Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadiii ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canımcımmmmm

tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun cok cok onemli birsey degil vatandaslak almak ama getiriside buyuk ben bu ulkede yasiyorum ve bu ulkede hakkim olsun istiyorum secimlerde olsun baska seyde olsun he bide bunun hava alani macerasi var turk pasaportuyla oturumun bile olsa bazen giciklik yapiyorlar bide her ulkeye girisinde form dolduruyorsun bide uzun kuyruk bekliyorsun hamilelik haberinede cok sevindim canim insallah Rabbim sizede versin en erken zamanda ve hayirlisiyla

dimi dimi kuzummm o da aynısını söylüyor sen hayatımda elime geçen en büyük şansımsın diyor
ama o gün çok üzdü beni saçımda beyazlar artmaya başladı onları gördü benim yüzümden saçların beyazladı dedi niye dedim öyle deyip geçiştirdi ama ben ne demek istediğin anladım ve uzatmadım nasıl üzülüyor da bana belli etmiyor canım benimmm
canım benim o sürüncemelerden kurtuluyorsun şükür şu vatandaşlık olunca inşallah bi çok problem yaşanır tabi ki en ufak örnek hastanede bile diğerleri gibi olmaz bir sürü prosedür olur evrak işlemleri sıkar insanı

Enişteye hak vermesemde anlıyorum onu..Evlat sahibi olamamak bir tarafa çok sevdiğin insanından senin yüzünden mahrum olması insanı gerçekten çok üzüyor tamam çok iyi biliyorum sen eşini bu konuda suçlamak bir tarafa o incinmesin diye elinde geleni yapıyorsun ama bazen o üzülmesin diye gösterdiğin çaba bile üzüyordur onu..aynı şeyleri yaşıyorum.Allah razı olsun bu konuda beni incitmemek için eşimde elinde geleni yapar ama benim yüzümden Oda bomboş bir evde yaşıyor vesvesesi bazen yokluyor insanı..Galiba size daha büyük bir sabır düşüyor hem çocuksuzlukla hem de bizlerle imtihan ediliyorsunuz.Bizzat yaşadığım için eşinin bu durumuna sabreden kadın ya da erkek karşı tarafa verilmiş en güzel hediye diye düşünüyorum.

En doğal hakkın tabiki orda yaşıyorsun tüm vergilerini oraya ödüyorsun.Haklı olaraktan vatandaşlara sağlanan hertürlü haktan yararlanacaksın. kız sokaklarda atlı polisler varmı orda gerçekten

En doğal hakkın tabiki orda yaşıyorsun tüm vergilerini oraya ödüyorsun.Haklı olaraktan vatandaşlara sağlanan hertürlü haktan yararlanacaksın. kız sokaklarda atlı polisler varmı orda gerçekten

kiz olmazmi hemde atlar devasa cok asil gorunuyorlar hemde londranin merkezinde kullaniliyor daha cok ve bazi zengin kesimden olanlar atlarini londra merkezdeki parklarda suruyor

nasılsınız bende drdan geldım bebegımın saglığı yerındemıs sukur 1025 gr olmus fıldır fıldr gozlerı varmıs sanırım babasına çekmıs suan ıcın kızım ters duruyor doguma kadar donermıs
benım suan kanamam yok sukurler olsun ama
bol bol dınlenmem gerekıyormus belım ınce oldugu ıcın agrımın çok olması normalmıs
sızler nasılsınız ozledım sızlerı

Son düzenleme:

canim gecmis olsun oncelikle merak ettirdin kendini ama cok sukur ve prensesimiz saglikliymis seninle birlikte canim kanaman neden oldu kendini cokmu yordun aman dinlen tatlim bu arada ben 5.cuzu okudum 3.cuzu yani baharinkini okumadim ama onuda bitirecegim canim haber vereyim dedim

allah razı olsun canım benım evet malesef dıkkat etmedım kendıme kanamam oldu damlalar halınde fakat cumartesıden berı de kesıldı
bugun ıyıyım sukur tabıkı ıs guc yapmıyorum dıkkat edıyorum
dııne yuregıne sağlık arkadasım ben lısteyı guncelleyeyım o zaman
senın durumun nasıl

çok şükür iyiymişsin inşallah bundan sonra da yaşamazsın böyle bir sıkıntı.İnce belli olmanın kötü yanları da varmış demek dinlen ne güzel nasılsa bir 2,5 ay sonra en çok dinlenmeyi özleyeceksin :)

allah razı olsun canım ..
Evet bebıs gelınce dınlenmek zor olacak ,
sen neler yapıyorsun

kızlar merhaba nasılsınız.hiç giremedim kaç haftadır...inanın çok yoğunduk...çok özledim sizleri...şimdi de tatile girdik ara ara okula gelecem sınavlar var o aralarda girecem...sizlerden ne var ne yok hamile olan varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…