Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Klomen yeter canım merak etme zaten çok yumurta çıkmaması lazım yoksa tedavin tüp bebeğe döner..çörek bal polen de desteği olsun
hadi bakalım hayırlısı canımcım abartmamak lazım dimi doğru söylüyorsunn canımcım
ben iyice havaya girdim kociş benden beter sen şimdi aşılama olduktan sonra oruç tutabilecek misin dio tabi ki dedim vücudum el verirse bütün ramazan tutacağım dedim gözleri böyle oldu
canım yaa bizim aynı mahallede 3tane dükkanımız var ve bulunduğum yer 2katlı günde en az 10kere o merdivenlerden koştur koştur iner çıkarım (hala nasıl kilo veremiyorum onu bilmiyorum ama) bütün işler benim başımdadır o yüzden acaip stres yaşıyorum
bu şekilde devam ederse 14.günüm haftaya cuma oluyor öyle olursa p.tesiye kadar dinlenmiş olurum yavaş yavaş gelir giderim de h.içi olursa mecbur rapor alırım canım doğru söylüyorsun mercimeklerin ısısını iyi ayarlamak lazım

hosbuldum cnm cok sukur iyiyiz teyzesi.biraz uykusuzluk var ama olck okadar artik.. siz nasilsiniz?

hamdolsun canım ..bebısı yıkıyabılıyormusun çok aglıyormu
benımde bebegım bı tarafıma gelıp sertlestırıyo kendını bugun daha olmadı ama korkuyorum erken dogum belırtısıymıs

çok sukur canım ıyııyz ev çok sıcak çok terlıyorum sıkıntı basıyo
kızımda kendını sertlerştırıyo bazen hareket edemıyorum korkuyorum canım ya

Rabbim iyilik versin canım...Korkma canım,kızın sana naz yapıyodur,inşaallah herşey yolunda gidecek

ıns canım senınde o esnada dua etmen çok ıyı belkı oyle guzel yureklı bı ınsanın dualarıyla senınde kabul olaacak
ıns rabbım gonlundekılerı tez zamanda nasıp eder

Aminnn aminn ecmain,sağolasın Ayşecim Allah razi olsun

sağolasın canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh Ramazan-ı şerifi hepimiz hamile kapatalım inşallahhhhhh

Aminn canım amin ecmain Ahh be Asbem,geçen ne geldi biliyo musun aklıma,Ramazanı Şerif'e çok az kaldı...Daha geçen seneki Ramazanı Şerifte hamile kalıp,Bayram müjdesi verme hayalleri kuruyodum.O bayram olmadı,Kurbanda nasip olsun dedik,O bayramda da olmadı...Ve yine bir Ramazanı Şerif geldi,yeni bir Ramazanı Şerif geldi...İnşaallah bu sefer olsun hayırlısı ile,inşaallah Bayram müjdeleri veririz hepimiz,çifte Bayram yapmak nasip olur

hımm o zman rapor al sonrasında da merdıvenlerden ınıp cıkarken de yavas yavas ınıp cık stersını ıyı bılırım esım sagolsun

Son düzenleme:
Canım hiç kafana takma plan da yapma şöyle yaparım böyle yapacam...sadece ağır kaldırma ayşe nin dediği gibi...ilk üç gün yat sonra hayatına devam et...inşallah olacak sana sımsıkı tutunacak bebeğin....stres olmamaya çalış bide...Allah yüzünü güldürsün inşallah....hepimizin..gözümüzün feri yerine gelir inşallah...

bende aynıydım canım geçen bayramlarda doğum günlerimizde hep aynı şeyi düşündüm gelmese de bize hediye olsa Rabbimden diye ama kısmet değilmiş bu sene yaşarız inşallah bu duyguyu eğer bebişimiz olursa bu aşılama da hem benim doğum günü hem de bayram hediyemiz olacak inşallahhhhh

canım bende 7 aylık doğmusum ya korkum o yuzden konusuyorum kızımla erken gelme kızım olurmu dıyorum
ıns bu sene bayramda mujdenı verırsın sen ve tum arkadaslarım

hoşbuldum canım
hamdolsun ıyıyı teyzesı ama bı kac gundur kendını sertlestırıyo ve hareket edemıyorum korkuyorum acaba normalmı bu durum bılmıyorum

ters duruyorduya dönmeye mi çalışıyor acaba normaldir canım artık büyüdü hareket etmekte bebekte zorlanıyordur.

hımm o zman rapor al sonrasında da merdıvenlerden ınıp cıkarken de yavas yavas ınıp cık stersını ıyı bılırım esım sagolsun
dimi dimi senin eşinde muhasebeciydi Rabbim yardımcımız olsun inşallahh banane evrakları getirip götürsünler koltuğuma yapışırım kimse kaldıramaz beni
canım benim iyi ki varsınız inşallah dün eşimle karar aldık zaten aşılamadan sonra bizi strese sokacak kimseyle görüşmeyeceğiz görümcem ananas dediydi (oda yaptırdı ya aşılama) ayşeden de salep taktiği aldım ohhhh yatar yatar yerim artık

hamdolsun canım ..bebısı yıkıyabılıyormusun çok aglıyormu
benımde bebegım bı tarafıma gelıp sertlestırıyo kendını bugun daha olmadı ama korkuyorum erken dogum belırtısıymıs

ilk gunler yikiyamiyodum ama son iki gundur yikiyorum alisti artik aglamiyo..
stres yapma cnm bisey olmaz doktorunu ara magnesium veriyolar oyle bi durumda cnm bi danis doktoruna

evet evet ananasta yemıstım o ay ..
aynen otur koltuguna gelsın evraklar

Hadi bakalım inşaallah canım nasip olur bu sefer size ve tabi bizlere de

canım bende 7 aylık doğmusum ya korkum o yuzden konusuyorum kızımla erken gelme kızım olurmu dıyorum

İnşaallah zamanında hayırlısıyla gelir meleğin canım Onun gelişi bizlere de uğur getirir bizimkilerde gelir inşaallah hayırlısıyla Aminn canım ecmain

ilk gunler yikiyamiyodum ama son iki gundur yikiyorum alisti artik aglamiyo..
stres yapma cnm bisey olmaz doktorunu ara magnesium veriyolar oyle bi durumda cnm bi danis doktoruna

ıyı ıyı ıns boyle devam eder alt komsumunun 4 aylık kızı var genelde bırlıkte yıkarız bugunde bırlıkte yıkadık hıc susmuyo banyosunu bıtrene kadar
bende korkuyorum kızım ıns aglamaz
yemene ıcmene dıkkat et sute gecıyo ve bıde strese gırme bebek çok etkılenıyo o da huzursuz oluyo

amın ıns tutsun kolundan getırsın sızınkılerı

canım benim bizim işyerinde de hamile bir bayan vardı onunda 7aylıkken suyu azalmıştı çatı açılmaya başlamıştı dr. ona ilaç verdi 9aya kadar kaldı bebek ve sağlıkla da doğdu şükür bir sor istersen dr.una

hımm bugun kalsın boyledevam ederse dr a sorayım en ıyısı canım

tut tabi canım çok önemli bişey olmazsa gelinim yada damadım küçükten başlasın oruca..:) ayy hayalleriniz gerçek olsun canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…