hakkaten ne çok seviyonuz analı kızlı dekolteyi benim oğlan kıskanç he söliyeyim babası gibiesmer olandım canım :)
yasemin :)
hem bşzşm resim vardı ya orda göbeğim açıktı :)
bak anasının kızı bunun da gçbeği açık :)
hoşgeldin canımcım.yürü yürü nereye gittin kız kaç saattir yoksun.vur dedik öldürdün helekızlar ben yokken çok kaynatmayın oku oku bitiremiyorum olmaz ki ama
ay mkulakları ne kadar uzun,
acaba duyuyor mu bizi :)
işler nasıl sen nasılsın??
amin Allah razı olsun cümlesiniRabbim hep güldürsün
Hepside anaları gibi zaten yaa,kan çekiyo herhal
daha alamadın mı ehliyeti.eveeet seni daha iyi duyabilmek iciiiin...aslinda daha tatli resimleri var ama buyuk formatta cekmisim yuklemiyor..dun ormana goturduk esimle oynadi zipladi bocek kovaladi...ben iyim cnm isler de iyi ama yoruluyorum..ehliyrt dersleri grip oksurmekten beynim agriyor..hayirlisiyla ehliyeti alsaydim kendime cok sikinti yaptim...
canım yürüdüm geldim çok rahatsızlandım ateşim falan çıktı daha yeni yeni kendime geldimhakkaten ne çok seviyonuz analı kızlı dekolteyi benim oğlan kıskanç he söliyeyim babası gibi
hoşgeldin canımcım.yürü yürü nereye gittin kız kaç saattir yoksun.vur dedik öldürdün hele
ay m
daha alamadın mı ehliyeti.
ben kursa bi yazılmaya gittim bi demüfettiş gelecekmiş o zaman gittim.
pratiğimiz çoktu bizim.
gerisi yollarda geçti :)
nurusima aldin bebeisleri gobusune insallah...hadi hayirlisiyla bide ikiz dogurda bize umut ol..depresyona girmekten bi hal olduk...seyyuuuss cnm sen nasilsin??varmi tedavi felan
evet aldım teyzesi ama maalesef bir tane transfer edildi hepsi ölmüş teyzesi inşallah bu bebişimde güçlü olur annesine mucizesini yaşatır dualarını eksik etme birtanem inşallah en yakın zamanda son tedavini yapar ikizlerine kavuşursun aminnurusima aldin bebeisleri gobusune insallah...hadi hayirlisiyla bide ikiz dogurda bize umut ol..depresyona girmekten bi hal olduk...seyyuuuss cnm sen nasilsin??varmi tedavi felan
benimki de öyle :)hakkaten ne çok seviyonuz analı kızlı dekolteyi benim oğlan kıskanç he söliyeyim babası gibi
hoşgeldin canımcım.yürü yürü nereye gittin kız kaç saattir yoksun.vur dedik öldürdün hele
ay m
ay aman geçmiş olsun.nazar değdi sana.maaşlaah la kuvvete illa billa....canım yürüdüm geldim çok rahatsızlandım ateşim falan çıktı daha yeni yeni kendime geldim
netten araştırayım dedim durup dururken bu ne ateş çok kötüydüm
şükür şimdi iyiyim biraz yazdıklarınızı okuyunca yüzüm güldü eşim çok sevindi sen bence bilgisayarsız kalamıyorsun
hemen hastalanıyorsun diyor sizsizlik bana iyi gelmiyor
aleyküm selam birtanem hoşgeldin siz nasılsınız iyimisiniziyi geceler fıstıklar
teşekkür ederim birtanemay aman geçmiş olsun.nazar değdi sana.maaşlaah la kuvvete illa billa....
keramet bu topikte inanki banada çoooooooooook iyi geliyo.
ateşine gelince senin ufaklık sinyal veriyo...
benimki de öyle :)
mümkünse türbanlı doğsun kızımız :)
okula gitmeden kapansın diyo :)
bezini bağlıycam mini etek giydircem poposu kocaman olur koşarken diyorum kızıyo bana :)
teşekkür ederim birtanem
topik ve arkadaşlık çok iyi çıkarsız ilişki en önemlisi bu Allah hepinizden razı olsun
ateş çok farklı birşey içim yanıyor ama ölçünce 36,9 çok yüksek değil fenalık geçiriyordum az kalsın:44::44::44:
sana bişi dicem ben seni gördüm biliyomusun.resmini yaniiiiiiiii...yaniiiiiiiiiiii seni tanıyorum...nerden mi muhatın f......den...
kaç kere dedim gez toz ama yakalanma diye :)Muhat bak senin kıza
((Senin kız bu arada dimi,bi karışıklık yok))
ölmüş ne yawwevet aldım teyzesi ama maalesef bir tane transfer edildi hepsi ölmüş teyzesi inşallah bu bebişimde güçlü olur annesine mucizesini yaşatır dualarını eksik etme birtanem inşallah en yakın zamanda son tedavini yapar ikizlerine kavuşursun amin
iyi geceler fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?