tamam o zaman bende gittim.sağlıklı yaşam yürüyüşü yapmaya gidiyorum..dafni kaçar görüşürüüüüz
oğlum normal oldu canım, ikinciyi de inş. aratmadan verir rabbim. herşeyin bir sebebi var, eğer bu kaybı da yaşadıysak vardır bir hikmeti. ağzın bal yesin, kız olsa diyoruz biz de ama şuan sağlıklı ve hayırlı olmasından başka birşey düşünmüyoruz. evlat hepsi bir.Allah bağışlasın canım minik oğluşunu yazdıklarında hatırladığım kadaryla çok hareketli bir çocuk çok sevimliinşallah tez zamanda bir de kızın olur.Oğluşun normal mi oldu tedaviyle mi
canım burda 30 dan fazla arkadaş var.ne kadar kalabalık burası ve ne çok yazıyorsunuz maşallah. hepiniz bana birer dua okusanız Rabbim kabul eder herhalde birinden birini:)
aslında uzun zaman olmadı, birden karar verdik, hadi bu ay isteyelim artık dedik korunmadık. sonra adete 1 hafta -10 gün varken çarpıntı baş dönmesi mide bulantısı başladı. dahiliyeye gittim, kan testi yaptı, baya geniş şekilde baktırdı sağolsun. orda öğrendik hamile olduğumu. sonra evde de idrar tahlili yaptım çift çizgiyi gördüm. sonrası da hüsran işte. tutunamadı sanırım bebişimiz, kimyasal gebelik dedi doktor. bulup da kaybetmiş gibi olduk. rabbim kimseyi evlat acısınıyla sınamasın, yüzünü görmediğin yavru bile insanın içini ne çok yakıyor. şimdi ben hemen olsun demiyorum, rabbimin bir bildiği vardır, vereceği vakti o bizden iyi bilir. ben hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, bizi sevip sayacak, yarın arkamızdan dua edecek bir evlat olsun diye dua ediyorum. hani yıllardır evlat bekleyenleri görünce ben kesinlikle rabbime isyan etmiyorum, önce onlara versin rabbim. şükürler olsun ki benim bir oğlum var, allah onun acısını göstermesin. biz evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadık yaşıyoruz. allahım önce evlat evlat diye arayıp gezenlere versin ben sıramı beklerim. Evladı da evlat kıymeti bileceklere versin, gayrı meşru yoldan peydah edip de tuvaletlere atanlara, camdan aşağı atanlara vermesin inş. ben de ne çok doluymuşum ne çok yazdım:):):):)
as canım :)sa kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...........
:) yoksaaaaaaa bebk ni geliyorrrrrasbe ben bu gün ovu testi yaptım yarın adet günüm yine koyu çift çizgi çıktı iki ay öncede öle olmuştu rahim duvı inceliğinden tutunamadığını düşünüyorum o zaman adet olduğumda çok uzun koyu ve parçalar gelmişti.... acaba neden çift çizgi görünüyo ki
teşekkür ederim birtanem canım senin nasıl olmuştu gelde bir anlat çok korkuyorum arada birde olsa pembelik görüyorum korkmamak elde değil birtanem Rabbim inşallah bebişimi bana bağışlasın sizede kucağınıza almanızı nasip etsin amincanim benim gecmis olsun sakin korkma lekelenmedende ben transferin 9.gunu lekelenmeyle ogrendim hamile oldugumu insallah seninkiside yerlesme kanamasidir ki oyle Rabbimin izniyle benim o sekilde 3 hafta devam etti cok cok uzmustum kendimi sakin sen yipratma kendini he bide sol tarafina yat canim tutunma daha iyi oluyormus
canım az önce komşuma seni anlattım,teşekkür ederim birtanem canım senin nasıl olmuştu gelde bir anlat çok korkuyorum arada birde olsa pembelik görüyorum korkmamak elde değil birtanem Rabbim inşallah bebişimi bana bağışlasın sizede kucağınıza almanızı nasip etsin amin
canım burda 30 dan fazla arkadaş var.
