Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam o zaman bende gittim.sağlıklı yaşam yürüyüşü yapmaya gidiyorum..dafni kaçar görüşürüüüüz

Son düzenleme:
Allah bağışlasın canım minik oğluşunu yazdıklarında hatırladığım kadaryla çok hareketli bir çocuk çok sevimli inşallah tez zamanda bir de kızın olur.Oğluşun normal mi oldu tedaviyle mi
oğlum normal oldu canım, ikinciyi de inş. aratmadan verir rabbim. herşeyin bir sebebi var, eğer bu kaybı da yaşadıysak vardır bir hikmeti. ağzın bal yesin, kız olsa diyoruz biz de ama şuan sağlıklı ve hayırlı olmasından başka birşey düşünmüyoruz. evlat hepsi bir.

canım burda 30 dan fazla arkadaş var.
ve coğu bi şekilde bebğini kaybetti, evlat tadını bilmediğimiz için biz o acıyı daha farklı yaşıyoruz.
canım biz duaları tek kişi üzerinden yapmıyoruz (genelde)
dua listemiz var buna katılanlara 41 yasin 10,000 ihlas okuyoruz.

sa kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
as canım :)
:) yoksaaaaaaa bebk ni geliyorrrrr
canı sogan suyu işe yaramıştır benim 4 mm kalınlaşmış :)

teşekkür ederim birtanem canım senin nasıl olmuştu gelde bir anlat çok korkuyorum arada birde olsa pembelik görüyorum korkmamak elde değil birtanem Rabbim inşallah bebişimi bana bağışlasın sizede kucağınıza almanızı nasip etsin amin

canım az önce komşuma seni anlattım,
o da dedi nişandır o korkmasın diyo

nasıl okuyorsunuz, ben de okuyayım, paylaşıyor musunuz? canım allah kimseye evlat acısı vermesin. sizinkini de şuan tahmin edebiliyorum, aradığını bulamama özleyip de kavuşamama gibi birşey. benim ilk düşüğüm olduğu için yaşadığım hayal kırıklığı da bambaşkaydı. allah hepinize Sağlıklı evlatlar nasip etsin ve evlat sevgisine doyasıya yaşamayı nasip etsin inş. ben daha önce de demiştim ben çocuğum olsun çocuğum olsun diye değil hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun diye hayır duası istedim, zaten halimi yazınca birçok kişi bana dua etti sağolsun. birinden birinin duası kabul olur inş. ben de 41 yasin okuduğunuz zaman katkıda bulunabilirim, kanamam azaldı artık, abdest alınca okurum inşallah allahın izniyle.

kız ne güldürdün beni yaaaaa harikasınızzzzz kızlarınızda sizde bayıldım bayıldım

kıyamam canım benimmmmmmm ne istersen söyle yollayayım sana burdannnnnnnn
cnm bol sevgi yollaaa...hamilelik haberini yolla...dogum haberini yolla,sonra yemiyo haberi sunnet derken bu icimden geldi oglunmu olacak ne...insallah tez vakitte bunlari yolla..ha bide en onemlisi saglik haberleride yollabunlarla beraber insallah insallah

duygulandirdin beni,zaten aglakliyim muhatin tabiriyle..

canım listeye yeni başladık.
41 yasin 10.000 ihlas birlikte okuyoruz.
zaten listenin ilk 4 üne yeni başladık.
katılmak istersen 5 yasin 122 ihlas okunuyor.
listeyle seyyan arkadaşımız ilğileniyor.
birazdan gelir.

bugun kucuk gorumcem dogurdu ikinci kizini..sezeryan oldu bi gorseniz minicik Allahim boyle bi guzellik varmi yaaa...agzi findik kadar,annesi babasi oyle mutlularki,bu ani yasamak icin herseyimi verirdim...boynum bukuk kaldim icim mahsun yutkunarak eve geldim,cok aglayasimvar ama su adam bi gitmiyo gitsede yatsada bende rahatca aglasam...migrenim tuttu ilac alip yatcam ama uyuyamam diye korkuyorum....acaba bizde bir gun yasayacakmiyiski bu guyguyu,her gecen yil omrumden cok goturdu,koca 12 yillar gecti,ama Allah tan umut kesmiyoruz tabikide...insallah olur

canım Allah analı babalı büyütsün,
canım üzülme diycem ama yüreğine kâr etmeyecek.
bak şimdi git yüzünü yıka öyle gel bi.öyle konuşalım.

canım Allah analı babalı büyütsün,
canım üzülme diycem ama yüreğine kâr etmeyecek.
bak şimdi git yüzünü yıka öyle gel bi.öyle konuşalım.

ben en iyisi bi dus alipta geliyim belki iyi gelir...burasi cok bunaltici terletiyor..balkonuda acmiyorum baklonda kus yuvasi var kedimin yuzunden annesi yavrularini doyuramiyor..

yaa işte güzel bi haber ama neden kendimizi tutamayıp ağlıyoruz ki. benim çevremdede yaklaşık 10 tane hamile var hepsinin zamanı geliyor yavaş yavaş.. nasıl dayancam acaba .. kendimi tutmalıyım yada buralardan uzaklaşmalımıyım.. o da mümkün değil...

bu degisik bisey onlarin mutlugugu icin dua ediyorum ettimde,dogum yapana kadarda simdideam dogunca niye boyle oldugunu bende cozemiyorum,kiskanclikda deyil cunki veren Allah onlarinda kendilerinde bisey yok bizimde elimizde bisey yok..iste galiba bastirdimiz duygular cikiyor aciga ondan agliyoruz

canım listeye yeni başladık.
41 yasin 10.000 ihlas birlikte okuyoruz.
zaten listenin ilk 4 üne yeni başladık.
katılmak istersen 5 yasin 122 ihlas okunuyor.
listeyle seyyan arkadaşımız ilğileniyor.
birazdan gelir.

tamam ben de katılayım listeye. yarın abdest alabilirsem kanamam bitip, başlarım okumaya.

canım yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Bebeğiniz hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inş. hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip sana da ve tüm bekleyenlere de. keşke elimizde olsa ama rabbim ol demeden olmuyor işte. herkesin bir imtihanı var kimi malıyla kimi sağlığıyla kimi evladıyla. allah bize dert verdiğinde sabretmeyi, sabrettiğimizde de mükafatını almayı nasip etsin inş. fındık ağızlı bir kız da tez zamanda sana diliyorum rabbimden:)

yaniii. tabikide anlıyorum kıskançlık değil sadece bizimde olsun istiyoruz. ama olmayacak korkusu var.yeni evli arkadaşm var hamile. dün yanına gittim yaşadıklarını anlatıyor. dinliyorum ama içimden diyorm. benimde midem bulansın ,benimde uyuyasım gelsin bende halsiz olayım.(birazcık kıskançlık galiba )
ben evleneli 2 yıl olmadı daha ama ilk adetimden beri her ay ümitle bekledim. artık normal yollarda olmyacağından emin olduğum halde bugün adet oldum içim acıdı moralsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…