Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah razı olsun birtanem biliyorum canım dualarınızla ben bu aşamalara geldim inşallah dualarınızlada bebişime kavuşucam Allah'ın izniyle Rabbim sizleride en yakın zamanda evlatlarınıza kavuştursun inşallah
Nurusimam Rabbimin izniyle sali gunu guzel habeeler vereceksin bize meleginle birlikte
ay inşallah birtanem Rabbim duysun sesini bugün çok kötüydüm sağolsun kardeşlerim annemide alıp hemen geldiler bana moral oldular telefonda konuşmakla bir değil onlarla vakit geçirdim iyi geldi bana birazda olsa kafam dağıldı inşallah salı günü güzel haberler vermeyi Rabbim nasip eder bana dualarınıza çok ihtiyacım var

insallah guzel haberler verirsin cnm benim Rabbim buyuk insallah duamiz bir sende dualarimdasin ozellikle..insallah insallah hamilesindir yarim mubarek gece o gece hurmetine Rabbimnasip etsin insallah

aminnnn canım benim aminnnnnnnnnn Rabbim hayırla sağlıkla bir 9ay yaşayıp kucağına almayı nasip etsin minik bebişinii

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

insallah guzel haberler verirsin cnm benim Rabbim buyuk insallah duamiz bir sende dualarimdasin ozellikle..insallah insallah hamilesindir yarim mubarek gece o gece hurmetine Rabbimnasip etsin insallah
amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim bu mübarek gün kaderime bebiş yazarRabbim hepimize sağlıklıı sıhhatli salih evlatlar versin inşallah
aminnnn canım benim aminnnnnnnnnn Rabbim hayırla sağlıkla bir 9ay yaşayıp kucağına almayı nasip etsin minik bebişinii
inşallah birtanem Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın bu mucizesini amin
amin ALLAH razı olsun hayırlı kandiller

Ya rabbi burdaki tüm arkadaşlarımı,bu mübarek gecede beraatini alanlardan eyle.defterlerin dürüldüğü,doğumların yazıldığı bu gecede hepimizi hayırlı,sağlıklı salih evlatlarla müjdele.....

Canlarım hepinizin gecesi mübarek,ibadetleri makbul ve duaları kabul olsun....dualarımdasınız, dualarınızda olmak dileğiyle..

Hepinizi allah rızası için çok seviyorum....

Antikdeniz
muhat
eslemliva
nurusima
nekadarzor
dafniya
asbelove
candan
bahar27
kays
reyyan1984
sevil61
seybill
hayalot
sürpriz06
krizantem
ayşe
dilek
sibelkoçak
sumeyyab
melek181
mutluluk27
sedacan
piedra3321
gurbetkız
esmacvs
ecrinn07
asya28
ema
alev99
sardunya
derinsuberfu
ayis
bahar35baha
duru1616
antisocial
Ssönmez
turkuaz8

unuttuğum var ise onlarında dahil olmak üzere hepinizin mübarek beraat gecesi mübarek olsun.

Son düzenleme:
Canim ablam gelecek onların odasını hazırlıyoruz kardesimle.
Sen çık çaya gel:)
Erik toplarız senle
ay tatlı cadı olsam burnumu oynatsam ve yanında olsaaaaaaaaaaaaaam...erikmi dedin geliyim baribide çay ohhhhhhhhhhh

Nurusima canim seninde Kandilin kutlu olsun.
Hepimizin kandili kutlu olsun.
KIZ faceden msj attım okudun demi.
Su mübarek gün saçını başını yoldurma

Canim ablam gelecek onların odasını hazırlıyoruz kardesimle.
Sen çık çaya gel:)
Erik toplarız senle
erik agacimi vaaaaar...ayy bende geliyim nolur ucuyummu.ah keskeee
Gel KIZ kaysi DA toplarız:)
Gelirsen bahçede içeriz çayı

kayisilar oldumuki?cagla dir daha ama caglada cok severim oohhh olsada yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…