ve coğu bi şekilde bebğini kaybetti, evlat tadını bilmediğimiz için biz o acıyı daha farklı yaşıyoruz.
canım biz duaları tek kişi üzerinden yapmıyoruz (genelde)
dua listemiz var buna katılanlara 41 yasin 10,000 ihlas okuyoruz.
as canım :)
:) yoksaaaaaaa bebk ni geliyorrrrr
canı sogan suyu işe yaramıştır benim 4 mm kalınlaşmış :)
cnm bol sevgi yollaaa...hamilelik haberini yolla...dogum haberini yolla,sonra yemiyo haberi sunnet derken bu icimden geldi oglunmu olacak ne...insallah tez vakitte bunlari yolla..ha bide en onemlisi saglik haberleride yollabunlarla beraber insallah insallahkız ne güldürdün beni yaaaaa harikasınızzzzz kızlarınızda sizde bayıldım bayıldım
kıyamam canım benimmmmmmm ne istersen söyle yollayayım sana burdannnnnnnn
canım tedavi planı bizde başka ne planı olabilir ki...
kıyamam ya doğru söylüyosun.biz kıymette bilmiyoz dimi.sen üzülme yeterki canım inşaallah birgün hatta en kısa zamanda buralara dönersin.gün doğmadan neler doğar
seni listeden nasıl çıkarırım ki.nasılsA döneceksin.idare ederiz merak etme sen .sen yeterki mutlu ol,iyi ol arkadaşım aklımız kalıyo inan.bizde çok üzülüyoruz sonra.muhatın dediği gibi biz varız.ve herzman yanındayız.seni de çok seviyoruz kız
tabiki toparlanacaksın.inşaallah yüzyüze görüşmekte nasip olur canım.kısmet..
geldim kız bir yandan tıkınıyom daha akşam yemeyi yeni yiyorum.bir yandan yazıyorum.
ne okeyi dön yuvana
canım listeye yeni başladık.nasıl okuyorsunuz, ben de okuyayım, paylaşıyor musunuz? canım allah kimseye evlat acısı vermesin. sizinkini de şuan tahmin edebiliyorum, aradığını bulamama özleyip de kavuşamama gibi birşey. benim ilk düşüğüm olduğu için yaşadığım hayal kırıklığı da bambaşkaydı. allah hepinize Sağlıklı evlatlar nasip etsin ve evlat sevgisine doyasıya yaşamayı nasip etsin inş. ben daha önce de demiştim ben çocuğum olsun çocuğum olsun diye değil hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun diye hayır duası istedim, zaten halimi yazınca birçok kişi bana dua etti sağolsun. birinden birinin duası kabul olur inş. ben de 41 yasin okuduğunuz zaman katkıda bulunabilirim, kanamam azaldı artık, abdest alınca okurum inşallah allahın izniyle.
canım Allah analı babalı büyütsün,bugun kucuk gorumcem dogurdu ikinci kizini..sezeryan oldu bi gorseniz minicik Allahim boyle bi guzellik varmi yaaa...agzi findik kadar,annesi babasi oyle mutlularki,bu ani yasamak icin herseyimi verirdim...boynum bukuk kaldim icim mahsun yutkunarak eve geldim,cok aglayasimvar ama su adam bi gitmiyo gitsede yatsada bende rahatca aglasam...migrenim tuttu ilac alip yatcam ama uyuyamam diye korkuyorum....acaba bizde bir gun yasayacakmiyiski bu guyguyu,her gecen yil omrumden cok goturdu,koca 12 yillar gecti,ama Allah tan umut kesmiyoruz tabikide...insallah olur
canım Allah analı babalı büyütsün,
canım üzülme diycem ama yüreğine kâr etmeyecek.
