Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çok sevindim küçüklerek kaybolsunlar inşallah ağrı dedin bu çörek otu bal tarçın ağrıyı arttırıyor yeni farkettim..Morfoloji de düzelir inşallah canım..geçici nin dönemi demiiii bizim mali müşavir hallediyor.Mide bulantısı mı dediiiin?????? ne zamandı seni şu bat bakim

yok canım yaa dün baş ağrısı yaptı sanırım bulantıyı da şimdi iyiyim bişeyim yok migren gibi bişeydi mahvoldum yaaa
19.06ydı canımcım henüz ne gelen var ne giden
yok canım yaa bir fatura getirdiler ihacat yapılacak 90kalem onların ft.sını kestim invoice hazırladım ama tek tek öldüm öldüm dirildim var yaaa

gunaydin hayirli cumalar kizlar insallah hepiniz iyisinizdir ben dun gece hic uyumadim bir onceki gunu tasdikler bir durumum vardi sanirim nekadarzorun gorumcesi gibi yapacagim

gunaydin hayirli cumalar kizlar insallah hepiniz iyisinizdir ben dun gece hic uyumadim bir onceki gunu tasdikler bir durumum vardi sanirim nekadarzorun gorumcesi gibi yapacagim

sağolasın tatlımmm seninde cuman hayırlı olsun inşallah bugün çok güzel bir gün olurrrr ne yapmış ki nekadarzorun görümcesi kaçırdım yine galiba

sağolasın tatlımmm seninde cuman hayırlı olsun inşallah bugün çok güzel bir gün olurrrr ne yapmış ki nekadarzorun görümcesi kaçırdım yine galiba

Amiiin insallah canim benim tuvalete gidip gelme basladi yine nekadarzorun gorumceside son aylarinda bez baglamis geldikce salmis kadin tuvalete kalkmaktan kurtulmus azicik cise kalkinca insan cok gucune gidiyor

Kızlar Günaydın...Hayırlı Cumalarrr...

ecrincim nerelerdesin seni hiç göremiyoruz.özledik arkadaşım...

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun.hayırlara vesile olsun hepiniz için inşaallah.
dualar tamamlandıydı ancak eslemin annennesi rahatsızlanmış ve tatili yarıda kesip oraya gitmişler.o yüzden 2 eksik yasinimiz var.yeni listede yayınlandı görmişsünüzdür.listeden çıkarılanlar oldu kaldık 26 kişi.sibelkoçak dün özel mesajla giremiyeceğini ve listeden çıkmak istediğini yazmış.onuda çıkarmak zorunda kaldık.ev taşıyormuş ama yine aramıza dönecek inşaallah.hepinize hayırlı günler diliyorum.şimdi çıkmak zorundayım.Allaha emanet olun...dafniya ve asbelove sizede hayırlı günler ,güzel muhabbetler canlar.

kız inşallah olmaz gelen giden..nolursa olsun 2 günlük bir geçikme var başağrısı gelebelikte de olur özellikle ilk zamanlar..90 kalem ürün çokmuş canım ya Allah kolaylık versin.bir dönem bizde yaptık iranla ihracat çeki listeleri proforma faturalar başımın belasıydı o zamanlar..sizde barkod sistemi varsa işin kolaylaşır biraz.Bir de yeni muhasebe programlarında stoktan liste hazırlama kolaylığı var:126:

Hayırlı cumaların olsun seyyancım seninde..Eslemin annesine de çok geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallah.Teşekkür ederiz canım gelirsen beraber devam ederiz muhabbete

cumalarınız mubarek olsun ıns..rabbım tum dualarınızı kabul etsın
nasılsınız.
ıns ıyı haberler vardır topikte

Hayırlı cumalar canım kaç kere giriş yaptım şu kızlara cevap yazayım diye bu adam her seferinde bir iş çıkardı yazamadım yahuu..beraber bir karışım hazırladık yalıtımda çığır acacakBizim teyzoş seni uyutmadı mı yine yirim ben onu..mummy dry üretmek lazım hedef kitlesi bile hazır gebeliğin son 3 ayındaki anne adayları.Yolculuklarda bana da lazım 10 defa durduruyorum bizimkini seninle yola çıkılmaz diyor.

az önce de sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oldu canım yaa korkuyorum test yaparsam tek çizgiyi görmektenn
inşallah ondan ağrımıştır başım inşallahhhhhh ilaç bile almadım nolur nolmaz vikslerle soğuk duşlarla geçirmeye çalıştık ama bana mısın demedi valla ay sorma ürünler daha ilk defa geldi mecburen hepsini elle yaptım yaa mahvoldummm bu arada 90değil 116ymış az önce kargoya verdim yolladım inşallah o telaşenin içinde yanlış bişey yapmamışımdır

canım ya o korkuyu biliyorum inşallah adet sancısı değildir..inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamazsın ne zor yaa her adette aynı korkuyu yaşamak rabbim yüzünü güldürsün...yapmamışsındır yanlış bişey yapmışsanda düzeltme yaparsın biraz uğraştırır ama olsun..

cumalarınız mubarek olsun ıns..rabbım tum dualarınızı kabul etsın
nasılsınız.
ıns ıyı haberler vardır topikte

cuman mübarek olsun canım seninde amin Allah hepimizin duasını kabul etsin.Nasıl geçiyor hamilelik senin prensesde krizanteminki gibi 3-5 nöbetlerine dikiyormu seni

kendimi biran önce evime atmak istiyorum acaip kötü hissediyorum çok yorgunum dafnim yaaa
amin aminnnn Rabbim yardımcımız olsunnnn inşallah bebişim benimledir inşallahhhhhh

kendimi biran önce evime atmak istiyorum acaip kötü hissediyorum çok yorgunum dafnim yaaa
amin aminnnn Rabbim yardımcımız olsunnnn inşallah bebişim benimledir inşallahhhhhh

bak şimdi daha da çok heyecanlandım inşallah bu belirtilerin faili bebiş olsun noluuuurrr:18:

Aslııı ben unutma yaa (( Demi Seyyanım ya valla ara ara uğruyorum diğer topiğe de öyle bu aralar içimden hiç bişe yapmak gelmiyoo iyice saldım kendimii hani Ramazanda tüp bebek olacaktıya benim için herşey yolunda giderken eşimin sonuçları felaket çıktıı ve eşimin doktoru tüp bebeği en az 3-4 ay erteliyoruz dedi ilaç tedavisine başladı eşime bakalım inşallah değerleri düzelir hiç tadım tuzum yok yani iyice bi boşluğa düştüm iyice ümitsizliğe düştüm Allah'ım ferahlık verir inşallah...Ramazan da tüp bebek olacak die 500 yasine de başlamıştım ama kısmet değilmiş yine de toparlıyorum Seyyan bunda da bir hayır vardır diyip avutmaya çalışıyorum kendimi (((((

Ayyy inşallahhhhh canımm inşallah hamilesindirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…