Aslııı ben unutma yaa(( Demi Seyyanım ya valla ara ara uğruyorum diğer topiğe de öyle bu aralar içimden hiç bişe yapmak gelmiyoo iyice saldım kendimii hani Ramazanda tüp bebek olacaktıya benim için herşey yolunda giderken eşimin sonuçları felaket çıktıı ve eşimin doktoru tüp bebeği en az 3-4 ay erteliyoruz dedi ilaç tedavisine başladı eşime bakalım inşallah değerleri düzelir hiç tadım tuzum yok yani iyice bi boşluğa düştüm iyice ümitsizliğe düştüm Allah'ım ferahlık verir inşallah...Ramazan da tüp bebek olacak die 500 yasine de başlamıştım ama kısmet değilmiş yine de toparlıyorum Seyyan bunda da bir hayır vardır diyip avutmaya çalışıyorum kendimi (((((
Ayyy inşallahhhhh canımm inşallah hamilesindirrr
cuman mübarek olsun canım seninde amin Allah hepimizin duasını kabul etsin.Nasıl geçiyor hamilelik senin prensesde krizanteminki gibi 3-5 nöbetlerine dikiyormu seni
sa kızlar bu ayda fossssss çıktık...............
inş canım.... bu gün eşimle bende hastanye gittim doktorla gçrüştüm tüp bebek bölümündeki pazartesi gitcem Allah izin verirse...bi dahaki ay beraber seviniriz inş canım:) dualara ben de eklendim. inş duamız kabul olur:)
kays, canım ben de fos çıktım :) adetimin 2, günü dr ye gideyim diyorum. ilk böyle başlayayım :)
ecrin0007, canım ben yasinleri son sürat dağıtmaya davam ediyorum :)
seyyan,canım ben bugün de annemlerde kalcamdikkat et kendine :)
nurusima, dün rüyamda seni koca göbekli olarak gördüm :) hayırdır inşaallah
canım benim hakkında hayırlısı keşke olsaydı çok mutlu olurdum ama Rabbimin hikmetine sual olunmazkays, canım ben de fos çıktım :) adetimin 2, günü dr ye gideyim diyorum. ilk böyle başlayayım :)
canım benim hakkında hayırlısı keşke olsaydı çok mutlu olurdum ama Rabbimin hikmetine sual olunmaz
hayırdır inşallah canım demek beni rüyanda gördün Rabbim gerçeğe dönüştürsün inşallah
ben bugün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu
inşallah salı günü pozitifi görürüm Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah
evet canım salı günü test yapıcam inşallah onda güzel sonuç alırım dualrınızı eksik etmeyin birtanem miniğimle buna çok ama çok ihtiyacımız var Allah razı olsun Rabbim herkese ana baba olmayı nasip estin inşallah bu mübarek günlerin hatırına aminHiç belli olmaz canım salı gününü inşallah kan testinde pozitif görürsün.O zamana kadar moralini bozma...idrar testinde çıkma olasığı bu gün şuan için çok düşük bir ihtimaldi zaten..dua etmeye devam ediyoruz canım senin için Rabbim hayırlısıyla kovuştursun seni de tüm bekleyenleri de evladına
evet canım salı günü test yapıcam inşallah onda güzel sonuç alırım dualrınızı eksik etmeyin birtanem miniğimle buna çok ama çok ihtiyacımız var Allah razı olsun Rabbim herkese ana baba olmayı nasip estin inşallah bu mübarek günlerin hatırına amin
tatlım unuturmuyum hiiiiiiiiiiiiiiç.dualrımda aslı diyorum hep.burdan özel ismini fazla telaffuz etmek istemedim o yüzden ecrin dedim aslıcııııııııııım.Aslııı ben unutma yaa(( Demi Seyyanım ya valla ara ara uğruyorum diğer topiğe de öyle bu aralar içimden hiç bişe yapmak gelmiyoo iyice saldım kendimii hani Ramazanda tüp bebek olacaktıya benim için herşey yolunda giderken eşimin sonuçları felaket çıktıı ve eşimin doktoru tüp bebeği en az 3-4 ay erteliyoruz dedi ilaç tedavisine başladı eşime bakalım inşallah değerleri düzelir hiç tadım tuzum yok yani iyice bi boşluğa düştüm iyice ümitsizliğe düştüm Allah'ım ferahlık verir inşallah...Ramazan da tüp bebek olacak die 500 yasine de başlamıştım ama kısmet değilmiş yine de toparlıyorum Seyyan bunda da bir hayır vardır diyip avutmaya çalışıyorum kendimi (((((
Ayyy inşallahhhhh canımm inşallah hamilesindirrr
canım malesef durudan haber alamıyoruz .bizde merak içerisindeyiz.inşaallah en kısa zamanda aramıza döner ve herşeyin yolunda olduğunu söyler.orlic te en son listeden çıkmak istediğini yazmış ve bir daha topiğe girmemişti.umarım iyidir.Kızlar Durudan falan haber varmı en son tüp bebeğe başlıcaktı naaptı acaba? Bide Orlic vardı hamileliği nasıl gidiyor acep aklım da kalanlar???
e bugün dön artık muhatım yakays, canım ben de fos çıktım :) adetimin 2, günü dr ye gideyim diyorum. ilk böyle başlayayım :)
a.s canım çok şükür iyiyim.az önce topiğe girdim pc nin fişi çıktı kapandı.şarzı bitmiş.bende uykusuz olduğum için gittim yattım.dün abimlerdeydimde.bizim ufaklık yeğenim yani sağolsun sabah ezanına kadar uyutmadı yumurcak.valla bizde çocuk falan yok ya iyi alışmışız rahata.birde sabah sekiz buçukta kalkmazmı.ayyyy ne zormuş ama güzel bir zorluk bu bende bu uykusuz geceleri ve günleri yaşamak istiyorum yaaaaaaaaaa.inşaallah uykusuzluktan burda birbirimize saçmalayan yazılar yazmayı nasip etsin Rabbim.nasıl dua ama.sanırım hala uykumu alamadım.herneyse sende iyimisin canımS.a. nasılsın canım...bu gün kimseler uğramamış yine..
olsun canım liste cumartesiye sarkar çünkü bende bugün olucam.muhattta adet olmuş.sende hastasın.diğer kızlardanda adet olan olursa ki inşaallah olmazlar bebişler gelir,ama olurlarsa liste sarkar zaten.ay ne çok uzattım canım okuyamasanda yerine okuruz kuzum sen merak etme..seyyan ben müsait değilim malum adet oldum duaları ancak cumartesi okuyabilirim haftaya eğer başkasına okutabilirsem de haber veririm canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?