seyyancım ben bu haftaki dualarımı okuyamadım,öyle mahcubum ki,ilk defa böyle oldu
Cumaya kadar süre uzarsa,ben cuma günü okuyabilirim canım,uzar mı?
Hanımlar bu listemizdeki dualar
nurusima
eslemliva
dafniya
sibelkoçak
arkadaşlarımıza bağışlanacak.o yüzden biran önce bitirelim ki dualar yerini bulsun ve yeni listemize geçelim.
Yeni listedeki isimlerde gizlidir.sonra açıklayacağım....
canım ne duası kim okudu ay ben yine fransız kaldım :44::44::44::44::44:Hanımlar bu listemizdeki dualar
nurusima
eslemliva
dafniya
sibelkoçak
arkadaşlarımıza bağışlanacak.o yüzden biran önce bitirelim ki dualar yerini bulsun ve yeni listemize geçelim.
Yeni listedeki isimlerde gizlidir.sonra açıklayacağım....
mahcup olma canım.böyle oldu bu hafta.vardır bir hayır.değiştiremem şimdi listeyi...bağışlanma cuma olur heralde.cumada yeni liste yayınlanır.Ay Seyyan canım benim,niye böyle oldu isimler,bana bağışlanmasın canım isterseniz ya,vallahi tüm kalbimle söylüyorum bunu;hem bu hafta Kandil,daha çok sıkıntıda yada tedavide olan arkadaşımıza bağışlansın,hem ben okuyamadım yukarda yazdım mesajımı,çok mahcubum bunun için,Cuma günü bağışlanma olursa okurum ama nasipse :26:
ay seyyaaaaaaannnnn ben okuttum yasinleri sana yazmadım demi yaaaaaaaaaaaa beni çıkardınmı listeden ??? galiba çıkamadın demi çıkarmadıysan bu aralar böyle kör topal idare ediverin beni olar mı
eşim geldi ekranı indirdim oda beni çıkarmış yaaa kk beni atyo işlem yapmayınca:) lalahan bana çoooookkkk uzak.....
canım bizim haftalık yasin listemiz varya.her hafta birilerine okuyoruz.ay bu çocuk şimdiden aklını aldı senin doğunca nolcak bilmemcanım ne duası kim okudu ay ben yine fransız kaldım :44::44::44::44::44:
mahcup olma canım.böyle oldu bu hafta.vardır bir hayır.değiştiremem şimdi listeyi...bağışlanma cuma olur heralde.cumada yeni liste yayınlanır.
bak heycandan kızın aklını aldıncanım bizim haftalık yasin listemiz varya.her hafta birilerine okuyoruz.ay bu çocuk şimdiden aklını aldı senin doğunca nolcak bilmemo işte bu hafta okunanlardan biride sensin.sırayla okuyoduk ya herkese bu sefer karışık olucak.heyecan katalım dedik.
ya ben en son meryemde kaldım bir ara kimse okumuyor diye iptal ettinizya sonrasını bilmiyorum demek yasin okuyorsunuz :44::44::44:ben arada bir giriyorum ya geçmişi okumadığım için fark etmedim.canım bizim haftalık yasin listemiz varya.her hafta birilerine okuyoruz.ay bu çocuk şimdiden aklını aldı senin doğunca nolcak bilmemo işte bu hafta okunanlardan biride sensin.sırayla okuyoduk ya herkese bu sefer karışık olucak.heyecan katalım dedik.
5 yasin,122 ihlası şerif,100 enbiya suresi 89.ayetCanım Biz Cuma döncez eve nasipse,çünkü yer Cumaya kadar varmış doluymuş.Cuma eve geliyorum nasipse ama bu bu seferde il merkezine gidicez gezmeye...Cumarteside başka yere gezmeye ayarladık...Ama ben Cuma vaktinde eşim yokken,bi şekilde okurum duaları...Sana zahmet neler okuyacağımızı yazar mısın tekrardanBenide okudu say,eksilt listeden canım
aaaa kız iyimisin listede adım varmı diye soruyo sana okunduğuna göre var be güzelimya ben en son meryemde kaldım bir ara kimse okumuyor diye iptal ettinizya sonrasını bilmiyorum demek yasin okuyorsunuz :44::44::44:ben arada bir giriyorum ya geçmişi okumadığım için fark etmedim.canım benimde adım varmı listede :44::44::44:bende okuyayım eksikleri olurmu canım bana sadece kaç tane okumam gerektiğini söyle yeter.
canım arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerinde biran evvel meleklerinize kavuşmanızı nasip etsin amin
muhteşem bir film izledim ve çooooooooooook ağladımbenm adım khan izleyen var mı kızlar bu filmi şimdi buna geçiyorum :))) insin de
hanımlar ben de çıkayım artıkın :)
aeo mucuk.
kociş gelecek, gelmeden bırakayım pc yi :)
yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tamam Seyyancım beni okundu yaz,Allah kabul etsin şimdiden.
Kızlar yarın giremem ben büyük ihtimal,kendinize iyi bakın.İnşaallah döndüğümde güzel haberler müjdeler alırım.Allaha emanet olun.Herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?