falan yok ayri alman gerekiyor ozamanda cok daha pahali oluyor dun ciktik esimle baktik soyle ben luksum diye bagiran cok ama fiyatlar ates pahasi dunki 3000 liraya geliyordu sende bulursun insallah canim uygun birsey
canım kimlere okunduğunu söylemedi seyyan,canım nasılsın yeni liste yayınlanmış ama bulamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?