gel çay yapayım ben.varya kurabiye de var.birde rokoko tatlısı.yanında dındurma.ooooooooooo hadi atla süpürgene.
esleeeeeem hadi canım çaya gelin.kocişte yok zaten.canım sıkılıyo.
bilemediiiiiiiiin...sen de heryeri biliyon bursada bakıyorum.kız geliyonda bana habermi vermiyon...aşk olsun
şöyle yakın bi yere taşınmamışınız da teyyyy nerelere gitmişiniz
eslemim canım biz buluşsak sana haber vermezmiyiz.böyle bir ihtimal varmı sence...hem muhatı gördüm ben ama o beni görmediki..Ben gelmem küstüm
Evet benim bi ayağım Bursada zatenEe siz haber vermediniz bende haber vermiyom napim
Kız mekan neresiydi,börek yemeye mi götürdün yoksa..Ayy canım börek istedi yaa,çiğ börek hemdeYaa çok istedi napıcam şimdi
nedenseşaşırdım bende sen çayı çok seversin eslemim hayırdır...ne istiyosun sen kuzum söyle ben yaparım sana.iskender diyosan onu yapamam ama götürürüm kız. ne var
canım geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm.merhaba arkadaşlar. ben de geçen hafta bugün hamile olduğumu öğrendim ve cumartesi bebeğimi kaybettim. şimdi çok dua ediyorum, inş. sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim diye ve şükür ediyorum bu bebeğin bize nasip olmamasında bir hayır vardır, rabbim kim bilir bizim bilmediğimiz hangi sebeple aldı yavrumuzu yanına. inş. önümüzdeki aylar da ben de gebeliğimi burda paylaşma şansına erişirim hayırlısıyla. salat-ı tefriciye mi okuyorsunuz? 4444 tane okumak ne kadar zaman alıyor?
kıyamam ben size :)eslemim canım biz buluşsak sana haber vermezmiyiz.böyle bir ihtimal varmı sence...hem muhatı gördüm ben ama o beni görmediki..
ayyy ben iyi yaparım çiğ böreği.bak sen gel ben sana çiğ börek yapayım ne dersin,barıştıkmı...
ay ya avucunu yala bari.nerden biliyon belki hamilesin.umut en geveze kuşmuş,hiç susmazmış canım.o yüzden umutsuz olma sakın.ben yapçam sana sen gel yeter ki..çiğ börek te yaparım ne istersen yaparım.Eskisi gibi içmiyorum artık pek canım :26:
Canım çok börek istedi Seyyan ya,deli gibi çiğ börek istiyo hemde,iyiki hamile değilim
Götürürsün dimi canım benim düşünmen yeter
merhaba arkadaşlar. ben de geçen hafta bugün hamile olduğumu öğrendim ve cumartesi bebeğimi kaybettim. şimdi çok dua ediyorum, inş. sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim diye ve şükür ediyorum bu bebeğin bize nasip olmamasında bir hayır vardır, rabbim kim bilir bizim bilmediğimiz hangi sebeple aldı yavrumuzu yanına. inş. önümüzdeki aylar da ben de gebeliğimi burda paylaşma şansına erişirim hayırlısıyla. salat-ı tefriciye mi okuyorsunuz? 4444 tane okumak ne kadar zaman alıyor?
eslemim canım biz buluşsak sana haber vermezmiyiz.böyle bir ihtimal varmı sence...hem muhatı gördüm ben ama o beni görmediki..
ayyy ben iyi yaparım çiğ böreği.bak sen gel ben sana çiğ börek yapayım ne dersin,barıştıkmı...
kıyamam ben size :)
çiğ börek yedirmem size bana gelin fırında pişirirm :)
çiğ börek ne beee
merhaba arkadaşlar. ben de geçen hafta bugün hamile olduğumu öğrendim ve cumartesi bebeğimi kaybettim. şimdi çok dua ediyorum, inş. sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim diye ve şükür ediyorum bu bebeğin bize nasip olmamasında bir hayır vardır, rabbim kim bilir bizim bilmediğimiz hangi sebeple aldı yavrumuzu yanına. inş. önümüzdeki aylar da ben de gebeliğimi burda paylaşma şansına erişirim hayırlısıyla. salat-ı tefriciye mi okuyorsunuz? 4444 tane okumak ne kadar zaman alıyor?
