Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aminnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen cnm hergun yikiyorum biran once buyusun diye
ay ne güzel kokar o öyleeeeeeeeee
hımm bugun kalsın boyledevam ederse dr a sorayım en ıyısı canım
sor canım nolur nolmaz gelişimini tamamlasın hayırlısıyla öyle gelsin kucağına o senden daha meraklı baksana kokunu duymaya

evet evet ananasta yemıstım o ay ..
aynen otur koltuguna gelsın evraklar
emir eri ramazan yaptılar daha bizi gelmeden bakar mısın yaaa
ohhh ne bulursam yiyeceğim ohhhh kocişe de nazımı doya doya yapcam banane
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz yaşayalım inşallahhhhh
tut tabi canım çok önemli bişey olmazsa gelinim yada damadım küçükten başlasın oruca..:) ayy hayalleriniz gerçek olsun canımcım.
dimi kuzum alışsınlar şimdiden ay onlar gelsin de her şeye katlanmaya hazırım
inşallahhhh Rabbim nasip eder bu ay canımcım

muhabbet koyuydu galiba burada ama ben kacirdimaysecim benimde oluyor bebek kendini bir tarafa topluyor uzun muddet orada kaliyor bazen canimin yandigida oluyor ama bebek gelistigi icin normal oldugunu zannediyorum icin rahat etmezse hemen doktorunu ara sor he bide eylul topiginde gordum akintini muhakkak doktora soyle kokulu akinti enfeksiyon habercisi olabilir

kizlar bu arada sizler nasilsiniz biz yuruyusten geldik 40 dakika yurumusuz

maaşallah subhanallahhh yürüyüşlere de çıkarlarmışşş

ciktik ya teyzesi gerekiyor bize hvada tam bahar havasi oldu bugun yuruduk geldik sen nasilsin canim doktordan ne haberlerle geldin?

oh oh mis gibi iyi yapmışsınız canım biz aşılamaya başladık hayırlısıyla inşallah Rabbim nasip ederse 1ay sonra bende size güzel haberler vereceğim inşallahhh

bayıldım balıklarının isimlerine.öcük ve öcük2 ha birde cücüğün ölümüne üzüldüm.böcüğüne arkadaş şart.bende kızken balıklarım öldü diye günlerce ağladığımı bilirim.insan bağlanıyo.
bende istiyorum bananeeee

canım tedavin inşaallah güzel sonuçlanır ve seviniriz hepberaber burda çekeriz halayları buna hepimizin çok ihtiyacı var.
asbelovem canım arkadaşım.sana nacizane birkaç tavsiyem olacak.herkes söyledi ama bende söyliyeyim birkaç bişey.
öncelikle yeni bir umut ,yeni bir heyecan...bunun tadını çıkar.sonuç ne olur diye düşünmemeye çalış.eşine bol bol naz yap.seni en çok neler mutlu ediyorsa onlarla uğraş.sakın ha stres yapma.
tedavide yatman gerekmiyo.ilk 3 gün dinlen ama sonra hayatına devam et.tabi ağır işler yapmamak kaydıylaçünkü sürekli yatmak hem moral olarak stres oluşturuyo hemde kan dolaşımını yavaşlatıyo.evin içinde yürüyüşler yap.en sevdiğin yemekleri yap kendine ve hopur küpür ye ki yeğenimize aş olsun dini ama
veeee heo pozitif ol.herşey güzel olacak onu düşün.neşeli şeyler izle.asla duygusal şeyler izleyip salya sümük durumuna girme
en son seni seviyoruz ve yanındayız her daim ne olursa olsun bunu sakın unutma.seni düşünen ve senin için dua eden dostların burda ve hep yanında.....

arkadaşalar 5 ayetel kürsi ve ihlas okudum tüm hamiş olmak isteyenlere inşallah dualarımız kabul olur....en kısa zamanda hamiş kalırız :))

nurusimadan haber varmı ...sürekli dua ediyorum.valla midem bulandı heyecandan.inşaallah güzel haberlerle gelir ya inşaallah YA RABBİ

canım nasılsın.geçen haftaki listenin bağışlamasını yapabilirsin.dualanacak kişle
nurusima
dafniya
sibelkoçak
eslemliva

canım evet kendını bı tarafa topluyo sertlesıyo yurumekte gucluk cekıyorum .
sımdı dustan cıktım baslar yıne koku gecenkı kontrolumde akıntıyı soylemıstım normal demıstı ama kokusan bahsetmemıstım sımdıde koku gıderek arttı
dra kontrolum temmuz 20de bakalım olmazsa yarın ararım artık
sız nasılsınız bakalım oh ne guzel yurumussunuz arada markete gıdıyorum gunduz 10dk da kan ter ıcınde kalıyorum artık esımle aksamları yuruyus yapacagız ıns

hamdolsun ıyıyım canım bagışlamayı yapacagım ıns ısımlerı not ettım ..
sen nasılsın canım

çok şükür canım iyiyim bende.nurusimayı çok merak ettim...ve bu saate kadar girmemesi moralimi bozdu biraz..inşaallah güzel haberini alırız ya

nurusimadan haber varmı ...sürekli dua ediyorum.valla midem bulandı heyecandan.inşaallah güzel haberlerle gelir ya inşaallah YA RABBİ

beta hcg 2,36 çıktı onu biliyorsundur sanırım sonrasında bişey yazdı mı ki..nurusimanın tüp bebek olayı baştan sona adranelin zaten hayırlısıyla güzel sonuç alsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…