canim buradaki standartlara gore uygun fiyatlisini aldim 385 sterline aldim turk lirasi yaklasik 1100 lira yapiyor daha ucuzuda var ama araba koltugu falan yok ayri alman gerekiyor ozamanda cok daha pahali oluyor dun ciktik esimle baktik soyle ben luksum diye bagiran cok ama fiyatlar ates pahasi dunki 3000 liraya geliyordu sende bulursun insallah canim uygun birsey
GUZEL GUNLERDE KULLANIN INSALLAH..
INS BAKINIYORUZ AMA DAHA ÇOK BABASI ILGILENIYO BESIK VE ARABASIYLA
ARASTIRIYO HA BIRE
canım kimlere okunduğunu söylemedi seyyan,
okunan kişiler dua bitince açıklanacak :)
hala liste bitmedi canım 32 eksik var.
amin canım inşaallah :)hosgeldin muhatim gecmis olsun dahada gitme baska yerlere
evet canım yasiine dmndük,tamam canım yasin mi okunuyor şimdi ...meryem süresi okunmuyormuydu ...ben yasin okurum inşallah...
sen neyapıyon canım var mı hamilelik falan...
kiz olmazmi hemde atlar devasa cok asil gorunuyorlar hemde londranin merkezinde kullaniliyor daha cok ve bazi zengin kesimden olanlar atlarini londra merkezdeki parklarda suruyor
Atlar güzel haytvanlar yaa...çok seviyorum hoş ben bütün hayvanları severimböcükler hariç:18: Binicileri sözüm ona asil ama atlar çok hoş görünüyor türkiyede de olsa keşke böyle bir uygulama..
hihihihi canım burda da atlı polis yapacaklardı ama at bulamadılar özel çiftlik atlarının da fşyatlarıçok yüksekti.Atlar güzel haytvanlar yaa...çok seviyorum hoş ben bütün hayvanları severimböcükler hariç:18: Binicileri sözüm ona asil ama atlar çok hoş görünüyor türkiyede de olsa keşke böyle bir uygulama..
kızlar merhaba nasılsınız.hiç giremedim kaç haftadır...inanın çok yoğunduk...çok özledim sizleri...şimdi de tatile girdik ara ara okula gelecem sınavlar var o aralarda girecem...sizlerden ne var ne yok hamile olan varmı...
GUZEL GUNLERDE KULLANIN INSALLAH..
INS BAKINIYORUZ AMA DAHA ÇOK BABASI ILGILENIYO BESIK VE ARABASIYLA
ARASTIRIYO HA BIRE
baksin baksin baba olmak kolay degil ben bigun arkadasla gezmeye gitmistim orada begendim hemen karar verdim insallah seninde oyle olur canim bu arada kizimizin ismi belli oldumu?
amin canım inşaallah :)
napim çenemi tutamıyorum :)
bu ara gitmem pek :)
evet canım yasiine dmndük,
meryem suresinde hiçyetişmiyordu dualar.
yasinlerle her hafta 5 arkadaşın 41 yasini okunacak.
canım geçen ay kısa bi gebelik yaşadım.
bakalım bu ayda elimizden geleni yaptık
rabbim ol derse olacak inşaallah.
sen nasılsın canım
neler yapıyosun
tatilin başladı
gitme canim gitme ozluyoz valla
Atlar güzel haytvanlar yaa...çok seviyorum hoş ben bütün hayvanları severimböcükler hariç:18: Binicileri sözüm ona asil ama atlar çok hoş görünüyor türkiyede de olsa keşke böyle bir uygulama..
olsa guzel olurdu ama dusunemiyorum atlarla insanlar bir arada bide atlarla surat tapmaya kalkarlar bizim ulkede hee bu arada bizim atlarimizda trafige cikiliyorya romanlarda bol bol var
canım yok hasta değildim, hamileymişimMerhaba canım neyın var hastamıydın
canım 5 tane okuyoruz ihlas 123 tane sanırım 108 tanede enbiya 1, ayetkızlar yasini kimlere ve kaç tane okuyoruz?
hihihihi canım burda da atlı polis yapacaklardı ama at bulamadılar özel çiftlik atlarının da fşyatlarıçok yüksekti.
nerde bu atlar diye arartırırken nerde buldular o atları bilin,,,,,
marketlerin kasap reyonunda
Canım kızımızın adını belırleyemedık ben buğlem olmasını ıstyorum ama mına ve esıla adınıda begenıyorum
esım rana dıyor .. Kaldık oyle arada
Pekı sız karar verdınızmı canım
hihihihi canım burda da atlı polis yapacaklardı ama at bulamadılar özel çiftlik atlarının da fşyatlarıçok yüksekti.
nerde bu atlar diye arartırırken nerde buldular o atları bilin,,,,,
marketlerin kasap reyonunda
Selammmmm
merhaba ve hoscakalin kizlaar..nasilsiniz??bi bakiyim dedim hemen cikmam lazim is saati geliyor..ve grip oldun ve adet oldum ve sancim var ve ise gitmem gerek hiiic canim istemiyor..keske soyle bi yatip uyusam..benim yerime siz uyyun,gripden dolayi pek uyuyamadimda..hadi opuldunuz
merhaba ve hoscakalin kizlaar..nasilsiniz??bi bakiyim dedim hemen cikmam lazim is saati geliyor..ve grip oldun ve adet oldum ve sancim var ve ise gitmem gerek hiiic canim istemiyor..keske soyle bi yatip uyusam..benim yerime siz uyyun,gripden dolayi pek uyuyamadimda..hadi opuldunuz
esilalar pek uslu oluyo canım :)Canım kızımızın adını belırleyemedık ben buğlem olmasını ıstyorum ama mına ve esıla adınıda begenıyorum
esım rana dıyor .. Kaldık oyle arada
Pekı sız karar verdınızmı canım
hihihihihahahaha evet kasaplardaturkiyede okadar cok yememissinizdir ama bizim ingilizler iyi yedi bizim hem helal arayip hemde kiymayi gozumuzun onunde kestirince yemedik insallah ama bellide olmaz
ooooooooooooSelammmmm
özletiyorsun kendini biliyon demi !!!merhaba ve hoscakalin kizlaar..nasilsiniz??bi bakiyim dedim hemen cikmam lazim is saati geliyor..ve grip oldun ve adet oldum ve sancim var ve ise gitmem gerek hiiic canim istemiyor..keske soyle bi yatip uyusam..benim yerime siz uyyun,gripden dolayi pek uyuyamadimda..hadi opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?