canım en yakın ;ANkraya gelebilirimay ya avucunu yala bari.nerden biliyon belki hamilesin.umut en geveze kuşmuş,hiç susmazmış canım.o yüzden umutsuz olma sakın.ben yapçam sana sen gel yeter ki..çiğ börek te yaparım ne istersen yaparım.
muhatım sen bir çılgınlık yapsana.atla gel.esleme de haber veririz ben misafir ederim sizi.dünür olcaz daha birbirimizi görmedik yani olcak işmi bu.hadi kıııııııııııııız sen yaparsın bu çılgınlığı nolur nolur:44::44:
çiğ börek canım şöyle oluyo.hamuru yapıp ince ince yuvarlaklar halinde açıyosun.içine kıyma harcını koyup kapatıyosun.pişirmeden yiyosun.e adı çiğ börek ya........
kıyamam ben size :)
çiğ börek yedirmem size bana gelin fırında pişirirm :)
çiğ börek ne beee
ay ya avucunu yala bari.nerden biliyon belki hamilesin.umut en geveze kuşmuş,hiç susmazmış canım.o yüzden umutsuz olma sakın.ben yapçam sana sen gel yeter ki..çiğ börek te yaparım ne istersen yaparım.
muhatım sen bir çılgınlık yapsana.atla gel.esleme de haber veririz ben misafir ederim sizi.dünür olcaz daha birbirimizi görmedik yani olcak işmi bu.hadi kıııııııııııııız sen yaparsın bu çılgınlığı nolur nolur:44::44:
güzelim çok geçmiş olsun bak ne güzel söylemişsin rabbimin bir bildiği vardır diye...ben de senin gibi ilk bebeğimi öğrendikten 3 hafta sonra kaybettim ve çok yıkılmıştım sonrasında ise kist çıktı derken prolaktin hormonum yüksek çıktı dr yumurtlaman yok dedi ve psikolojimi düşün....ilaç verdi inan kullanmaya başladım sonra bıraktım kafama göre allahın dediği olur dedim ve sadece hz zekeriyanın rabbi la tezarni ferdev ve ente hayrul varisin adlı duasını okudum her namazdan sonra ve okuduğum ay hamile kaldım bana göre Allahın bir hikmeti ama tabi tamamına erermiyim bilemem eremesem de vardır bi hikmeti diyorum sen yeterki inancını yitirme...
ayy uzun oldu kusuruma bakma:)
canım en yakın ;ANkraya gelebilirim
yolum bu yaz istanbula düşebilir.
kendi arabamızla geliriz o zaman bursaya da ugramak kaçınılmaz olur :)
Canım bizim adresler yakın,sen bize gel ama yaa
Çiğ börek çok güzel canım,kıymayıda haftasonu bitirdim,yoksa kalkıp yapıcam valla üşenmeden,okadar istedi canım
Aslında bu iyi bişey,çünkü içimden hiçbişey yapmak gelmiyo,bi çiğ börek değiştirdi hayat akışımı
Yaladım canımDeğilim be canım ama yakındır inşaallah o tarih
Aslında benim gelmem hem çok kolay hem zor ama imkansız değilBursa merkez miydi canım
Ayy ben sizi görünce tutulurum kesin,utanırım saçmalarım
tüüüü bi de bizim arabaşımıza laf ederler.çiğ börek canım şöyle oluyo.hamuru yapıp ince ince yuvarlaklar halinde açıyosun.içine kıyma harcını koyup kapatıyosun.pişirmeden yiyosun.e adı çiğ börek ya........
keşşkkkkeeeeee,eskişehirlimisin yoksa?
niye utanırsın kız anlamadım ben.Canım bizim adresler yakın,sen bize gel ama yaa
Çiğ börek çok güzel canım,kıymayıda haftasonu bitirdim,yoksa kalkıp yapıcam valla üşenmeden,okadar istedi canım
Aslında bu iyi bişey,çünkü içimden hiçbişey yapmak gelmiyo,bi çiğ börek değiştirdi hayat akışımı
Yaladım canımDeğilim be canım ama yakındır inşaallah o tarih
Aslında benim gelmem hem çok kolay hem zor ama imkansız değilBursa merkez miydi canım
Ayy ben sizi görünce tutulurum kesin,utanırım saçmalarım
şekerler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?