Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar Durudan falan haber varmı en son tüp bebeğe başlıcaktı naaptı acaba? Bide Orlic vardı hamileliği nasıl gidiyor acep aklım da kalanlar???

canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm size inşallahhhhh
canımmm eşine takviyelerini esirgeme sakın doğallar çok işe yarıyor lütfen salma kendini Rabbim yollayacak minnaklarımızı bizimdee

cuman mübarek olsun canım seninde amin Allah hepimizin duasını kabul etsin.Nasıl geçiyor hamilelik senin prensesde krizanteminki gibi 3-5 nöbetlerine dikiyormu seni

ıyyım sukur canım ama benımde gecelerı uyku tutmuyo..
onceden asla gece uyanmazdım lavaboya bıle kalkmazdım sımdı yatakta saga sola donuyorum olmuyo
esımın uykusunuda kacırıyorum sabah ıse gıderken tesekkur ederım karıcım bu gecede uyutmadın dıyo

bi dahaki ay beraber seviniriz inş canım:) dualara ben de eklendim. inş duamız kabul olur:)
inş canım.... bu gün eşimle bende hastanye gittim doktorla gçrüştüm tüp bebek bölümündeki pazartesi gitcem Allah izin verirse...
hayat çok garip bu gün bi olay dikkatimi çekti hastanede sedye üzerinde üzeri örtülü bi cenaze ve bebek arabasında uyuyan üzeri örtülü bi bebek........ HAYAT ÇOOOOOKKKKK GARİP HZ ALLAH AKİBETİMİZİ GÜZEL EYLESİN İNŞAALLAAHHH...........

kays, canım ben de fos çıktım :) adetimin 2, günü dr ye gideyim diyorum. ilk böyle başlayayım :)
ecrin0007, canım ben yasinleri son sürat dağıtmaya davam ediyorum :)
seyyan,canım ben bugün de annemlerde kalcam dikkat et kendine :)
nurusima, dün rüyamda seni koca göbekli olarak gördüm :) hayırdır inşaallah

Rasulullah (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem) Şöyle Buyurur:
"Bir Bulun Çocuğu Öldüğü Zaman Allah, Meleklerine:
-Kulumun Çocuğunun Ruhunu Mu Aldınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
Allah:
-Kulumun Gönül Meyvesini (Ciğerparesini) Mi Kopardınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
Allah:
-Peki, Kulum Ne Dedi? Buyurur.
Melekler:
-Sana Hamdetti Ve (İnnâ Lillahi Ve İnnâ İleyhi Râcîun, Diye) İstirca'Da Bulundu, Derler.
Bunun Üzerine Allah:
-O Hâlde Kuluma, Cennette Bir Ev Yapın Ve Adını ‘Hamd Evi' Koyun! Buyurur."

Muhat canım Allah razı olsunnn

canım benim hakkında hayırlısı keşke olsaydı çok mutlu olurdum ama Rabbimin hikmetine sual olunmaz
hayırdır inşallah canım demek beni rüyanda gördün Rabbim gerçeğe dönüştürsün inşallah
ben bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu
inşallah salı günü pozitifi görürüm Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah

Hiç belli olmaz canım salı gününü inşallah kan testinde pozitif görürsün.O zamana kadar moralini bozma...idrar testinde çıkma olasığı bu gün şuan için çok düşük bir ihtimaldi zaten..dua etmeye devam ediyoruz canım senin için Rabbim hayırlısıyla kovuştursun seni de tüm bekleyenleri de evladına

evet canım salı günü test yapıcam inşallah onda güzel sonuç alırım dualrınızı eksik etmeyin birtanem miniğimle buna çok ama çok ihtiyacımız var Allah razı olsun Rabbim herkese ana baba olmayı nasip estin inşallah bu mübarek günlerin hatırına amin

amin kuzum ya amin...kendime dua eder gibi canı gönülden dua ediyorum inanki tatlım..Allahım sana bağışlasın miniğini senin kadar çok isteyemem belki ama anne olmanı çok istiyorum.çok mücadele etmişsim rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

seyyan ben müsait değilim malum adet oldum duaları ancak cumartesi okuyabilirim haftaya eğer başkasına okutabilirsem de haber veririm canım....

tatlım unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiç.dualrımda aslı diyorum hep.burdan özel ismini fazla telaffuz etmek istemedim o yüzden ecrin dedim aslıcııııııııııım.
canım tedavinin ertelenmesinde vardır bir hayır.sakın moralini bozma.ümitsizliğe hiç düşme bize yakışmaz.evet ümidimizin zayıfladığı anlar oluyo ama hiç kaybetmiyoruz ümidimizi tamammı.500 yasinin için ben 1 tane okuduydum canım.bilmem gördünmü görmediysen şimdi ekle beni listene.sanırım herkes 1 tane okuyordu.Rabbim seninde ,burdaki tüm karedeşleriminde dualarını tez vakitte kabul etsin inşaallah..
Kızlar Durudan falan haber varmı en son tüp bebeğe başlıcaktı naaptı acaba? Bide Orlic vardı hamileliği nasıl gidiyor acep aklım da kalanlar???
canım malesef durudan haber alamıyoruz .bizde merak içerisindeyiz.inşaallah en kısa zamanda aramıza döner ve herşeyin yolunda olduğunu söyler.orlic te en son listeden çıkmak istediğini yazmış ve bir daha topiğe girmemişti.umarım iyidir.
e bugün dön artık muhatım ya
S.a. nasılsın canım...bu gün kimseler uğramamış yine..
a.s canım çok şükür iyiyim.az önce topiğe girdim pc nin fişi çıktı kapandı.şarzı bitmiş.bende uykusuz olduğum için gittim yattım.dün abimlerdeydimde.bizim ufaklık yeğenim yani sağolsun sabah ezanına kadar uyutmadı yumurcak.valla bizde çocuk falan yok ya iyi alışmışız rahata.birde sabah sekiz buçukta kalkmazmı.ayyyy ne zormuş ama güzel bir zorluk bu bende bu uykusuz geceleri ve günleri yaşamak istiyorum yaaaaaaaaaa.inşaallah uykusuzluktan burda birbirimize saçmalayan yazılar yazmayı nasip etsin Rabbim.nasıl dua ama.sanırım hala uykumu alamadım.herneyse sende iyimisin canım
seyyan ben müsait değilim malum adet oldum duaları ancak cumartesi okuyabilirim haftaya eğer başkasına okutabilirsem de haber veririm canım....
olsun canım liste cumartesiye sarkar çünkü bende bugün olucam.muhattta adet olmuş.sende hastasın.diğer kızlardanda adet olan olursa ki inşaallah olmazlar bebişler gelir,ama olurlarsa liste sarkar zaten.ay ne çok uzattım canım okuyamasanda yerine okuruz kuzum sen merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…