ay heyecan dorukta canımcım yaaa bekliyoruz sabırlaaaa
aynen öyle canım sağlığın yerinde olsunda gerisi gelir Allahımın izniyleee güzel olacak güzel korkma bidenemmm
dua edeceğiz ve sabredeceğizzz
selamun aleyküm kızlar nasılsınız beni merak ediyorsunuz diye yazmak istedim ben test yaptırdım değerim yine aynı ne artmış ne azalmış şaka gibi doktorumu aramadım ilaçlarımı içip birkaç gün sonra testi tekrar etmeyi düşünüyorum bu sefer devlet hastanesinde yapıcam adrenalininizi yükseltmeye devam edicem anlıyacağınız
belli mi olur sedacımSen muayeneye diye gidersin dr hıımm bebeğin kesesi oluşmuş dermiş...
ay heyecan dorukta canımcım yaaa bekliyoruz sabırlaaaa
Aynen öyle canım sağlığın yerinde olsunda gerisi gelir allahımın izniyleee güzel olacak güzel korkma bidenemmm
Dua edeceğiz ve sabredeceğizzz
Sağol bidenem inşallah bende totoyu bir doğrultayımda senin bebişlere kanki doğurmak için harekete geçem bari..böyle bekle bekle nereye kadar
aynen öyle babam hep der kavun karpuzda yata yata büyür azcık kalkında bişeyler yapın bari ortaya bişey çıksınSağol bidenem inşallah bende totoyu bir doğrultayımda senin bebişlere kanki doğurmak için harekete geçem bari..böyle bekle bekle nereye kadar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnurusma inşallah birden patlama gösterir o değerin de bia drenalin daha yaşar bi arkadaşımız vadı değeri 2.39 da 10 lara 20 lere binlere yükselddiye anlatırız..... duacınz.....
nurusima tatlımm bir süredir yoktumm .. detayları bilemiyorumm ama son mesajındaki duruma çok şaşırıdmm..inşaalah değerin bir yanlışlık yapıyorlardır herşey yolundadır canım..dualarımızdasın...güzel hayırlı haberlerle gelmeni bekliyorumm
nasılsın canım nasıl gidiyor uzak kaldım bir süredir aydınlatıver benii..var mı bir gelişmee
neler yapıyorsun diğer topiğe sana cevap yazdım aynı dertle boğuşuyoruz ne de olsa....ne zaman düşünüyorsun tedaviye başlamayı...tedavinle birlikte hiperbaric oksijen tedavisi almalısın canımm ben faydasını görmüştüm ama transferden önce bıraktım..aynı dönem tedavi olduğum arkadaş devam etti o hamiş kaldı ben negatif aldımm....
Canlarım sizden fikir almak istiyorum şimdi ben selavat-ı şerif hatmi yapmak istiyorum ama kimi yerde 1000 kimi yerde 70000yazmışlar siz bilirsiniz nasıl yapmalıyım beni aydınlatır mısınız
haydaaaa bende 14 bin diye biliom canım yardımdan çok kafanı karıştırdım
hangi salavat hatmini yapacaksın canım
aynen öyle babam hep der kavun karpuzda yata yata büyür azcık kalkında bişeyler yapın bari ortaya bişey çıksın
kızım dünür olcez biz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi yaaaa
ya bende pro üyelik istiyorum benimde ismim kırmızı yazılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?