- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
aaaa kız iyimisin listede adım varmı diye soruyo sana okunduğuna göre var be güzelim5 yasin,122 ihlas,100 enbiya suresi 89.ayet
ya kızlar kusura bakmayın ne olur hakkınızı helal edin çok utandım ya ben hemen telafi ediyorum özür dilerim
aaaa kız iyimisin listede adım varmı diye soruyo sana okunduğuna göre var be güzelim5 yasin,122 ihlas,100 enbiya suresi 89.ayet
ya kızlar kusura bakmayın ne olur hakkınızı helal edin çok utandım ya ben hemen telafi ediyorum özür dilerim
tatlım niye utanıyosun seni mahçup etmek istemedim ben...gönlümüzden sen geçtin ilk.çünkü mutlu sına az kaldı sana okunsuk istedik...sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz yaptık...sen mutlu ol yeter ki hepiniz mutluy olun
ben listeden bile habersizdim diyorumya hemde kendime düşenide bilmiyordum ben okumadığım içinde liste tamamlanamıycaktı nasıl utanmamtatlım niye utanıyosun seni mahçup etmek istemedim ben...gönlümüzden sen geçtin ilk.çünkü mutlu sına az kaldı sana okunsuk istedik...sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz yaptık...sen mutlu ol yeter ki hepiniz mutluy oluncanım arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun her zaman dualarınızla yanımda oldunuz Rabbim hepinizin en sıkıntılı anında inşallah dualarınızı size çevirsin Rabbim iki cihande yüzünüzü ak etsin inşallah güzel yürekli arkadaşlarım iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
canım ya böyle güzel dualar ettin bize....sende iyiki varsın....senide iyiki tanıdık.sen azminle örnek oldun herzaman bize..ben listeden bile habersizdim diyorumya hemde kendime düşenide bilmiyordum ben okumadığım içinde liste tamamlanamıycaktı nasıl utanmamcanım arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun her zaman dualarınızla yanımda oldunuz Rabbim hepinizin en sıkıntılı anında inşallah dualarınızı size çevirsin Rabbim iki cihande yüzünüzü ak etsin inşallah güzel yürekli arkadaşlarım iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri
:) öyle oluyo erkek çocuğu yani gördüğüm kadarıyla,
ne zamandır 2, bebeği düşünüyorsunuz,
a.sena adlı bi arkadaımız var aynı durumdasınız,
o da 2, evladını istiyor,
canım bebişin sana tutundu Allahımın izniyle o lekelenmeyle Rabbim sen kucağına almanı da nasip edecek inşallahhhhhselam şekerler nasılsınızben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim baribugün biraz lekelenmem oldu çok kortum inşallah bebeişim beni terk etmez .arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz
dimi tatlım dimi benimki de soru iştecanım tedavi planı bizde başka ne planı olabilir ki
kıyamam ya doğru söylüyosun.biz kıymette bilmiyoz dimi.sen üzülme yeterki canım inşaallah birgün hatta en kısa zamanda buralara dönersin.gün doğmadan neler doğar
seni listeden nasıl çıkarırım ki.nasılsA döneceksin.idare ederiz merak etme sen .sen yeterki mutlu ol,iyi ol arkadaşım aklımız kalıyo inan.bizde çok üzülüyoruz sonra.muhatın dediği gibi biz varız.ve herzman yanındayız.seni de çok seviyoruz kız
tabiki toparlanacaksın.inşaallah yüzyüze görüşmekte nasip olur canım.kısmet..
geldim kız bir yandan tıkınıyom daha akşam yemeyi yeni yiyorum.bir yandan yazıyorum.
ne okeyi dön yuvana
hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah gelsin bebişlerrrrsağolun kızlar.......... arkadaşımın birirnin dokuz yıl olmadı bebği biride dört yıllık evli daha yeni hamile bende ümitlendim dediğn gibi yapalım o zaman seyyan eşimde sen gibi düşünüyo hadi ya Bismillah....
