Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çok yaşasın babacığın güldürdü beni...babana çekmişsin belli oldu bundan sonra dikkat etmek lazım kişniyor mu diye :)

soğan suyu rahim duvarını inceltir diye biliyorum.nar suyu iç..11mm çok çok iyi ayrıca gebeliğe başlangıç için 7mm-12mm ideal

selam canim hosgeldin

oooooooooooo
uyuyan güzel uyanmış :

Hoşbuldum cümleten,nasılsınız fıstıklar

Ben buraya girdiğimi unutmuşum ya Online olmadığım için çıkış olmuş :26:

Size selam yazıp bi evi dolanayım demiştim,dalmışım odaya girince netin hala açık olduğu geldi aklıma

Herkes burda sanırım ama ne güzel

evet canım zaman cabuk gecıyo az kaldı nasıpse
ben bıraz de ramazana gırmeden halletsem ıyı olacak

biz iyiyiz bak anne adayları alışveriş yapmışlar, prensesler gelmeye devam ediyor :)
sen uyu anca
canım ramazandan önce hatim yapmayı düşünüyor musun??

biz iyiyiz bak anne adayları alışveriş yapmışlar, prensesler gelmeye devam ediyor :)
sen uyu anca
canım ramazandan önce hatim yapmayı düşünüyor musun??

Maşaallah,Rabbim o prenseslerin sayısını artırsın hayırlısıyla

Canım çok dalgınım ve canım sıkkın şu aralar,ne hatimi canım;dua yarışındakilere mi?Emaya mesaj attım ben,Seyyandan başlansın dedi sağolsun,Seyyandan başlıcaz ama şu durumda ayarlayamadım bi türlü

insallah hamissindir canim

seyyannim gecen haftakiler bittimi kuzum bu hafta yeni kisiler icinmi okuyoruz insallah
yok canım geçen haftakiler bitmedi henüz.32 eksik var daha
geçen haftandan eksikler mi bunlar? sabah bir tane okudum ekle canım.akşam da okurum 3 tane...
canım senden 4 tane ekliyorum o zaman.
canım nasılsın yeni liste yayınlanmış ama bulamıyorum..
yeni liste değil canım geçen haftaki
kızlar yasini kimlere ve kaç tane okuyoruz?
kimlere okunduğu sürpriz.5 yasin,122 ihlas,100 enbiya
ooooooooooo sen ne zaman kalktın güzellik uykundanda geldin buralara bakem.hadi bu kadar uyku yeter,şimdi azcık parfüm sıkalım dimi ama
geldim muhatım yettim gari gitme bi yere bak

haydeeeeeeeeee unuttunmu bu güzel.sen nasılsın bakalım.toparladınmı biraz.iyi ol canım benim nolur,herşey güzel olacak görüceksin

ekle canım fazlasını okuyabilirsem haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…