evet canım büt sınavlaru sen sonu evrakları...sen neyaptın doktora gittüin mi...
sorumlıluk sınavları canım...doktor işi gündemde baklım.tekrar rapor alacam çapadan ondan sonra....
ara verdim kuzum valla biraz dinlencez olmazsa çok istediğim bir dr. var ona gideceğiz inşallah sen naptın okul dışında hayat nasıl gidiyor
Kız ekimde normal olur ben öyle çok sıcak kalabalık sevmiyorum o yüzden kurbanda gidelim dedik hem biraz şeyi de doğrulturuz
sarımsaklı kötü mü kız görümcem orayı çok övüyorçok mu gür kız saçların yoksammm
selam şekerler nasılsınızben iyi sayılırım ateşim halen devam ediyor ilaç falanda kullanamıyorum bebişim için.
teyzeleri bugün bebişim beni üzdü size şikayet edeyim baribugün biraz lekelenmem oldu çok kortum inşallah bebeişim beni terk etmez .arkadaşlarım ben bebeğimin bana sıkı sıkı tutunması ve hayırlısıyla hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma alabilmem için salavatı tefriciye başladım bana yardımcı olabilirmisiniz
Hanımlar bu listemizdeki dualar
nurusima
eslemliva
dafniya
sibelkoçak
arkadaşlarımıza bağışlanacak.o yüzden biran önce bitirelim ki dualar yerini bulsun ve yeni listemize geçelim.
Yeni listedeki isimlerde gizlidir.sonra açıklayacağım....
ekimde sakin olur doğru o zamanda birtek güneyde denize girilebilir zaten..ya işte öyle kel kel tepeler bir kaç zeytin ağacı denizi güzel ama eşini götürmek isteyeceğin bir yer değil canımen azında bizim otel öyleydi yabancı turist çok fazla...
yok kız haşema ilginç geldi çocuklarabu benim mayom tatlım dedim ama bu eşofman gibiiiii dedi yavrucak... koca otelde tek haşemalı bendim son gün bir bayan daha geldi Allahtan
kızım o kadar uzun uzun msj yazdım gitmedi ya
çok sinek varmış zaten canımcım ben sevmiyorum öyle mahvolurum görümceler gitsin alsın boyunun ölçüsünü gelsin o zaman
haşema görmediler sanırsam ordaki evlatçıklar
karnımı doyurup geliyorummmm
hadi yaa kötü olmuş bak şimdi demek ki neymiş sarımsaklıya gitmeyecekmişizevlatçıklar haşema görmediler mi bilmem ama benim koçiş görmemesi gereken çok şey gördüprogramı ben yapmıştım o kadar yer arasından burayı mı buldun diye bir dünya sitem etti. akçay falan iyi ama...bacım oraya evleniyor yer yapıyoruz kendimize şimdiden ,
geldim kuzummmmmafiyet bal şeker olsun hadi ye de gel yapayanlız bir başımayım buralarda bende boya yapayım bari beklerken
sa kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
asbe ben bu gün ovu testi yaptım yarın adet günüm yine koyu çift çizgi çıktı iki ay öncede öle olmuştu rahim duvı inceliğinden tutunamadığını düşünüyorum o zaman adet olduğumda çok uzun koyu ve parçalar gelmişti.... acaba neden çift çizgi görünüyo ki
ara verdim kuzum valla biraz dinlencez olmazsa çok istediğim bir dr. var ona gideceğiz inşallah sen naptın okul dışında hayat nasıl gidiyor
anladım canım...hayırlısı...bende de bir numara yok...herşeye aynı....kim tatile gitti ben hiçbirşey anlamadım..sen mi dafni mi gitti...
hadi yaa kötü olmuş bak şimdi demek ki neymiş sarımsaklıya gitmeyecekmişiz
geldim kuzummmmm
sa kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
anladım canım...hayırlısı...bende de bir numara yok...herşeye aynı....kim tatile gitti ben hiçbirşey anlamadım..sen mi dafni mi gitti...
dafni meteliğe kurşun atıyor canımcım tatili akraba gezmesi olarak planlıyor ama asbe ekimde bebişleriyle tatil planlıyor haaa...bir de bebişlerin babası
bizim öyle bir isteğimin var ama kısmet canımcım yeaaaanladım canım...hayırlısı...bende de bir numara yok...herşeye aynı....kim tatile gitti ben hiçbirşey anlamadım..sen mi dafni mi gitti...
ben öyle biliyorum kuzu o yüzden ovu testleri adet döneminde de gebelik varsa eğer çift çizgi gösterir diye biliyorum ama bizzat yaşamadım zaten epi topu bir kere gördüm o da çok çok siliktiohoooo nerdeyse bütün dolabı boyadım be kuzu... kız gebelikte lh da mı artıyormuş bilmiyordum
ay ne güzel dedin kızzzz ağzından bal damlıyor ballllldafni meteliğe kurşun atıyor canımcım tatili akraba gezmesi olarak planlıyor ama asbe ekimde bebişleriyle tatil planlıyor haaa...bir de bebişlerin babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?