ohhh gidin gezin dinlenin hem kaplıca ve hamamların iyi geldiğini duymuştum bizim gibi hatunlara kuzum hamişliği kolaylaştırıyormuş ve bende istiyorum kaplıca ismiiiiiiiKays izne çıkıyoruz canım yarın nasipse,kaplıcaya gitcez şifa olsun inşaallah
Rabbim bir daha yaşatmasın bende 1sene bekledikten sonra mucizemi kaybettim inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız senindene kadar kalabalık burası ve ne çok yazıyorsunuz maşallah. hepiniz bana birer dua okusanız Rabbim kabul eder herhalde birinden birini:)
aslında uzun zaman olmadı, birden karar verdik, hadi bu ay isteyelim artık dedik korunmadık. sonra adete 1 hafta -10 gün varken çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı başladı. dahiliyeye gittim, kan testi yaptı, baya geniş şekilde baktırdı sağolsun. orda öğrendik hamile olduğumu. sonra evde de idrar tahlili yaptım çift çizgiyi gördüm. sonrası da hüsran işte. tutunamadı sanırım bebişimiz, kimyasal gebelik dedi doktor. bulup da kaybetmiş gibi olduk. rabbim kimseyi evlat acısınıyla sınamasın, yüzünü görmediğin yavru bile insanın içini ne çok yakıyor. şimdi ben hemen olsun demiyorum, rabbimin bir bildiği vardır, vereceği vakti o bizden iyi bilir. ben hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, bizi sevip sayacak, yarın arkamızdan dua edecek bir evlat olsun diye dua ediyorum. hani yıllardır evlat bekleyenleri görünce ben kesinlikle rabbime isyan etmiyorum, önce onlara versin rabbim. şükürler olsun ki benim bir oğlum var, allah onun acısını göstermesin. biz evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadık yaşıyoruz. allahım önce evlat evlat diye arayıp gezenlere versin ben sıramı beklerim. Evladı da evlat kıymeti bileceklere versin, gayrı meşru yoldan peydah edip de tuvaletlere atanlara, camdan aşağı atanlara vermesin inş. ben de ne çok doluymuşum ne çok yazdım:):):):)
canım bebişin sana tutundu Allahımın izniyle o lekelenmeyle Rabbim sen kucağına almanı da nasip edecek inşallahhhhh
inşallah canım öyledir aksini düşünmek bile içimi acıtıyor .dualrınızı eksik etmeyin birtanem Rabbim bana evladımı kucağıma almamı nasip etsin sizlerede en yakın zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
hadi bakalım Rabbim yollarını açık etsin inşallahhhhh
kız araba yokken otobüsle 2,5saatte izmite gidiyorduk yaneeee
kurbanda hamiş olmazsam kociş beni tatile götürcek hiç de oralara gelemem
yolla yolla selman laçin dr.un adı da canımcım yaa tabi bakmışlardır bu hatun bizden bilgili şimdi ne cevap vercez bi kurul toplayalım da ondan sonra cevaplayalım demişlerdir
Hanımlar bu listemizdeki dualar
nurusima
eslemliva
dafniya
sibelkoçak
arkadaşlarımıza bağışlanacak.o yüzden biran önce bitirelim ki dualar yerini bulsun ve yeni listemize geçelim.
Yeni listedeki isimlerde gizlidir.sonra açıklayacağım....
canım bebişin sana tutundu Allahımın izniyle o lekelenmeyle Rabbim sen kucağına almanı da nasip edecek inşallahhhhh
dimi tatlım dimi benimki de soru işte
hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah gelsin bebişlerrrr
ben inanıyorum bu yaz birçok hamiş haberi alacağız Allahımın izniyle
ohhh gidin gezin dinlenin hem kaplıca ve hamamların iyi geldiğini duymuştum bizim gibi hatunlara kuzum hamişliği kolaylaştırıyormuş ve bende istiyorum kaplıca ismiiiiiii
Rabbim bir daha yaşatmasın bende 1sene bekledikten sonra mucizemi kaybettim inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız seninde
EVET CANIM TATİL BAŞLADI OKUL BİTTİ OKULDA SINAVLAR VAR ARADA GİRMEYE CALİSİYORUM...hayırlısı olsun bu ay olacaksın hamile inşallah...amin canım inşaallah :)
napim çenemi tutamıyorum :)
bu ara gitmem pek :)
evet canım yasiine dmndük,
meryem suresinde hiçyetişmiyordu dualar.
yasinlerle her hafta 5 arkadaşın 41 yasini okunacak.
canım geçen ay kısa bi gebelik yaşadım.
bakalım bu ayda elimizden geleni yaptık
rabbim ol derse olacak inşaallah.
sen nasılsın canım
neler yapıyosun
tatilin başladı
Hoş geldin kuzum bizde seni özledik.nasılsın bakalım görüşmeyeli..Esma nın kızı doğdu geçen hafta nurusimanın transferi oldu perşembe günü.. bu sefer bütün haberleri ilk ben verdim
EVET CANIM TATİL BAŞLADI OKUL BİTTİ OKULDA SINAVLAR VAR ARADA GİRMEYE CALİSİYORUM...hayırlısı olsun bu ay olacaksın hamile inşallah...
ay ne güzel biz de hamile kalsak doğursak sağlıkla Allahım ogünleri görecekmiyim...sen neyaptın...Selman Laçine mi gidiyorsun...
rabbim isteyen herkese nasip etsin. ben en çok oğlum için istiyorum. bebek görünce içi gidiyor, anne bak bebe bebe diye atılıyor yavrum. öpüyor bebekleri, eve götürmek istiyor. çok yalnız evde tek başına, en çok ona iyi gelecek, can yoldaşı olacak rabbim verirse.
