Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hosgeldin muhatim gecmis olsun dahada gitme baska yerlere
amin canım inşaallah :)
napim çenemi tutamıyorum :)
bu ara gitmem pek :)
tamam canım yasin mi okunuyor şimdi ...meryem süresi okunmuyormuydu ...ben yasin okurum inşallah...

sen neyapıyon canım var mı hamilelik falan...
evet canım yasiine dmndük,
meryem suresinde hiçyetişmiyordu dualar.
yasinlerle her hafta 5 arkadaşın 41 yasini okunacak.
canım geçen ay kısa bi gebelik yaşadım.
bakalım bu ayda elimizden geleni yaptık
rabbim ol derse olacak inşaallah.
sen nasılsın canım
neler yapıyosun
tatilin başladı

kiz olmazmi hemde atlar devasa cok asil gorunuyorlar hemde londranin merkezinde kullaniliyor daha cok ve bazi zengin kesimden olanlar atlarini londra merkezdeki parklarda suruyor

Atlar güzel haytvanlar yaa...çok seviyorum hoş ben bütün hayvanları severim böcükler hariç:18: Binicileri sözüm ona asil ama atlar çok hoş görünüyor türkiyede de olsa keşke böyle bir uygulama..

Atlar güzel haytvanlar yaa...çok seviyorum hoş ben bütün hayvanları severim böcükler hariç:18: Binicileri sözüm ona asil ama atlar çok hoş görünüyor türkiyede de olsa keşke böyle bir uygulama..

dafniya canım sen de de yumurta rezervi azdı sanırım herhangi birşey kullanıyor musun?

hihihihi canım burda da atlı polis yapacaklardı ama at bulamadılar özel çiftlik atlarının da fşyatlarıçok yüksekti.
nerde bu atlar diye arartırırken nerde buldular o atları bilin,,,,,
marketlerin kasap reyonunda

Hoş geldin kuzum bizde seni özledik.nasılsın bakalım görüşmeyeli..Esma nın kızı doğdu geçen hafta nurusimanın transferi oldu perşembe günü.. bu sefer bütün haberleri ilk ben verdim

Canım kızımızın adını belırleyemedık ben buğlem olmasını ıstyorum ama mına ve esıla adınıda begenıyorum
esım rana dıyor .. Kaldık oyle arada
Pekı sız karar verdınızmı canım

Merhaba canım neyın var hastamıydın
canım yok hasta değildim, hamileymişim
ama rahim duvarım ince oldugu için tutunamamış
bakalım soğansuyu kullandım 11mm olmuş yani iyiymiş.
eşimin sperm sayısıda artmıştır. havuç bayağğğğğ işe yarıyormuş test ettik onayladık
kızlar yasini kimlere ve kaç tane okuyoruz?
canım 5 tane okuyoruz ihlas 123 tane sanırım 108 tanede enbiya 1, ayet

hahahaha evet kasaplarda turkiyede okadar cok yememissinizdir ama bizim ingilizler iyi yedi bizim hem helal arayip hemde kiymayi gozumuzun onunde kestirince yemedik insallah ama bellide olmaz

merhaba ve hoscakalin kizlaar..nasilsiniz??bi bakiyim dedim hemen cikmam lazim is saati geliyor..ve grip oldun ve adet oldum ve sancim var ve ise gitmem gerek hiiic canim istemiyor..keske soyle bi yatip uyusam..benim yerime siz uyyun,gripden dolayi pek uyuyamadimda..hadi opuldunuz

esilayi esma koydu bir ismi daha var ama unuttum hamilelik isteranada cok guzel isim canim daha doguma var icinize en cok ne sinerse onu koyun insallah biz karar verdik ismiyle seviyoruz kizimizi ismimiz berin beyza olacak insallah

muhat tam gaz geri dönmüşsün canım.Bizim ülkede işler böyle ters naparsın..kasap reyonunda olması gereken boğa sokaklarda çirit atar atlar kasap reyonlarını süsler..İyi yerden yakaladın meseleyi tebrikler

selam canim hosgeldin

hosgeldin gule gule canim ve gecmis olsun canim

merhaba ve geçmiş olsun haa..bir de kolay gelsin :)

esilalar pek uslu oluyo canım :)
bende bu ara şule ismine takılmış durumdayım

hahahaha evet kasaplarda turkiyede okadar cok yememissinizdir ama bizim ingilizler iyi yedi bizim hem helal arayip hemde kiymayi gozumuzun onunde kestirince yemedik insallah ama bellide olmaz
hihihihi
oooooooooooo
uyuyan güzel uyanmış :

özletiyorsun kendini biliyon demi !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…