Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seviyorum kız seni :)
bende bugün kermese gittim, parayı fazla verdim,- sadeka diye düşünmesinler diye-
ordaki bayanda ben fazla verince pahalı olanlardan istedim sandı zannımca, ucuzu çıkarıp pahalıyı koymuş,
ayyyy bi üzüldüm bü üzüldümki, çok kızdım kendime,
dikkatli olsaydım keşke
hayır yani para da para değil

muhatım burdamısın..cancağzım sen bilirsin bende daha önce duyduydum ama hiç denemedik.dene istersen.belki olur bi faydası...
hah işte cağrı at bana :)
canım valla bu sefer hem keçiboynuzu hem cezerye yapcam. 2si bir arada olacak :)
valla havucun çok faydasını gördğk :)
ben yarın için dr den randevu alıyorum netten :)
yarın güzel haberlerle gelirim inşaallah :)
sen napıyon,
öğlen sana mesaj yazdım ama gitmemiş,
çok uykum geliyo seyyann

bi gireyim dedim birde ne göreyim muhatım burda ama baktım forum arıyor hemen çağrı attım kaçırmıyayım seni diye
yap canım hem keçi boynuzu yap,hemde cezerye yap.ikiside zararlı değil nasılsa..
randevunda hayırlı olsun bakalım.hayırlarla gir hayırlarla gel..bende işte napayım takılıyorum kafama göre...uyku hamilelik dicem daha yeni bittin demi sen..yani reglin yeni bitti.belki erken belirtidir kızbu arada benim gelmeyen kırmızılar bu akşam geldi.yine leke şeklinde...ama daktıra falan gitmeyi düşünmüyorum.sökülür birkaç güne...

canım belki hormonların değişim gösteriyordur, en azından bi test yaptırsan
benim 3 gün önce bitti hastalığım ama 3 gündür kahve resngi lekeler geliyor, bu yarına gelmazse dualarımı yarın okurum :)

yok canım ya..eğer üstüne görme gibi bir durum olsa idi ilk lekelenmem geldikten sonra hiç gelmedi ya bu günde gelmezdi..bu adetin başlayacağına işaret.

anammm ben böyle yıkayacak olsam kaynanam beni evden kovar :)
canım ben cesaret edemem :18: korkagım bu konularda:)
ama be güzel davranıyo avucunda uyuya sanki

izleyin ulleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

izlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ya bende istiyorum bende istiyorum o güzellikten..

kızım ya sende mahfettin beni ben dayanamıyorum böyle şeylere.insanın içi akar ya içim aktı gitti sanki

su faturası çok gelir demi:))))) ama minnoş ne güzel rahatlıyo demi çok sevimli yaaa gevşiyo rahatlıyo:))) çoookk tatlı ama yaaa:))) bizim kaynanalar anneler malum suya apar topar sokar iki tss döküp çıkarırlar bide illa köpük olacak birazcık büyüyncede lif:)))) sanki iki üç aylık bebe çal çamrla oynıyo:)))

İyi geceler arkadaşlar 2 ay önce 1 ayda 2 kez adet gördüm doktor bi sorun yok dedi bu ayda 15. ve 16.gün az kanamam oldu neden olabilir acaba ??? böyle bişi başına gelen varsa yardım lütfen

yok canım ya..eğer üstüne görme gibi bir durum olsa idi ilk lekelenmem geldikten sonra hiç gelmedi ya bu günde gelmezdi..bu adetin başlayacağına işaret.
gebelik testi demiyorum kızzzzzzzzz
normal hormon testi, geçen bi dr izledim tvden :) o demişti :)
neyse sen bi takip et kendini :)
hahhh işte depresyona girme sebebi çıktı sana

akmasın akmasın hz Allah yaşatacak inşaallah hepimize en güzeli hayırlısı ile fikrimz olsun diye paylaştıp ebelerimz gibi hoşaf etmeyeli bebeleri yıkarken ondan sonra bu bebe suda ağlıyo diyolar

ben o su faturasını yerim,nekadar gelirse gelsin ....saatlerce onu böyle yıkarken seyredebilirim ama sonrada hasta olur ...anneeeeeeeeeeem kıyamam ben ona...

oyyyy hanımlar valla karnım davul gibi oldu. kasık ağrısı gaza bağladı. gitmiyor da. yatamıyorum ağrıdan. deli olcam. hava da sıcak. cam falan da açamıyoruz oğlan atlar diye. benim oğlan uyur gezer:):)::)) uyur koşar:):):) bi de uyurken atlamasın Allah korusun. ama çok daraldım yaa napsam bilmedim. canım sıkıldı iyice

akmasın akmasın hz Allah yaşatacak inşaallah hepimize en güzeli hayırlısı ile fikrimz olsun diye paylaştıp ebelerimz gibi hoşaf etmeyeli bebeleri yıkarken ondan sonra bu bebe suda ağlıyo diyolar

evet canım ya nekadar yavaş dokunuşlarla ne kadar hassas davranıp yıkıyo dediğin gibi bizim anneler sanki bulaşık çitiler gibi yıkıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…