bak şimdi git yüzünü yıka öyle gel bi.öyle konuşalım.
yaa işte güzel bi haber ama neden kendimizi tutamayıp ağlıyoruz ki. benim çevremdede yaklaşık 10 tane hamile var hepsinin zamanı geliyor yavaş yavaş.. nasıl dayancam acaba .. kendimi tutmalıyım yada buralardan uzaklaşmalımıyım.. o da mümkün değil...bugun kucuk gorumcem dogurdu ikinci kizini..sezeryan oldu bi gorseniz minicik Allahim boyle bi guzellik varmi yaaa...agzi findik kadar,annesi babasi oyle mutlularki,bu ani yasamak icin herseyimi verirdim...boynum bukuk kaldim icim mahsun yutkunarak eve geldim,cok aglayasimvar ama su adam bi gitmiyo gitsede yatsada bende rahatca aglasam...migrenim tuttu ilac alip yatcam ama uyuyamam diye korkuyorum....acaba bizde bir gun yasayacakmiyiski bu guyguyu,her gecen yil omrumden cok goturdu,koca 12 yillar gecti,ama Allah tan umut kesmiyoruz tabikide...insallah olur
iyiyim hamdolsun napıyım evişleri falan idare edip gidiyom. sen nasılsın neler yaparsın?canımnasılsın, konuşamadı hiç
bu degisik bisey onlarin mutlugugu icin dua ediyorum ettimde,dogum yapana kadarda simdideam dogunca niye boyle oldugunu bende cozemiyorum,kiskanclikda deyil cunki veren Allah onlarinda kendilerinde bisey yok bizimde elimizde bisey yok..iste galiba bastirdimiz duygular cikiyor aciga ondan agliyoruzyaa işte güzel bi haber ama neden kendimizi tutamayıp ağlıyoruz ki. benim çevremdede yaklaşık 10 tane hamile var hepsinin zamanı geliyor yavaş yavaş.. nasıl dayancam acaba .. kendimi tutmalıyım yada buralardan uzaklaşmalımıyım.. o da mümkün değil...
canım listeye yeni başladık.
41 yasin 10.000 ihlas birlikte okuyoruz.
zaten listenin ilk 4 üne yeni başladık.
katılmak istersen 5 yasin 122 ihlas okunuyor.
listeyle seyyan arkadaşımız ilğileniyor.
birazdan gelir.
bugun kucuk gorumcem dogurdu ikinci kizini..sezeryan oldu bi gorseniz minicik Allahim boyle bi guzellik varmi yaaa...agzi findik kadar,annesi babasi oyle mutlularki,bu ani yasamak icin herseyimi verirdim...boynum bukuk kaldim icim mahsun yutkunarak eve geldim,cok aglayasimvar ama su adam bi gitmiyo gitsede yatsada bende rahatca aglasam...migrenim tuttu ilac alip yatcam ama uyuyamam diye korkuyorum....acaba bizde bir gun yasayacakmiyiski bu guyguyu,her gecen yil omrumden cok goturdu,koca 12 yillar gecti,ama Allah tan umut kesmiyoruz tabikide...insallah olur
yaniii. tabikide anlıyorum kıskançlık değil sadece bizimde olsun istiyoruz. ama olmayacak korkusu var.yeni evli arkadaşm var hamile. dün yanına gittim yaşadıklarını anlatıyor. dinliyorum ama içimden diyorm. benimde midem bulansın ,benimde uyuyasım gelsin bende halsiz olayım.(birazcık kıskançlık galiba )bu degisik bisey onlarin mutlugugu icin dua ediyorum ettimde,dogum yapana kadarda simdideam dogunca niye boyle oldugunu bende cozemiyorum,kiskanclikda deyil cunki veren Allah onlarinda kendilerinde bisey yok bizimde elimizde bisey yok..iste galiba bastirdimiz duygular cikiyor aciga ondan agliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?