Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi canım yarın görüşürüz tamammmı...öpüyorum seni nurusimacım.eslem hadi tatlım kendine iyi bak sende....

:) öyle oluyo erkek çocuğu yani gördüğüm kadarıyla,
ne zamandır 2, bebeği düşünüyorsunuz,
a.sena adlı bi arkadaımız var aynı durumdasınız,
o da 2, evladını istiyor,

ne kadar kalabalık burası ve ne çok yazıyorsunuz maşallah. hepiniz bana birer dua okusanız Rabbim kabul eder herhalde birinden birini:)
aslında uzun zaman olmadı, birden karar verdik, hadi bu ay isteyelim artık dedik korunmadık. sonra adete 1 hafta -10 gün varken çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı başladı. dahiliyeye gittim, kan testi yaptı, baya geniş şekilde baktırdı sağolsun. orda öğrendik hamile olduğumu. sonra evde de idrar tahlili yaptım çift çizgiyi gördüm. sonrası da hüsran işte. tutunamadı sanırım bebişimiz, kimyasal gebelik dedi doktor. bulup da kaybetmiş gibi olduk. rabbim kimseyi evlat acısınıyla sınamasın, yüzünü görmediğin yavru bile insanın içini ne çok yakıyor. şimdi ben hemen olsun demiyorum, rabbimin bir bildiği vardır, vereceği vakti o bizden iyi bilir. ben hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, bizi sevip sayacak, yarın arkamızdan dua edecek bir evlat olsun diye dua ediyorum. hani yıllardır evlat bekleyenleri görünce ben kesinlikle rabbime isyan etmiyorum, önce onlara versin rabbim. şükürler olsun ki benim bir oğlum var, allah onun acısını göstermesin. biz evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadık yaşıyoruz. allahım önce evlat evlat diye arayıp gezenlere versin ben sıramı beklerim. Evladı da evlat kıymeti bileceklere versin, gayrı meşru yoldan peydah edip de tuvaletlere atanlara, camdan aşağı atanlara vermesin inş. ben de ne çok doluymuşum ne çok yazdım:):):):)

canım bebişin sana tutundu Allahımın izniyle o lekelenmeyle Rabbim sen kucağına almanı da nasip edecek inşallahhhhh
dimi tatlım dimi benimki de soru işte
hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah gelsin bebişlerrrr
ben inanıyorum bu yaz birçok hamiş haberi alacağız Allahımın izniyle
Kays izne çıkıyoruz canım yarın nasipse,kaplıcaya gitcez şifa olsun inşaallah
ohhh gidin gezin dinlenin hem kaplıca ve hamamların iyi geldiğini duymuştum bizim gibi hatunlara kuzum hamişliği kolaylaştırıyormuş ve bende istiyorum kaplıca ismiiiiiii
Rabbim bir daha yaşatmasın bende 1sene bekledikten sonra mucizemi kaybettim inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız seninde

yeter ki hamiş ol da doğumdan sonra gelirsin hem bebişleri de severiz kızımmm..Bak bak bak..hanfendi ye tatil beldesi de beğendiremiyoruz kız o dediğim yer çok güzel..deniz&ormannereye düşünüyorsun tatil için

yok canım yaa...sorunlara çözüm ararken üç beş bişe öğrendim hepsi o...Eşim hep unutkanlığımdan şikayet eder malum bizim işte unutmak büyük kusur biliyorsun..işine geleni çokta güzel hatırlıyorsun diyor.Tedavi ile ilgili her bilgi maşallah aklında diyor.Herkesin bir ilgi alanı var değil mi ama kendisi de arabasıyla ilgili hiç bir ayrıntıyı unutmuyor.

benim okuduğum 4 taneyi düştün değilmi seyyancım.bu akşam yine okurum yarın bildiririm.Dün de niyetlendim ama misafir vardı okuyamadım.Nurusima için okunması çok iyi olmuş tam zamanı tabi diğer arkadaşlar için de..

rabbim isteyen herkese nasip etsin. ben en çok oğlum için istiyorum. bebek görünce içi gidiyor, anne bak bebe bebe diye atılıyor yavrum. öpüyor bebekleri, eve götürmek istiyor. çok yalnız evde tek başına, en çok ona iyi gelecek, can yoldaşı olacak rabbim verirse.

EVET CANIM TATİL BAŞLADI OKUL BİTTİ OKULDA SINAVLAR VAR ARADA GİRMEYE CALİSİYORUM...hayırlısı olsun bu ay olacaksın hamile inşallah...
Hoş geldin kuzum bizde seni özledik.nasılsın bakalım görüşmeyeli..Esma nın kızı doğdu geçen hafta nurusimanın transferi oldu perşembe günü.. bu sefer bütün haberleri ilk ben verdim

ay ne güzel biz de hamile kalsak doğursak sağlıkla Allahım ogünleri görecekmiyim...sen neyaptın...Selman Laçine mi gidiyorsun...

Allah büyük görcez inşallah..yok canım ya benim rahim filmini fikir olsun diye başka dr lara da gönderiyorum henüz cevap almış değilim asbem Selman Laçin e de gönder dedi bu gün mail atcam ona da..birol vural tüplerini alalım demişti ya onun için..Ne sınavı var senin canım görüşemiyoruz sen naptın dr olayını varmı bir gelişme

Allah bağışlasın canım minik oğluşunu yazdıklarında hatırladığım kadaryla çok hareketli bir çocuk çok sevimli inşallah tez zamanda bir de kızın olur.Oğluşun normal mi oldu tedaviyle mi

Son düzenleme:

Kız ekimde normal olur ben öyle çok sıcak kalabalık sevmiyorum o yüzden kurbanda gidelim dedik hem biraz şeyi de doğrulturuz
sarımsaklı kötü mü kız görümcem orayı çok övüyor çok mu gür kız saçların yoksammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…