haklı adam yahu,sanırım öle seyyan ilk defa geçen gün konuştu Allahım vereceksen hayırlısını ver vermeyeceksen razı et diye dua ediyorum hep dedi arkadaşları falan görünce buruklaşıyorum biraz dedi ama ben ağlayınca hemen dondurma yiyelimi dedi ne alaka demi:)))
selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
canım birde benden bir tarif benimde gaz sorunum çok olduğu için....ılık suya limon sık iç ve biraz gezin evin içinde rahatlatıcaktır.
burda alakasız olacak ama kızlar mobilyanız ne marka ve memnun musunuz? ben evlenirken bellona almıştım ama çoğunu sattık depoya koymak yerine. şimdi koltuk takımı ve yemek odası alıcam. ne tavsiye edersiniz?
sanırım öle seyyan ilk defa geçen gün konuştu Allahım vereceksen hayırlısını ver vermeyeceksen razı et diye dua ediyorum hep dedi arkadaşları falan görünce buruklaşıyorum biraz dedi ama ben ağlayınca hemen dondurma yiyelimi dedi ne alaka demi:)))
ne çözecem beeeee küstüm ben sanaay Allah iyiliğini versin.bak şimdi yazını okuyorum tamammı ilk iki satırında şöle bi gözlerim dolar gibi oldu derken bombayı patlattın.....o da güzelmiş.dondurma olayı soğutmak için demiş.....yani ne bileyim bir tek bu alakayı kurabildim.dur şimdi muhat çözer bu dondurma olayını
valla canım kilimden aldık, iyiler hoşlar ama taşınana kadar taşınınca hepsinin bi defosu oluyo.burda alakasız olacak ama kızlar mobilyanız ne marka ve memnun musunuz? ben evlenirken bellona almıştım ama çoğunu sattık depoya koymak yerine. şimdi koltuk takımı ve yemek odası alıcam. ne tavsiye edersiniz?
Allah Allah bebek için bi yumurta 1 sperm gerekli değil mi?????selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
castamo mobilyadan aldım ben kuzenlerimde ordan aldın gayet memnunum canım öneririm :)
kuzum muhat ben sana açıklama yaptım canım okumadın mı n ile değil r ileeee......................ne çözecem beeeee küstüm ben sana
valla canım kilimden aldık, iyiler hoşlar ama taşınana kadar taşınınca hepsinin bi defosu oluyo.
en son alacam markadır bellona :)
Allah Allah bebek için bi yumurta 1 sperm gerekli değil mi?????
var işte?
onlara kalsa spermde olmayacaktı.
sakın ola gelme bu tahriklere,
bak az ya da çok bebeğin seninleydi,
buralara bile geleceğini düşünmüyordu onlar,
ben hele hiç anlamıyorum benden öncesinde içeride bir bayan vardı kapı biraz aralık kalmış aynı şekilde onada söylüyorlardı çok mu paran var boşver yapma senin çocuğun olmaz dediler ben zaten o lafları duyunca aklıma geçmişte yaşadıklarım geldi bütün dünyam başıma yıkılmıştı ben en azından aynı durumumuzda olupta çocuğu olan arkadaşlarımı tanıyorum onlar bana umut oluyorlar şansımın olduğunada inanıyorum pes etmiycem mücadele edicem ama ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah onlarıda kendi vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.canım sendemi doktorsun bilmiyordum ne doktorusun peki ama her ne olursan ol sakın karşındakinin senin gözünün içine bakan ve güzel bir söz bekleyen senin söylediğin sözlerle mutlu yada mutsuz olacağını unutma en önemliside doktor olduktan sonra sakın vicdansız olma biraz ağır oldu kusura bakma arkadaşım ama inan çok sinirliyim keşke doktor olacaklarına önce biraz merhametli ve birazda insan olmayı becerebilselerdibir doktorun nasıl böyle konuşabildiğini anlayamıyorum. tamam onlar hergün bu tür şeylerle uğraşabilir onlara normal gelebilir ama anne olma arzusuyla yanan bi kadına böle laf edilmez. meslektaşım ama kınıyorum
tabi kullanırım sen de hıh hem niye küsüyomuşun bakem...uçarım burdan sanahaklı adam yahu,
benim eşim de yeni yeni açılıyo ama kesinlikle konuşmak istemiyor,
önüne ne koyarsam içiyor arık :)
sanki problemin büyüğü bendeymiş gibi davranıyorum,
o zaman stresi azalıyor, kucağıma çocuk almıyorum o yanlış anlamsın diye.
ama geçen gün çok fena oldum aklıma bişiler, onu da seyyanla paylaşmış bulundum
koz olarak kullanıyo cadaloz
ol emri diye bişey var hz ademi topraktan yaratan hz isayı babasız yaratan o dr ları soracak haşaaa... provakasyon her yerde:))))selam kızlar nasılsınızben bugün evime döndüm yattığım yatak halen duruyor evime bebişsiz döndüm çok üzgünüm birde bugün bir doktora gittim hiç boşuna tekrar tüpbebek yapma sizin çocuk sahibi olmanız çok zor dedi çokmu paranız var dedi bende çok sinirliydim benim tam 9 senemi yedi bu doktor müsvetlileri evet paramda çok şansımda çok dedim ve odadan çıktım o anda nasıl sinirlenmişim bilemezsiniz sanki ben ona sormuşumda cevap veriyor doktorunuz size söylemedimi çocuğunuz olmaz denemeyin diye hep bir ağızdan konuşuyorlar inanın varya bu kadar sıkıntı içinde böyle kişilerle karşılaşınca onları boğazlayasım geliyor bizim sıkıntımız psikolojimiz hiç umurlarında değil inanın çocuğum olunca bütün bu doktor bozuntularına kapak olsun diye bebişimi onların gözüne sokucam
hihhhhhhhhhhhhh kıyamam ben arkadaşımayok arkadaş bu sağlıkçılar deli eder adamı,
geçen gün annemlerde ayağım 3 yerinden kesildi foşur foşur kan akıyo
sağlıkçı 2 kardeşim var onlar tv izledi ben yaptım pansumanımı....
kınıyorum onlarıııııııı KINNNNNNNNNN
yelss markaya para dökme boşuna ailemin çoğu site esnafı o marka mobiyalar sitelerde atölyelerde yapılıp sadece ismi basılıyo bilgin olun bütün mobilyam msarkasız site malı iki yılda dört defa taşındım tayin meselesi yüzünden hiç bişey olmadı Allahın izniile:)))
canım sahi onu soracaktım,kuzum muhat ben sana açıklama yaptım canım okumadın mı n ile değil r ileeee......................
sen birkaç gündür siyaset yapmıyodun dimiol emri diye bişey var hz ademi topraktan yaratan hz isayı babasız yaratan o dr ları soracak haşaaa... provakasyon her yerde:))))
seyyan gördüm gördüm de gör memiş gibi yapıyom depresif insanlar olsun istemiyom burada yoksa bende hiç normal değilim bi kaç gündür de çaktırmıyoooommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?