Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nurusima canim seninde Kandilin kutlu olsun.
Hepimizin kandili kutlu olsun.
KIZ faceden msj attım okudun demi.
Su mübarek gün saçını başını yoldurma
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun
evet okudum mesajını tatlım yolarsın vallahi hakettim
muhat tatlım bir aydır kayısı yiyorum bebişim için
bol bol topla kurut sana lazım olacak kışında kompostosunu yaparsın
bebişin tutunmasına yardımcı oluyor
bağırsakları çalıştırdığı için zorlanmıyorsun ve bebişin sana sıkı sıkı tutunuyor benden söylemesi
hazır bahçeden bulmuşken tadını çıkar inan eşim en güzelini alıyor ALLAH ziyade etsin tadı bile yok
biraz olgununu alıyor hemen ezilip gidiyor

beraat kandilimiz mubarek olsun,,Rabbim kimin ne dilegi varsa bugun kabul etsin...bizlerede insallah tum sikintilarimi gidersin ve salih saliha evlatlar nasip etsin insallah..

Seyyan gel hadi kardeşlerim kısır yapacak hem:)nekadarzor, canim gunes gormeyen yeerde cagla da var:)
Kız sahi senin adın ne:)

beraat kandilimiz mubarek olsun,,Rabbim kimin ne dilegi varsa bugun kabul etsin...bizlerede insallah tum sikintilarimi gidersin ve salih saliha evlatlar nasip etsin insallah..
amin canım Allah razı olsun seninde kandilin hayırlara vesile olsun dualarında bizleride unutma birtanem kimin duası kabul olur belli olmaz

benim adim selvi cnm...yaz kiz yesil kalan bi agacin ismi..ama ben simdiden yapraklarimi doktum bile..senin adin ne seyyan senin adin ne nurusumayi biliyorumda

Seyyan gel hadi kardeşlerim kısır yapacak hem:)nekadarzor, canim gunes gormeyen yeerde cagla da var:)
Kız sahi senin adın ne:)

oy oy oy kısıra bayılırım işte..

kızlar benim kociş kahve istedi ben çıktım...

muhatçığım şu tefriciye işini ne yapıcaz kimse okumuyor bitmeyecek sanırım.ben kendiminkiyle birlikte 1000okuyayım diyorum

kızlar mrb nasılsınız
durumlar iyidir inşallahh güzel haberler vardırrrr
herkesin kandili mübarek olsun dostlarr rabbimmm o güzel gönlünüze göre versin inşallah dualarımızı kabul etsinn canlarımmm

kocamanından öpüorumm sizii

seyyannnnnn ilk sırada olmak güzelmişşş bidanemmmmmmm:)))))))))))

Herkese hayırlı kandiller dilerim. Allah dualarınızı kabul etsin. Topik anası buralarda değil sanırım :26: dualara devam ediyor musunuz kızlar?

Nakadarzor canim benim adım hatice:)
Nurusima canim EMAnin payını ben okuyorum, sen seybilin yerine oku. Yarin Aksam okumayanlaravbqkqlim bitirelim. Geridonusumkutusu doğum yaptı o DA okuyamaz sanirim.
Folikasitka, canim liste yqsinlerle devam ediyor

Merhaba arkadaşlar, hepinizin berat kandili mübarek olsun. Rabbim bu mübarek günde, gönlümüzden geçen tüm duaları hayırlısıyla kabul etsin inş.

selamunaleykum canlarım nasilsunuz.. u mübarek günde gönlünüzden geçen bütün dualarımız kabul olsun. inşallah bu güzel gecede ismimiz doğuracaklar listesine yazılır...
seyyan canım teşekkür ederim hayırlı duaların için...
muhatcımmm ben de çok severim kısır..acılı olsun..
antikdeniz hoşgeldin.. nasılsın iyimisin kendi adıma söyleyim durumlar aynı.. sende varmı bi gelişme...
nurusima ne var ne yok bi değişiklik hissediyormusun erken belirtiler falan yaşıyor musun acaba... kayısıyı da ilk defa duydum senden kışın tüpbebek yaparsak bende aldırırım eşime bol bol inşallah...
bu arada kızlar bugün bi icazet törenine gittim öyle bir kalabalıktı ki anlatılmaz yaşanır. inanın hala belim ağrıyor hem de çok sıcaktı.ama çok güzel dualar edildi. hoca sürekli evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip et Allah'ım diye dualar etti . ben de hem kendimi hem de sizleri düşündüm niyetime aldım. Rabbim kabul etsin...

