eeeeeee naparsın göre göre öğrendik.
dün babam eşime espiri yapıyo (kayseriye gidecekti)
aman sucuk, pastırma alırken kulagına doğru tutmayı unutma dedi.
eşim şaşırdı "niye" dedi.
sucuk kişnerse eğer almazsın dedi :)
ben kişnemesine razıyım:)çok yaşasın babacığın güldürdü beni...babana çekmişsin belli oldu bundan sonra dikkat etmek lazım kişniyor mu diye :)
canım yok hasta değildim, hamileymişim
ama rahim duvarım ince oldugu için tutunamamış
bakalım soğansuyu kullandım 11mm olmuş yani iyiymiş.
eşimin sperm sayısıda artmıştır. havuç bayağğğğğ işe yarıyormuş test ettik onayladık
canım 5 tane okuyoruz ihlas 123 tane sanırım 108 tanede enbiya 1, ayet
merhaba ve hoscakalin kizlaar..nasilsiniz??bi bakiyim dedim hemen cikmam lazim is saati geliyor..ve grip oldun ve adet oldum ve sancim var ve ise gitmem gerek hiiic canim istemiyor..keske soyle bi yatip uyusam..benim yerime siz uyyun,gripden dolayi pek uyuyamadimda..hadi opuldunuz
selam canim hosgeldin
oooooooooooo
uyuyan güzel uyanmış:
canım sen en son nezaman kontrole gıttın
ben kişnemesine razıyım:)
anırmasından iyidir :)
evet canım olmuştu.
Sırtımın sol alt tarafnda bazen azcık acılar oluyordu.
Zaten kese oluşmadığı için biz düşüğğü farkedemiyormuşuz canım. Ben bu ay iyi takip ettim.
Dşük olduğu kesin. Ben bu ay ıska soganı kullandım :) 3 mm artmış kalınlığı :)
amin canım inşaallah
doğumlar başladı sana da az kaldı,
krizantem hazırlıkları bitiriyo :)
valla bize de iyi oluyo siz böyle paylaşımlar yaptıkça :d
biz iyiyiz bak anne adayları alışveriş yapmışlar, prensesler gelmeye devam ediyor :)Hoşbuldum cümleten,nasılsınız fıstıklar
Ben buraya girdiğimi unutmuşum yaOnline olmadığım için çıkış olmuş :26:
Size selam yazıp bi evi dolanayım demiştim,dalmışım odaya girince netin hala açık olduğu geldi aklıma
Herkes burda sanırım ama ne güzel
canim ben bu ayin 3.deydi kontrolum bidahaki ebeyle temmuz 1de kismetse senin nezaman?
sizle konusayim derken sutu tasirdim ev mis gibi koktu yaaaa
martı döner :)tabi bir de o var hatta bizim semte bir denetim yapılmıştı 2 yıl önce malesef başka hayvan eti bir bulunmuş öğğğ...
biz iyiyiz bak anne adayları alışveriş yapmışlar, prensesler gelmeye devam ediyor :)
sen uyu anca
canım ramazandan önce hatim yapmayı düşünüyor musun??
yok canım geçen haftakiler bitmedi henüz.32 eksik var dahainsallah hamissindir canim
seyyannim gecen haftakiler bittimi kuzum bu hafta yeni kisiler icinmi okuyoruz insallah
canım senden 4 tane ekliyorum o zaman.geçen haftandan eksikler mi bunlar? sabah bir tane okudum ekle canım.akşam da okurum 3 tane...
yeni liste değil canım geçen haftakicanım nasılsın yeni liste yayınlanmış ama bulamıyorum..
kimlere okunduğu sürpriz.5 yasin,122 ihlas,100 enbiyakızlar yasini kimlere ve kaç tane okuyoruz?
ooooooooooo sen ne zaman kalktın güzellik uykundanda geldin buralara bakem.hadi bu kadar uyku yeter,şimdi azcık parfüm sıkalım dimi amaSelammmmm
geldim muhatım yettim gari gitme bi yere bak
hiç sorma bi ara ben de öyle oldum.
ama zamanın çabuk geçmesini sağladı benim açımdan.
10 gün içinde bat var batmazsam eyidirrrr:)
hatunlar benim kısa bi işim var haedip geleyim gelince seyyanında kulağını çınlatayım :)
Hoşbuldum cümleten,nasılsınız fıstıklar
Ben buraya girdiğimi unutmuşum yaOnline olmadığım için çıkış olmuş :26:
Size selam yazıp bi evi dolanayım demiştim,dalmışım odaya girince netin hala açık olduğu geldi aklıma
Herkes burda sanırım ama ne güzel
ben geldim napıonuz yaaaa
Hoşgeldınız nasılsınız
yok canım geçen haftakiler bitmedi henüz.32 eksik var daha
canım senden 4 tane ekliyorum o zaman.
yeni liste değil canım geçen haftaki
kimlere okunduğu sürpriz.5 yasin,122 ihlas,100 enbiya
ooooooooooo sen ne zaman kalktın güzellik uykundanda geldin buralara bakem.hadi bu kadar uyku yeter,şimdi azcık parfüm sıkalım dimi ama
geldim muhatım yettim gari gitme bi yere bak
haydeeeeeeeeee unuttunmu bu güzel.sen nasılsın bakalım.toparladınmı biraz.iyi ol canım benim nolur,herşey güzel olacak görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?