tabisi kuzummmmm valla büyütüyoruz ama göbeği değil başka tarafları anam kilo ala ala bi hal oldum vermeye çalışıyorum bana mısın demiyyyyyyeterince de büyüdük diyarbekir karpuzu gibindünürüz tabe kızım u uşaklardan biri bizim aileye rezevrve...
tamam ağlamıyom ama bulacan bana ben anlamam bananesen hele bi başla kuzu bu arada bakarız doğrusu kaç taneymiş napak..ağlama ağlama...daha hamile kalmadan sulu gözlü olsun hamile kalsan tusunami yapcan topikte seviyom seni :))
heee pro üyelik olduğu için mi kırmızıbende arkadaşlar kendileri renk tercihi yapoor sandım...
tabisi kuzummmmm valla büyütüyoruz ama göbeği değil başka tarafları anam kilo ala ala bi hal oldum vermeye çalışıyorum bana mısın demiyyyyy
tamam ağlamıyom ama bulacan bana ben anlamam banane
ay kalayım da tsunami yapayım inşallah ortalıktaaa
hep birlikte ağlaşırızzzz hamiş hamiş
canım bu yazdığın salavat en küçük ve kısa salavatlardan birisi salatı nariye münciye vb gibi salavatların adedi var bildiğim kadarı le ama bu salavatla ilgili hiç adet okumadım sen şunun idrakında olaak istediğin kadar oku salavatı şerife okunduğu zaman p.e bizzat kendisi karşılık verir miş ve biz ne halde isek şu ümmetin sana şu halde salavat etti diye bildirilirmiş misal ikindi namazından sonra kıbleye dönük yada seher vakti abdestli yada otuturken bulaşık yıkarken çalışırken vsvs diye... niyet et ve başla okuyabildiği kadar...
naber hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar köyde iğne yaptıracak kimse yok ankarayada gidmiyoruz mecburen hacettepe 4.snf öğrencisi bi arkadaşa yaptırıyorum.....
valla canım iyiyim desem değilim kötüyüm desem değilim :)iyidir hoş geldin senden nbr.
hoşgeldin balımmm nabersinnnnaber hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
al benden de o kadar bir öğün kaçırayım hemen o verdiğim kiloyu geri alıyorum aldığımı da zar zor veriyorum ne olcek böyle bilmiyorum bende yaz geldi sabah-akşam yürüyorum işe-eve ama bana mısın demedi gerçi üst bacaklarım 1cm incelmiş ama kiloda bir değişiklik yok valladokdağan oldu artık canım bu kilolar aç kalıyorum roka salatalık yiyorum topu topu 1kg vermişim..her ögün tıka basa yiyorum o bir kilo vardı ya işte onu geri alıyorum..bu ara akşamları yürüyüş yapıyoz bacımla dur bakalım değişiklik olcaz mı
iğneleri evde kendin bile yapabilirsin canım göbekten oluyorsun zaten ama insan kendine olunca zorlanıyor dimikızlar köyde iğne yaptıracak kimse yok ankarayada gidmiyoruz mecburen hacettepe 4.snf öğrencisi bi arkadaşa yaptırıyorum.....
valla canım iyiyim desem değilim kötüyüm desem değilim :)
çok bitkinim
kahvaltı da yapmadım,
karpuz yedim :)
nerde olcam yemek topiklerindeyim:)hoşgeldin balımmm nabersinnn
al benden de o kadar bir öğün kaçırayım hemen o verdiğim kiloyu geri alıyorum aldığımı da zar zor veriyorum ne olcek böyle bilmiyorum bende yaz geldi sabah-akşam yürüyorum işe-eve ama bana mısın demedi gerçi üst bacaklarım 1cm incelmiş ama kiloda bir değişiklik yok vallainşallah işe yarar sende canım
iğneleri evde kendin bile yapabilirsin canım göbekten oluyorsun zaten ama insan kendine olunca zorlanıyor dimi
dolaba da koydum ki buzzz gibi oldu :)bende karpuz istiommmmmm
nerde olcam yemek topiklerindeyim:)
taktım kafaya yapcam :)
valla canım iyiyim desem değilim kötüyüm desem değilim :)
çok bitkinim
kahvaltı da yapmadım,
karpuz yedim :)
ver bakam tarifini be de yapam :)ama foto istiyorummmmmmm meraktan çatlarım yoksammm
bende karar verdim yeni yeni tarifler deneyeceğim geçen gün tv de gördüğüm tavuk soteyi yaptım kocişim bayıldı hep aynı şeyler bunalıyor insan valal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?