bu arada biz doktora gideli beri eşimde değişiklik vardı. kendini hep bizden özellikle benden soyutladı. sık sık kavga eder olduk. aileside duruma çok üzülüyor. zor günler geçirdim..
dün görümcemin eşi yanına gitti baktı bu bizimki robot gibi bi kızmış ona senin sorunun ne ? neden hep böylesin evdeki durumlarında iyi değil... cancağızım benim meğer bu çocuk meselelerini hep içine atar olmuş. onun iki arkadaşı var hanımları da benle arkadaş(ikisi de hamile) ..onlar buluşunca biz de buluşuruz. son zamanlarda onlarla da buluşmaz oldu.. eniştesine anlattı hep çocuklarla ilgili konuşuyorlar ben sinirleniyorum demiş. iş arkadaşları olsun diğer çevresi olsun hep ne zaman çocuk yapcanız diyormuş eşim de düşünmüyoruz diyormuş ama içten içe sinirleniyormuş..
daha çok varmış ama görümcem fazla anlatamadı bana icazetteydik.. ben de zannediyordum ki benim kadar takmıyor.. niye çünkü ne sigarayı bırakıyor ne ilaç içiyor..

kızlar sa kandilinz mübaek olsun rabbim feyzinden bereket,inden istifade ettirsin bizleri inşaallah dua eder dua beklerim aeo

kızlar sa kandilinz mübaek olsun rabbim feyzinden bereket,inden istifade ettirsin bizleri inşaallah dua eder dua beklerim aeo
aleykumselam kayscım seninde kandilin mübarek olsun.. tüm hayırlı dualarını Rabbim kabul eylesin......

bu ayda olmamış. ama hayırlısıylan diğer aylarda olur inşallah...

cnm sen bnm topiğe uğrayan muhat mısın, merhaba liste yasinlerle devam ediyor mu yazdın? yeni listeyi mi beklemem lazım, sisteminiz nasıl cnm?
evet canım benim :)
yok canım beklemene gerek yo :)
seyyan arkadasımız seni listeye ekleyecektir,
her hafta 41 yasin 10.000 ihlas okunuyor 4 arkadasa
her hafta 4 kişiye okunuyor :)

canım eşine üzüldüm, sana da üzüldüm ama güzel bişi:)
erkekler çok çabuk yıkılıyor.
evde bebek meselesini çok açmayın, hastaneye tek git mümkünse,
benim eşimde biraz tereddütlüydü.

evet canım benim :)
yok canım beklemene gerek yo :)
seyyan arkadasımız seni listeye ekleyecektir,
her hafta 41 yasin 10.000 ihlas okunuyor 4 arkadasa
her hafta 4 kişiye okunuyor :)

Hmm, anladim cnm, listeniz nerde peki bulamadim simdi cepten giriyorum da. Kalabalik mi sira ne zmn gelir? Aslinda ben gebelerin duasini alsam diye niyetlenmistim ama

Hmm, anladim cnm, listeniz nerde peki bulamadim simdi cepten giriyorum da. Kalabalik mi sira ne zmn gelir? Aslinda ben gebelerin duasini alsam diye niyetlenmistim ama
canım listede 30 arkadaş var,
ilk haftamızdı,
kaışık okuyoruz arkadasların tedaviilerine göre :)
tedavin falan mı var?
yalnız liste bitene kadar kimse listeden çıkamıyor :)
en kötü ihtimal bu ay içinde sıra gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…