kaç kere dedim gez toz ama yakalanma diye :)
ayrıca kız benimse oğlan da benim değil ya muhatemel sizden biri doğuracak :)
ölmüş ne yaww
rabbim izin vermemiş ,
onların daha sırası var dmekki :9
benimki kolay açılıyo canım :)Olsun teyzesi bişey demez ona,iyiki bana yakalandı
Artık face kolay açılmıyo dimi,en son denediğimde olmamıştı :26:
benimki kolay açılıyo canım :)
var mı facen
sen geçen seneden beri katılıyosun demek yarışmalara :)Canım facem vardı,dondurdum ilkini...
İkinci bi adres almıştım,geçen sene yarışmalara çok katılıyodum o yüzden...O var arada açtığım..
Ben yeni bi hesap almayı kastetmiştim,olmamıştı en son denediğimde bende uğraşmadım daha
parfüm neyin nesi bakiiimmmmmbenim kociş geldi biraz da sinirlenmişkıyamam kızdırmışlar işte kocişimi..ben çıkayımda sakinleştireyim bari
sa kızlar.............
sen geçen seneden beri katılıyosun demek yarışmalara :)
hamaratsın desene maşaallah :)
sa kızlar.............
benim kociş geldi biraz da sinirlenmişkıyamam kızdırmışlar işte kocişimi..ben çıkayımda sakinleştireyim bari
as....... iyilik canım sen nasılsın :)sa kızlar.............
ay nasıl olayım nekadarzorum..iyiyim ama ben.bu sefer çabuk atlattım.tedavi var yakın zamand.eylül gibi amaaaa bir sorun var para yok.aradım randevu aldım bu sefer fakülte hastanesinde deneyeyim dedim.ama para yok.Allah kerim açar bir kapı.özledik seni daha sık gir.hem bize iyi geliyosun hem sende iyi olursun.muhat hepimize yetiyo valla.depresyon yasağı koydu.rahat rahat depresyona bile giremiyoz.
Sakinleştir bakalım,gelmezsinde sen şimdi
insallah tutunur cnm rabbim senin sabrin ve azmin karsiligi bagislasin bebesini sana...cumlemize...kizlaar benim bi uykum geldi sormayin gidimde yatiyim bari....ayin 27 sinden sonra 1 hafta evdeyim ameliyat sonrasi o zaman cokca gelirim insallah zamanim olur...ama teoride calismam gerek,cok isim varcook..zaman nasil hizli geciyor kizlar yoksa banami oylemi oyle geliyor siz ne dusunuyorsunuz..ama nurusimaya gecmek bilmez simdi...hayirlisi olsun insallah..hadi iyi geceler
insallah tutunur cnm rabbim senin sabrin ve azmin karsiligi bagislasin bebesini sana...cumlemize...kizlaar benim bi uykum geldi sormayin gidimde yatiyim bari....ayin 27 sinden sonra 1 hafta evdeyim ameliyat sonrasi o zaman cokca gelirim insallah zamanim olur...ama teoride calismam gerek,cok isim varcook..zaman nasil hizli geciyor kizlar yoksa banami oylemi oyle geliyor siz ne dusunuyorsunuz..ama nurusimaya gecmek bilmez simdi...hayirlisi olsun insallah..hadi iyi geceler
yaniiiiiiiiii....tost yapçam
buralardayım canlar da azcık canım sakkın.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?