hee hee tabi inandık canımamaan ölesine işte
tamam canım allah rahatlık versininsallah tutunur cnm rabbim senin sabrin ve azmin karsiligi bagislasin bebesini sana...cumlemize...kizlaar benim bi uykum geldi sormayin gidimde yatiyim bari....ayin 27 sinden sonra 1 hafta evdeyim ameliyat sonrasi o zaman cokca gelirim insallah zamanim olur...ama teoride calismam gerek,cok isim varcook..zaman nasil hizli geciyor kizlar yoksa banami oylemi oyle geliyor siz ne dusunuyorsunuz..ama nurusimaya gecmek bilmez simdi...hayirlisi olsun insallah..hadi iyi geceler
hayırdır inşaallah canım ,buralardayım canlar da azcık canım sakkın.............
küçük bi trafik kazası atlattık ama baya pahalıya patladı bize.... özel bi doktora gitcektik artık devlete talim rabbim hayırlısını versin kazadan beladan esirgesin inşaallahcümlemizi bidehaberleri izleyince hepden gidiyo moralKays hayırdır canım,Rabbim ferahlık versin inşaallah
hee hee tabi inandık canım
tamam canım allah rahatlık versin
hayırdır inşaallah canım ,
pc donuyo face açıp kparken ya geç yazıyom o yüzden
küçük bi trafik kazası atlattık ama baya pahalıya patladı bize.... özel bi doktora gitcektik artık devlete talim rabbim hayırlısını versin kazadan beladan esirgesin inşaallahcümlemizi bidehaberleri izleyince hepden gidiyo moral
aaaa canım geçmiş olsun,küçük bi trafik kazası atlattık ama baya pahalıya patladı bize.... özel bi doktora gitcektik artık devlete talim rabbim hayırlısını versin kazadan beladan esirgesin inşaallahcümlemizi bidehaberleri izleyince hepden gidiyo moral
hee hee tabi inandık canım
tamam canım allah rahatlık versin
hayırdır inşaallah canım ,
pc donuyo face açıp kparken ya geç yazıyom o yüzden
anaammm nasıl bi anltım bozukluğu yapmışım muhat görmesin:)))muhakkak herşey bizler,n hayrına........inşaallah....
ben anladım canım anlatmak istediğini :)anaammm nasıl bi anltım bozukluğu yapmışım muhat görmesin:)))
canım onun her kitabı ayrı bi kalitemuhat şah ile sultanı okuyorum i. pala nın süper bi kitap sana ve bütün arkadaşlara tavsiye ederim...
evet bende sen gibiyim bir yıldır evde daha yeni başladım okumaya.... eşim dalga geçiyo onu bisene geriden takip ediyorum diye:)canım onun her kitabı ayrı bi kalite
ama çok kötü bi huyum var popüler kitapları okuyamıyorum
azcık zaman geçsin 2-3 yıl kadar öyle anca
nerde eski püskü kitap varsa onu bulur okurum:)evet bende sen gibiyim bir yıldır evde daha yeni başladım okumaya.... eşim dalga geçiyo onu bisene geriden takip ediyorum diye:)
canım özel notları osmanlıca yazmak güzel oluyo :)osmanlıca bende okuyorum ama yazmak zor yaa:) eşimle çalşıyoruz arada fakata kocadan hoca olmuyor:)))) rika yaz defterlerim var uğraşıyorum işte
yok canım bursalıyım ben.ama bilirim çiğ böreği.tabi muhata tarif ettiğim gibi değil
kız sen şakamısın yaaaaaaaaaaaa...pişmeden yenirmi hiç.inanıyon hemen.kızgın yağda pişiriyosun...ay öldürcen sen beni ya
puf böreğide olur..onu bilmiyorum işte ben.zeytini getiririm ben.mudanya zeytini...
canım sen bebek için dua mı okumak ya da okutmak mı istiyorsun??
nasıldı komşu gezmezi.iyi geçtimi.
günaydın canlarımmm ne çok kaynatmışsınız yaaa okuyamadım geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?