- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsunNurusima canim seninde Kandilin kutlu olsun.
Hepimizin kandili kutlu olsun.
KIZ faceden msj attım okudun demi.
Su mübarek gün saçını başını yoldurma
amin canım Allah razı olsun seninde kandilin hayırlara vesile olsun dualarında bizleride unutma birtanem kimin duası kabul olur belli olmazberaat kandilimiz mubarek olsun,,Rabbim kimin ne dilegi varsa bugun kabul etsin...bizlerede insallah tum sikintilarimi gidersin ve salih saliha evlatlar nasip etsin insallah..
Seyyan gel hadi kardeşlerim kısır yapacak hem:)nekadarzor, canim gunes gormeyen yeerde cagla da var:)
Kız sahi senin adın ne:)
cnm sen bnm topiğe uğrayan muhat mısın, merhabaFolikasitka, canim liste yqsinlerle devam ediyor
aleykumselam kayscım seninde kandilin mübarek olsun.. tüm hayırlı dualarını Rabbim kabul eylesin......kızlar sa kandilinz mübaek olsun rabbim feyzinden bereket,inden istifade ettirsin bizleri inşaallah dua eder dua beklerim aeo
evet canım benim :)cnm sen bnm topiğe uğrayan muhat mısın, merhabaliste yasinlerle devam ediyor mu yazdın? yeni listeyi mi beklemem lazım, sisteminiz nasıl cnm?
canım eşine üzüldüm, sana da üzüldüm ama güzel bişi:)bu arada biz doktora gideli beri eşimde değişiklik vardı. kendini hep bizden özellikle benden soyutladı. sık sık kavga eder olduk. aileside duruma çok üzülüyor. zor günler geçirdim..
dün görümcemin eşi yanına gitti baktı bu bizimki robot gibi bi kızmış ona senin sorunun ne ? neden hep böylesin evdeki durumlarında iyi değil... cancağızım benim meğer bu çocuk meselelerini hep içine atar olmuş. onun iki arkadaşı var hanımları da benle arkadaş(ikisi de hamile) ..onlar buluşunca biz de buluşuruz. son zamanlarda onlarla da buluşmaz oldu.. eniştesine anlattı hep çocuklarla ilgili konuşuyorlar ben sinirleniyorum demiş. iş arkadaşları olsun diğer çevresi olsun hep ne zaman çocuk yapcanız diyormuş eşim de düşünmüyoruz diyormuş ama içten içe sinirleniyormuş..
daha çok varmış ama görümcem fazla anlatamadı bana icazetteydik.. ben de zannediyordum ki benim kadar takmıyor.. niye çünkü ne sigarayı bırakıyor ne ilaç içiyor..
evet canım benim :)
yok canım beklemene gerek yo :)
seyyan arkadasımız seni listeye ekleyecektir,
her hafta 41 yasin 10.000 ihlas okunuyor 4 arkadasa
her hafta 4 kişiye okunuyor :)
canım listede 30 arkadaş var,Hmm, anladim cnm, listeniz nerde peki bulamadim simdi cepten giriyorum da. Kalabalik misira ne zmn gelir? Aslinda ben gebelerin duasini alsam diye niyetlenmistim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?