Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sanada geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin. inşallah tekrardan olur. Rabbim güldürsün yüzünü inşallah...

karşınızda size bunları anlatan sizin kıskandığınızı ya da imrendiğinizi düşünemez. insan yaşamadan bilemez çünkü. mesela oğlumda hiç beklemeden hamile kaldım. şimdi ikinci bebeğim düşünce, başka çocuğum olmazsa diye bir korku kapladı içimi. bir de çok istenilen şey olmaz ya çok istedim sanırım bu bebeği, bir an önce olsun istedim. şimdi ne zaman olursa olur, rabbim hayırlısını versin diyorum hep. ben de çocuğu olmayıp yıllarca bekleyenleri anladım bu sayede. bundaki hikmet de budur belki. benim annem de defalarca düşük yapmış ve yıllarca çocuğu olmamış. onu bile anlayamıyordum ama bir nebze olsun hissettim duygularını ve beni de en iyi o anladı. tüm kalbimle dua ediyorum, rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar versin.

hayır düşünmüyor yani ben düşündürmüyorum. yansıtmıyorum. o haber verdiğinde sevinmiştim hamile olduğuna sonra içim tuhaf oldu ağladım ama yansıtmıyorum kesinlikle. gerçektende yaşanmadan anlayamıyoruz. sizin durumda üzücü. istediğiniz bi hamilelikti sonuçta. ama vardır bundada bi hayır. amin hayırlı sağlıklı evlatlar nasiiip etsin Rabbim bize...

günaydın kızlar. size bişey anlatıcam. benim 1 yıldır tedavi gördüğüm bi dr. vardı. en son mart ayından beri hiç gitmedim. 2 gün öncede tüp bebek merkeziyle görüştük falan filan. görüştüğümüz prf. yapılan bütün testlerime baktı fakat dediki smear testi dedi. yok dedim. yapılmadı hiç. sonra prof. de kzıım hiç smear olmadan 2 kez aşılama yaptırılımı dedi.?? orada zaten zararlı birşeyler falan varsa yaptırmış olduğun tedaviinin hiç bir anlamı kalmaz dedi. gerçektende düşününce doğru. Oda dr. bu da dr. işte. ama durduk yere canımı sıktı yani.

kaybınız varmış çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah zor bir durum.İstemeye yasak mı var gönlünden geçeni iste dile canım .Kız yada erkek ikisi de evlat tabiki ama bir oğlum olsaydı bende oğluşum için Allaha şükreder bir de kız isterdim rabbimden heralde

Günaydın canım hoş geldin.Smear testini benden de hiç istememişlerdi.ama ben her yıl yaptırıyorum rutin kontrol işte...Rahim içinde enfeksiyon varsa gebelik oluşmayabilir Dr haklı..Tüp bebek merkezlerinin eksikliği işte 2dk basit birşey nasıl atlarlar anlamıyorum.Kendi kendimizin dr olmak zorunda kalıyoruz...

canim smear testi nekadar gerekli bilmiyorum canim ama o test Rabbim korusun rahim agzi kanseri icin yapiliyor ve 3 senede bir tekrarlaniyor eger bir terslik varsa hersene tekrarlaniyor bence canini cok sikma tabi dr de hakli bir taraftan hic yaptirmadiysan muhakkak yaptir

pişşşt...Nbr kız prensesin annesiiiii

iyi diyelim iyi olsun dafnim benim tuvalet nobetleri basladi sanirim iki saatte bir kalkmaya basladim cok uykum var cooook sen nasilsin tatlim bugun burasi sakin yine kimseler yok

Ayy ne zor olur uykunu alamıyorsun tabi insan dışarı da çıkamaz heran gelcek korkusuyla.Sorma ya bu saatte en azından asbe bir uğrardı..iyiyim canım bende çalışıyorum yemek molası

Ayy ne zor olur uykunu alamıyorsun tabi insan dışarı da çıkamaz heran gelcek korkusuyla.Sorma ya bu saatte en azından asbe bir uğrardı..iyiyim canım bende çalışıyorum yemek molası

zor ama katlanilir birsey canim ama tuvalete sikisip gidince bide yaptigin miktari hissedince gicik oluyorsun he bide hasta olmustum ya turkiye donusu sikismayi bekleyemiyorumda hapsururken yada oksururken heryeri batiriyorum kaldi galiba bende bu sidikli oldum kizzzz:111::111: bu aradaafiyet bal seker olsun insallah

selam kizlaar...krizamtem cnm senin bicirik durdurmuya he seni,Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..bek ben simdiden soyleyim sancin tuttugunda basla bizlere dua etmeye..sanci esnasinda edilen dua kabul gorurmus..bilmiyorum tembihledigim kacinci hamilesin ama.belki Rabbim senin duani kabul edecek..unutma bak haa coksa sacini basini yolarim senin

sidikliii sidikliii...pampers taksana anali kizli olun iste...saka biyana da...bu olaydan herkez sikayetci gecenin bi vakti bida bi kac damla icin kalk,buyuk gorumcem hamileyken 3 5 kalkti bakti olmuyo koca gobekle zor oluyo.. pampers takmisti sabaha kadar dolmamis bile geleni birakmis..ohh be diyodu en sonunda kalkmama gerek kalmadi

unuturmuyum hic bitanem benim liste yapmayi planliyorum Rabbimin izniyle kapiyada asacagim esimede tembihleyecegim hatirlat diye listenin basinda sen seyyan ssonmez dafniya asbelove ......diye devam edecek insallah canim ya sen nasilsin durumlar nasil cok yogunsun gelemiyorsun artik hersey yolundami

inanmiyorum ayyy cok guldum yaaa daha eve bez almadim alayim bari o hasta bezlerinden alsam nasil olur baglarim artik altima namaz isi olmasa bide kalk banyo yap oda zor olur yaaaa ama iyi fikirmis son haftalarda yapilabilir

sagolasin cnm insallah sende hayirlan kurtul..ben yogunum cnm yaa calisiyorum ehliyet dersleri,dergaha da gidemiyorum son zamanlar yogunluktan...evin tavanini yapacaklar daha temizlik bile yapmadim..ayy neyse arka arkaya sayinca icim daraldi..Allah saglik versinde yogunlukta iyidir
inanmiyorum ayyy cok guldum yaaa daha eve bez almadim alayim bari o hasta bezlerinden alsam nasil olur baglarim artik altima namaz isi olmasa bide kalk banyo yap oda zor olur yaaaa ama iyi fikirmis son haftalarda yapilabilir
evet kadina artik bikkinlik gelmisti,diyodiki bir gun tuvalette uyurum carpilirim diye korkuyorum diyodu oyle sik gidiyodu..ama cozum buldu

Rabbim kolaylik versin canim bencede yogunluk iyidir kafan dagilir hersekilde yapma bosver temizlik falan keyfine bak bu sene,yeni seneye kucaginda sipanla yaparsin hatta aglayacak seninki sirtina bile baglarsin bulasik yikarken bak demedi deme

gerçi unuttumu bilerek mi yaptırmadı bilmiyorum ama tamamen ihmalsizlik diye düşünüyorum. ne kadar dikkatsiz olduğunu şimdi daha da iyi anladım. bahar27 nin hamile olduğunuda anlayamamıştı. kızı rahim filmi çektirmeye yönlendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…