Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyi geceler arkadaşlar 2 ay önce 1 ayda 2 kez adet gördüm doktor bi sorun yok dedi bu ayda 15. ve 16.gün az kanamam oldu neden olabilir acaba ??? böyle bişi başına gelen varsa yardım lütfen

yumurtlama kanaması olabiliyor o günlerde. arkadaşımın oluyordu. hamile kalmışsan yerleşme kanaması da olabilir. adete kadar bekle adetin gecikirse hemen test yap.

eşimi çağırdım gelde bak diye sadece 20 sn bakmıştır herhalde ruhsz duygusuz maç delisi adam beni sinir ettii ya bide sabah hastaneye gitce bde evliik ıldönümümüz dışarı çıkalım dedi bende yarın hastaneye gitcez başka güne erteleyelim dedim sizle geçiriyorum bu günü erteledik ya

su faturası sorun değilde ya su kaöarsa diye kokarım ben :)
ama bu yöntemi biliyorum, anne karnında hissediyo bebek kendinei tekrardan :)
İyi geceler arkadaşlar 2 ay önce 1 ayda 2 kez adet gördüm doktor bi sorun yok dedi bu ayda 15. ve 16.gün az kanamam oldu neden olabilir acaba ??? böyle bişi başına gelen varsa yardım lütfen
selam,
canım stresli bi dönem mi geçirdin ???
ondan olabilir, ya da hastalığında çok ağrı kesici yuttuysan ondanda olabilir

gebelik testi demiyorum kızzzzzzzzz
normal hormon testi, geçen bi dr izledim tvden :) o demişti :)
neyse sen bi takip et kendini :)

hahhh işte depresyona girme sebebi çıktı sana
sende benim saçımı yolmaya ne meraklısın ben kendi saçımı başımı yoluyom zaten merak etme....girmicem depresyona hem bak söylerim ha kızlara geçen bana dediğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yeliss gaz varsa ağzına çay kaşığı ile azcık kimyon a üstüne de az su iç tadı gitsi diye gazı alıyo... tecrübe ile sabit:)))

sende benim saçımı yolmaya ne meraklısın ben kendi saçımı başımı yoluyom zaten merak etme....girmicem depresyona hem bak söylerim ha kızlara geçen bana dediğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne dedi ne dedi ne dedi ne dediiiiiiiiiiiiiiiii uleeeennnnnnnnnnnnnn

yeliss gaz varsa ağzına çay kaşığı ile azcık kimyon a üstüne de az su iç tadı gitsi diye gazı alıyo... tecrübe ile sabit:)))

alttan bıçak saplıyorlar sanki. bi de karnım gaz dolu gören 6 aylık hamile sanabilir. öle bi göbek çıktı. hemen yapıcam kimyonu canım çok sağol.

yumurtlama kanaması olabiliyor o günlerde. arkadaşımın oluyordu. hamile kalmışsan yerleşme kanaması da olabilir. adete kadar bekle adetin gecikirse hemen test yap.

teşekkür ederim ikinizede :) ağrı kesici 2 aydır hiç bir ilaç içmiyorum streslide değildim hormon bozukluğu falan diolarda nasıl bişi olduğunu bilmediğim için korktum nie böle oluyor die

canım erkekler duygularını bazen belli etmeyebilir seninkide o tiplerden demekkii...üzülmüştür ondan bakamamıştır...
canım kesinlikle stres yada üzüntüden olmuştur.çünkü ben eveli sene babamı kaybettiğimde 10 gün arayla adet olmuştum...

uyur atlar olmasın sonra çocuk :)
aman tek kapalı dursun kapın, valla bilemedim ben senin problemi,ılık su bana iyi geliyor ama,,,

ne demek sizinle geçiniyorum, aşk olsun beaaa
ben bişi dmedim ki

sanırım öle seyyan ilk defa geçen gün konuştu Allahım vereceksen hayırlısını ver vermeyeceksen razı et diye dua ediyorum hep dedi arkadaşları falan görünce buruklaşıyorum biraz dedi ama ben ağlayınca hemen dondurma yiyelimi dedi ne alaka demi:)))

ne dedi ne dedi ne dedi ne dediiiiiiiiiiiiiiiii uleeeennnnnnnnnnnnnn

:18::18::18::18::18::18::18:kızım ne bu şiddet bu celal yaaaaaaaaaaaaa

bak sana söyliyeyim ama kimse duymasın muhat varya hani bize habire depresyon fırçası atıyo...bu varya bu bize fırça atarken kendi depresyondaymııııııııııııııııışşşşş yaaa

muhatttttttttttt

ay Allah iyiliğini versin.bak şimdi yazını okuyorum tamammı ilk iki satırında şöle bi gözlerim dolar gibi oldu derken bombayı patlattın.....o da güzelmiş.dondurma olayı soğutmak için demiş.....yani ne bileyim bir tek bu alakayı kurabildim.dur şimdi muhat çözer bu dondurma olayını

burda alakasız olacak ama kızlar mobilyanız ne marka ve memnun musunuz? ben evlenirken bellona almıştım ama çoğunu sattık depoya koymak yerine. şimdi koltuk takımı ve yemek odası alıcam. ne tavsiye edersiniz?

selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam

alttan bıçak saplıyorlar sanki. bi de karnım gaz dolu gören 6 aylık hamile sanabilir. öle bi göbek çıktı. hemen yapıcam kimyonu canım çok sağol.

canım birde benden bir tarif benimde gaz sorunum çok olduğu için....ılık suya limon sık iç ve biraz gezin evin içinde rahatlatıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…