seninle kuzum minnağımız sen bize hep umut oldun şimdi de aynısı olacak Allahımın izniyleeeeecanım bebişin sana tutundu Allahımın izniyle o lekelenmeyle Rabbim sen kucağına almanı da nasip edecek inşallahhhhh
inşallah canım öyledir aksini düşünmek bile içimi acıtıyor .dualrınızı eksik etmeyin birtanem Rabbim bana evladımı kucağıma almamı nasip etsin sizlerede en yakın zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
ay inşallah canımcım inşallah Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hepimize koca göbişlerle dolaşırız inşallahhhyeter ki hamiş ol da doğumdan sonra gelirsin hem bebişleri de severiz kızımmm..Bak bak bak..hanfendi ye tatil beldesi de beğendiremiyoruz kız o dediğim yer çok güzel..deniz&ormannereye düşünüyorsun tatil için
yok canım yaa...sorunlara çözüm ararken üç beş bişe öğrendim hepsi o...Eşim hep unutkanlığımdan şikayet eder malum bizim işte unutmak büyük kusur biliyorsun..işine geleni çokta güzel hatırlıyorsun diyor.Tedavi ile ilgili her bilgi maşallah aklında diyor.Herkesin bir ilgi alanı var değil mi ama kendisi de arabasıyla ilgili hiç bir ayrıntıyı unutmuyor.
asıl onlar unutkan işlerine gelen herşeyi hatırlarlar ama diğer herşeyi unuturlar sonra da çamuru bize atarlar
hadi yaa ben öyle bir yer istiyorum zaten kuzum hem deniz hem orman gerçi eşim her ne kadar güneye gidelim dese de bakalım hayırlısı inşallah hamiş olurum da gidemeyiz duyanlar da güler hee ilk defa tatile gitmek istemeyen bir hatun çıktı ortaya
inşallah kavuşursun meleğine tez zamandarabbim isteyen herkese nasip etsin. ben en çok oğlum için istiyorum. bebek görünce içi gidiyor, anne bak bebe bebe diye atılıyor yavrum. öpüyor bebekleri, eve götürmek istiyor. çok yalnız evde tek başına, en çok ona iyi gelecek, can yoldaşı olacak rabbim verirse.
kuzum nerelerdesin nasıl özledik seniiiiiiiiiiiiEVET CANIM TATİL BAŞLADI OKUL BİTTİ OKULDA SINAVLAR VAR ARADA GİRMEYE CALİSİYORUM...hayırlısı olsun bu ay olacaksın hamile inşallah...
ay ne güzel biz de hamile kalsak doğursak sağlıkla Allahım ogünleri görecekmiyim...sen neyaptın...Selman Laçine mi gidiyorsun...
çocukları büte mi sokuyorsun kız yoksam
seninle kuzum minnağımız sen bize hep umut oldun şimdi de aynısı olacak Allahımın izniyleeeee
ay inşallah canımcım inşallah Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hepimize koca göbişlerle dolaşırız inşallahhh
asıl onlar unutkan işlerine gelen herşeyi hatırlarlar ama diğer herşeyi unuturlar sonra da çamuru bize atarlar
hadi yaa ben öyle bir yer istiyorum zaten kuzum hem deniz hem orman gerçi eşim her ne kadar güneye gidelim dese de bakalım hayırlısı inşallah hamiş olurum da gidemeyiz duyanlar da güler hee ilk defa tatile gitmek istemeyen bir hatun çıktı ortaya
kuzum nerelerdesin nasıl özledik seniiiiiiiiiiii
Beddua gibi oldu demiinşallah bebeklerinle gidersin tatile ..Güney ne bileyim biraz fazlaaaaa.. sıcak?.. diyelim anladın sen onu..balıkesir falan daha iyi sarımsaklı hariç ama oteldeki küçük çocuklar bana abla sen kafana ne taktın öyle diye soruyorlardı
evet canım büt sınavlaru sen sonu evrakları...sen neyaptın doktora gittüin mi...seninle kuzum minnağımız sen bize hep umut oldun şimdi de aynısı olacak Allahımın izniyleeeee
ay inşallah canımcım inşallah Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hepimize koca göbişlerle dolaşırız inşallahhh
inşallah kavuşursun meleğine tez zamanda
kuzum nerelerdesin nasıl özledik seniiiiiiiiiiii
çocukları büte mi sokuyorsun kız yoksam
Allah büyük görcez inşallah..yok canım ya benim rahim filmini fikir olsun diye başka dr lara da gönderiyorum henüz cevap almış değilim asbem Selman Laçin e de gönder dedi bu gün mail atcam ona da..birol vural tüplerini alalım demişti ya onun için..Ne sınavı var senin canım görüşemiyoruz sen naptın dr olayını varmı bir gelişme
sorumlıluk sınavları canım...doktor işi gündemde baklım.tekrar rapor alacam çapadan ondan sonra....
Beddua gibi oldu demiinşallah bebeklerinle gidersin tatile ..Güney ne bileyim biraz fazlaaaaa.. sıcak?.. diyelim anladın sen onu..balıkesir falan daha iyi sarımsaklı hariç ama oteldeki küçük çocuklar bana abla sen kafana ne taktın öyle diye soruyorlardı
teşekkür ederim birtanem amin Allah razı olsuncanım hayırlı olsun.inşallah güzel haberi alırsın..Allah yar ve yardımcımız olsun canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?