Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bu yazdığın salavat en küçük ve kısa salavatlardan birisi salatı nariye münciye vb gibi salavatların adedi var bildiğim kadarı le ama bu salavatla ilgili hiç adet okumadım sen şunun idrakında olaak istediğin kadar oku salavatı şerife okunduğu zaman p.e bizzat kendisi karşılık verir miş ve biz ne halde isek şu ümmetin sana şu halde salavat etti diye bildirilirmiş misal ikindi namazından sonra kıbleye dönük yada seher vakti abdestli yada otuturken bulaşık yıkarken çalışırken vsvs diye... niyet et ve başla okuyabildiği kadar...

yeterince de büyüdük diyarbekir karpuzu gibin dünürüz tabe kızım u uşaklardan biri bizim aileye rezevrve...
tabisi kuzummmmm valla büyütüyoruz ama göbeği değil başka tarafları anam kilo ala ala bi hal oldum vermeye çalışıyorum bana mısın demiyyyyy
sen hele bi başla kuzu bu arada bakarız doğrusu kaç taneymiş napak..ağlama ağlama...daha hamile kalmadan sulu gözlü olsun hamile kalsan tusunami yapcan topikte seviyom seni :))
tamam ağlamıyom ama bulacan bana ben anlamam banane
ay kalayım da tsunami yapayım inşallah ortalıktaaa
hep birlikte ağlaşırızzzz hamiş hamiş

dokdağan oldu artık canım bu kilolar aç kalıyorum roka salatalık yiyorum topu topu 1kg vermişim..her ögün tıka basa yiyorum o bir kilo vardı ya işte onu geri alıyorum..bu ara akşamları yürüyüş yapıyoz bacımla dur bakalım değişiklik olcaz mı

kızlar köyde iğne yaptıracak kimse yok ankarayada gidmiyoruz mecburen hacettepe 4.snf öğrencisi bi arkadaşa yaptırıyorum.....

o zaman hiç sayı tutmayayım aklıma geldikçe okuyayım dimi canım Rabbim kabul eder inşallahhhh

kalabalıklaşmışız, ben bi çay yapam da gelem :)
seyyana da çağrı atam :)

eve canım sayı tutmadan oku bi müddet sonra fark etmeden bide bakmışsınki okuyorsun:)))

naber hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin balımmm nabersinnn
al benden de o kadar bir öğün kaçırayım hemen o verdiğim kiloyu geri alıyorum aldığımı da zar zor veriyorum ne olcek böyle bilmiyorum bende yaz geldi sabah-akşam yürüyorum işe-eve ama bana mısın demedi gerçi üst bacaklarım 1cm incelmiş ama kiloda bir değişiklik yok valla inşallah işe yarar sende canım
kızlar köyde iğne yaptıracak kimse yok ankarayada gidmiyoruz mecburen hacettepe 4.snf öğrencisi bi arkadaşa yaptırıyorum.....
iğneleri evde kendin bile yapabilirsin canım göbekten oluyorsun zaten ama insan kendine olunca zorlanıyor dimi

nerde olcam yemek topiklerindeyim:)
taktım kafaya yapcam :)

nerde olcam yemek topiklerindeyim:)
taktım kafaya yapcam :)

ama foto istiyorummmmmmm meraktan çatlarım yoksammm
bende karar verdim yeni yeni tarifler deneyeceğim geçen gün tv de gördüğüm tavuk soteyi yaptım kocişim bayıldı hep aynı şeyler bunalıyor insan valal

valla canım iyiyim desem değilim kötüyüm desem değilim :)
çok bitkinim
kahvaltı da yapmadım,
karpuz yedim :)

Kahvaltı yapmazsan bitkin olursun tabi iyi bak kendine canım ya..havalar çok sıcak birazda o halsizlik yapıyor kime sorsam halsiz bu ara

ama foto istiyorummmmmmm meraktan çatlarım yoksammm
bende karar verdim yeni yeni tarifler deneyeceğim geçen gün tv de gördüğüm tavuk soteyi yaptım kocişim bayıldı hep aynı şeyler bunalıyor insan valal
ver bakam tarifini be de yapam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…