İyi geceler arkadaşlar 2 ay önce 1 ayda 2 kez adet gördüm doktor bi sorun yok dedi bu ayda 15. ve 16.gün az kanamam oldu neden olabilir acaba ??? böyle bişi başına gelen varsa yardım lütfen
su faturası sorun değilde ya su kaöarsa diye kokarım ben :)su faturası çok gelir demi:))))) ama minnoş ne güzel rahatlıyo demi çok sevimli yaaa gevşiyo rahatlıyo:))) çoookk tatlı ama yaaa:))) bizim kaynanalar anneler malum suya apar topar sokar iki tss döküp çıkarırlar bide illa köpük olacak birazcık büyüyncede lif:)))) sanki iki üç aylık bebe çal çamrla oynıyo:)))
İyi geceler arkadaşlar 2 ay önce 1 ayda 2 kez adet gördüm doktor bi sorun yok dedi bu ayda 15. ve 16.gün az kanamam oldu neden olabilir acaba ??? böyle bişi başına gelen varsa yardım lütfen
sende benim saçımı yolmaya ne meraklısın ben kendi saçımı başımı yoluyom zaten merak etme....girmicem depresyona hem bak söylerim ha kızlara geçen bana dediğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigebelik testi demiyorum kızzzzzzzzz
normal hormon testi, geçen bi dr izledim tvden :) o demişti :)
neyse sen bi takip et kendini :)
hahhh işte depresyona girme sebebi çıktı sana
ne dedi ne dedi ne dedi ne dediiiiiiiiiiiiiiiii uleeeennnnnnnnnnnnnnsende benim saçımı yolmaya ne meraklısın ben kendi saçımı başımı yoluyom zaten merak etme....girmicem depresyona hem bak söylerim ha kızlara geçen bana dediğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeliss gaz varsa ağzına çay kaşığı ile azcık kimyon a üstüne de az su iç tadı gitsi diye gazı alıyo... tecrübe ile sabit:)))
su faturası sorun değilde ya su kaöarsa diye kokarım ben :)
ama bu yöntemi biliyorum, anne karnında hissediyo bebek kendinei tekrardan :)
selam,
canım stresli bi dönem mi geçirdin ???
ondan olabilir, ya da hastalığında çok ağrı kesici yuttuysan ondanda olabilir
yumurtlama kanaması olabiliyor o günlerde. arkadaşımın oluyordu. hamile kalmışsan yerleşme kanaması da olabilir. adete kadar bekle adetin gecikirse hemen test yap.
canım erkekler duygularını bazen belli etmeyebilir seninkide o tiplerden demekkii...üzülmüştür ondan bakamamıştır...eşimi çağırdım gelde bak diye sadece 20 sn bakmıştır herhalde ruhsz duygusuz maç delisi adam beni sinir ettii ya bide sabah hastaneye gitce bde evliik ıldönümümüz dışarı çıkalım dedi bende yarın hastaneye gitcez başka güne erteleyelim dedim sizle geçiriyorum bu günü erteledik ya
canım kesinlikle stres yada üzüntüden olmuştur.çünkü ben eveli sene babamı kaybettiğimde 10 gün arayla adet olmuştum...İyi geceler arkadaşlar 2 ay önce 1 ayda 2 kez adet gördüm doktor bi sorun yok dedi bu ayda 15. ve 16.gün az kanamam oldu neden olabilir acaba ??? böyle bişi başına gelen varsa yardım lütfen
uyur atlar olmasın sonra çocuk :)oyyyy hanımlar valla karnım davul gibi oldu. kasık ağrısı gaza bağladı. gitmiyor da. yatamıyorum ağrıdan. deli olcam. hava da sıcak. cam falan da açamıyoruz oğlan atlar diye. benim oğlan uyur gezer:):)::)) uyur koşar:):):) bi de uyurken atlamasın Allah korusun. ama çok daraldım yaa napsam bilmedim. canım sıkıldı iyice
ne demek sizinle geçiniyorum, aşk olsun beaaaeşimi çağırdım gelde bak diye sadece 20 sn bakmıştır herhalde ruhsz duygusuz maç delisi adam beni sinir ettii ya bide sabah hastaneye gitce bde evliik ıldönümümüz dışarı çıkalım dedi bende yarın hastaneye gitcez başka güne erteleyelim dedim sizle geçiriyorum bu günü erteledik ya
ben bişi dmedim kisende benim saçımı yolmaya ne meraklısın ben kendi saçımı başımı yoluyom zaten merak etme....girmicem depresyona hem bak söylerim ha kızlara geçen bana dediğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanırım öle seyyan ilk defa geçen gün konuştu Allahım vereceksen hayırlısını ver vermeyeceksen razı et diye dua ediyorum hep dedi arkadaşları falan görünce buruklaşıyorum biraz dedi ama ben ağlayınca hemen dondurma yiyelimi dedi ne alaka demi:)))canım erkekler duygularını bazen belli etmeyebilir seninkide o tiplerden demekkii...üzülmüştür ondan bakamamıştır...
canım kesinlikle stres yada üzüntüden olmuştur.çünkü ben eveli sene babamı kaybettiğimde 10 gün arayla adet olmuştum...
ne dedi ne dedi ne dedi ne dediiiiiiiiiiiiiiiii uleeeennnnnnnnnnnnnn
çocugun var mı????????teşekkür ederim ikinizede :) ağrı kesici 2 aydır hiç bir ilaç içmiyorum streslide değildim hormon bozukluğu falan diolarda nasıl bişi olduğunu bilmediğim için korktum nie böle oluyor die
uyur atlar olmasın sonra çocuk :)
aman tek kapalı dursun kapın, valla bilemedim ben senin problemi,ılık su bana iyi geliyor ama,,,
:
sanırım öle seyyan ilk defa geçen gün konuştu Allahım vereceksen hayırlısını ver vermeyeceksen razı et diye dua ediyorum hep dedi arkadaşları falan görünce buruklaşıyorum biraz dedi ama ben ağlayınca hemen dondurma yiyelimi dedi ne alaka demi:)))
Şimdilik yok Allahın izniyle olur inşallah istiyoruz :)çocugun var mı????????
alttan bıçak saplıyorlar sanki. bi de karnım gaz dolu gören 6 aylık hamile sanabilir. öle bi göbek çıktı. hemen yapıcam kimyonu canım çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?