hahahaha evet kasaplardaturkiyede okadar cok yememissinizdir ama bizim ingilizler iyi yedi bizim hem helal arayip hemde kiymayi gozumuzun onunde kestirince yemedik insallah ama bellide olmaz
canım yok hasta değildim, hamileymişim :d
ama rahim duvarım ince oldugu için tutunamamış
bakalım soğansuyu kullandım 11mm olmuş yani iyiymiş.
Eşimin sperm sayısıda artmıştır. Havuç bayağğğğğ işe yarıyormuş test ettik onayladık :d
canım 5 tane okuyoruz ihlas 123 tane sanırım 108 tanede enbiya 1, ayet
muhattt ne oldu bi daha anlatsana yaaaaa ne hamileliği geçenki olay mı be kaırmışımcanım yok hasta değildim, hamileymişim
ama rahim duvarım ince oldugu için tutunamamış
bakalım soğansuyu kullandım 11mm olmuş yani iyiymiş.
eşimin sperm sayısıda artmıştır. havuç bayağğğğğ işe yarıyormuş test ettik onayladık
canım 5 tane okuyoruz ihlas 123 tane sanırım 108 tanede enbiya 1, ayet
eeeeeee naparsın göre göre öğrendik.muhat tam gaz geri dönmüşsün canım.Bizim ülkede işler böyle ters naparsın..kasap reyonunda olması gereken boğa sokaklarda çirit atar atlar kasap reyonlarını süsler..İyi yerden yakaladın meseleyi tebrikler
kızlar nasılsınz ............. Acizane bi tavsiyem olacak isim düşünüyormusunz ismin kişinin üstünde payının olduğunu unutmayın lisana güzel gelen ve kullanınlan her ismin manası güzel değil.......
kuzum türkiyede yaşıyor olsaydın emin ol daha çok yerdin..sanslıymışsın
kızlar nasılsınz ............. acizane bi tavsiyem olacak isim düşünüyormusunz ismin kişinin üstünde payının olduğunu unutmayın lisana güzel gelen ve kullanınlan her ismin manası güzel değil.......
esilayi esma koydu bir ismi daha var ama unuttum hamilelik isteranada cok guzel isim canim daha doguma var icinize en cok ne sinerse onu koyun insallah biz karar verdik ismiyle seviyoruz kizimizi ismimiz berin beyza olacak insallah
evet canım o olay.muhattt ne oldu bi daha anlatsana yaaaaa ne hamileliği geçenki olay mı be kaırmışım
bana dr mi hatırlatıp şu mübarek günde günaha sokma canım.hadı ya rabbım saglıklısın nasıp etsın ıns
canım rahım duvarı kalınlastırmak ve bebegın tutunması ıcın crınıno jel var onermedımı drun
canım başka dr baktı.muhat han geçen ay bişey yaşamıştın doktor mu söyledi rahim duvarın inceolduğundan düşmüş diye ne testler yaptı ay bende yaşadımtya merak ediyorum.... ayın 20 bat inşaallah gelmez gelirse bu ay tekrar başlayacaz hastaneye
canım esma elısa sude koydu dıye bılıyorum benım begendklerım esıla mına buğlem esım ıse rana haydı hayırlısı bakalım
sızın ısımde guzelmıs berın beyza hanım
evet canım o olay.
sen nasılsın neler yaptın
sogan suyu kullandın mı?
bana dr mi hatırlatıp şu mübarek günde günaha sokma canım.
klomen kullanıyım mı diye niye daha önce sormamışım.
tıpı o değil ben okudum sanki
evet canım çok düzenli olmasada içtim işte bu ay bat gelmez inşaallah gelirse hastaneye gştcez tekrar....yoğun siyaset gündemimden burdaki olayları kaçırdım :))))
esilalar pek uslu oluyo canım :)
bende bu ara şule ismine takılmış durumdayım :d
hihihihi
oooooooooooo
uyuyan güzel uyanmış :d:d:
özletiyorsun kendini biliyon demi !!!
evet canım o olay.
Sen nasılsın neler yaptın
sogan suyu kullandın mı?
Bana dr mi hatırlatıp şu mübarek günde günaha sokma canım.
Klomen kullanıyım mı diye niye daha önce sormamışım.
Tıpı o değil ben okudum sanki
tesekkurler canim ben hakikaten unutkan olmusum :26:
Inanmiyorum gercekten boyle soyledigine bunlar nasil doktor yaaa
evet canım olmuştu.muhat hani bezer şeyleri yaşadıkya benimd epozitifim vardı o dönem hafif kasıklarında btmada olmuşmuydu... ben ara ara hissediyordum....
amin canım inşaallahya ne bıcım drmus bu ya bende ılk farklı bı dra gıtmıstım bana yasın kucuk vs demıstı ve klomen yazıp 3 ay boyunca her adetın 3.gunu kullan demıstı bıtınce bırak 3 ay ıcınde hamıle kalmazsan tekrar gel demıstı
bende bı daha o dra gıtmedım çünkü klomen ıcınce yumurta tepkı verıyormu vermıyormu dıye kontrollere gıdılır adam resmen basından salmıstı sukurkı drumu buldum vesılesıyle yavruma kavusacagım ıns
rabbım sanada nasıp etsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?