Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyancım ben bu hafta dualara katılamadım çok özür diliyorum regl oldum hala da bitmedi. Biterse yarın akşam faln okuyup haber veririm.

ekimde sakin olur doğru o zamanda birtek güneyde denize girilebilir zaten..ya işte öyle kel kel tepeler bir kaç zeytin ağacı denizi güzel ama eşini götürmek isteyeceğin bir yer değil canım en azında bizim otel öyleydi yabancı turist çok fazla...

yok kız haşema ilginç geldi çocuklara bu benim mayom tatlım dedim ama bu eşofman gibiiiii dedi yavrucak... koca otelde tek haşemalı bendim son gün bir bayan daha geldi Allahtan

canim benim gecmis olsun sakin korkma lekelenmedende ben transferin 9.gunu lekelenmeyle ogrendim hamile oldugumu insallah seninkiside yerlesme kanamasidir ki oyle Rabbimin izniyle benim o sekilde 3 hafta devam etti cok cok uzmustum kendimi sakin sen yipratma kendini he bide sol tarafina yat canim tutunma daha iyi oluyormus

seyyanım eksiklere yardım edemedim bu hafta
5 yasin yazarmısın bana daha çok varsa akşam bitmiş olur

kızım o kadar uzun uzun msj yazdım gitmedi ya
çok sinek varmış zaten canımcım ben sevmiyorum öyle mahvolurum görümceler gitsin alsın boyunun ölçüsünü gelsin o zaman
haşema görmediler sanırsam ordaki evlatçıklar

evlatçıklar haşema görmediler mi bilmem ama benim koçiş görmemesi gereken çok şey gördü programı ben yapmıştım o kadar yer arasından burayı mı buldun diye bir dünya sitem etti. akçay falan iyi ama...bacım oraya evleniyor yer yapıyoruz kendimize şimdiden ,

hadi yaa kötü olmuş bak şimdi demek ki neymiş sarımsaklıya gitmeyecekmişiz
afiyet bal şeker olsun hadi ye de gel yapayanlız bir başımayım buralarda bende boya yapayım bari beklerken
geldim kuzummmmm

asbe ben bu gün ovu testi yaptım yarın adet günüm yine koyu çift çizgi çıktı iki ay öncede öle olmuştu rahim duvı inceliğinden tutunamadığını düşünüyorum o zaman adet olduğumda çok uzun koyu ve parçalar gelmişti.... acaba neden çift çizgi görünüyo ki

canımcım bende ovu testi adete yakın çift çizgi veriyorsa gebelik vardır diye biliyorum çünkü gebelik durumunda da lh artıyor ama dediğin gibi tutunamayabiliyor bazen rahim duvarı inceliğinden bazen kalite düşük olduğundan olabiliyor canım belki de düşük yaptın o ay dr.lar da bilemiyor açıkçası bunun sebebini şahsi fikrim bu yönde canımcım inşallah bu ay öyle olmaz da güzel haberler verirsin bizeeeee

ya yine gördüm sizi ne güzel 2laf etcez dedim bi sürü iş yığıldı önüme piedra da kaçmış o sırada ama olmaz kiiii bu haksızlık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…