aydınlık gözümü aldıda burdan başka bi tara gitmiyom artık:)))))sen birkaç gündür siyaset yapmıyodun dimi
ya iyiki çaktırmıyon bizde hiç anlamdıkkızııııııııııııııım biz artık birbirimizi yazılarımızdaki harflerden tanıyoz..heyttt
şaka bir tarafa daha geçen muhata söyledim telefonda senin iyi olmadığını sanada yazdım okumuşsun,beğenmişsinde bi yazıvermemişin be bacım
yok canım sağlıkçıyım ben, hemşireyim. ama ben de şikayetçiyim sağlıkçıların insafsızlarından. hele kıbrısta bana yaptıkları muameleyi görseydin. kan almadaki hemşire lay lay lom kaç dakka bekletti beni, zaten çarpıntım olduğu için gitmiştim, başım dönüyordu. kan vercem diye aç gittim . bi de orda bekle bekle ayakta. alsanız artık kanımı deyince çıngar çıkarttı. hemşireyim deyince daha da saçmaladı. en son kanımı alırken fenalaştım bayılmak üzereyken döndüm. öle olunca kendisi de korktu. acili falan aradı. sonra da kaçtı. resmen beni orda bırakıp kaçtı. Allahım kimseyi bu yollarda eğlemesin. mümkün olsa kendi kanımı alıp vercem tüpteben hele hiç anlamıyorum benden öncesinde içeride bir bayan vardı kapı biraz aralık kalmış aynı şekilde onada söylüyorlardı çok mu paran var boşver yapma senin çocuğun olmaz dediler ben zaten o lafları duyunca aklıma geçmişte yaşadıklarım geldi bütün dünyam başıma yıkılmıştı ben en azından aynı durumumuzda olupta çocuğu olan arkadaşlarımı tanıyorum onlar bana umut oluyorlar şansımın olduğunada inanıyorum pes etmiycem mücadele edicem ama ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah onlarıda kendi vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.canım sendemi doktorsun bilmiyordum ne doktorusun peki ama her ne olursan ol sakın karşındakinin senin gözünün içine bakan ve güzel bir söz bekleyen senin söylediğin sözlerle mutlu yada mutsuz olacağını unutma en önemliside doktor olduktan sonra sakın vicdansız olma biraz ağır oldu kusura bakma arkadaşım ama inan çok sinirliyim keşke doktor olacaklarına önce biraz merhametli ve birazda insan olmayı becerebilselerdi
sen insanları nasıl kınıyosun :)hihhhhhhhhhhhhh kıyamam ben arkadaşıma
bende kınıyorum o sağlıkçıları KINNNNNNNNNNNNNNNNNN (buda neyse)
biz seyyanla farkındaydık telde konuştuk desek :)seyyan gördüm gördüm de gör memiş gibi yapıyom depresif insanlar olsun istemiyom burada yoksa bende hiç normal değilim bi kaç gündür de çaktırmıyoooommmm
ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyi olucam işte birde karşıma çıkanlar iyi olsaydı inan lendimi zor toparladım doktora gideyim dedim burnumdan getirdi inan bir başkası olsa bu durmularla karşılaşsa hertürlü yanlışı yaprsı Rabbim bizleri şaşırtmasın hakyoldan ayırmasın inşallaha.s canım.biz iyiyizde sen de iyi ol olurmu.vallahi o kadar üzüldüm etkilendim senden ki....bu daktırlar varya( gerçekten iyi olanları tenzih ederim)sopalııııııııııııııııııııııııık...nasıl konuşabiliyorlar ki öyle anlayamıyorum,idrak edemiyorum.kalp taşıdıklarından şüpheliyim artık...
sen sıkma canını olucak Allahın izni ile canım benim..
evet öyle canım önce sperm çıkmaz boşuna heveslenme dedi bende çıktı şükür dedim olsun yinede çocuğunuz olmaz deyince bende ağzının payını verdim çıktım odadan zaten orda bir bayan vardı onları ters konuştukları için sağlık bakanlığına şikayet etmişAllah Allah bebek için bi yumurta 1 sperm gerekli değil mi?????
var işte?
onlara kalsa spermde olmayacaktı.
sakın ola gelme bu tahriklere,
bak az ya da çok bebeğin seninleydi,
buralara bile geleceğini düşünmüyordu onlar,
aynen öyle canım keşke biraz onlarda farkına varsalardı ben kendi adıma üzülmüyorum benim gibi binlerce kişi var belki çoğu eşinden ayrılacak belki o üzüntüyle bir hata yapacak Rabbim karşımıza iyi niyetli ve merhametli kişileri çıkarsın herzaman inşallahol emri diye bişey var hz ademi topraktan yaratan hz isayı babasız yaratan o dr ları soracak haşaaa... provakasyon her yerde:))))
ben senin bursalı olmana rağmen seni sevip sırrını vermiyorum bi keree hıh hem niye küsüyomuşun bakem...uçarım burdan sanabaksana kys okumamış bile zaten kimse görmedi kıııııııııııııııııııııızzzzzzzz hadi
es mes kavgayı kes bidaha küsenin kafasını kes...
ay gündüz nasılsım şimdi nasılım. doktorun yolları taştan demiştim ya galiba bakırköyün yolları taştan
kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz
kızlar hazır depresyon demişken benide aranıza alın
haaaaaaaa tamam canım oldu şimdievlilik yıldönümüm bugün sizle geçiniyorum değil siz ile geçiriyorum:))) her halde oldu geçmiş mesajı aramaya üşendim de
canım benim hiçççç moralini bozma gönlünü ferah tut,ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyi olucam işte birde karşıma çıkanlar iyi olsaydı inan lendimi zor toparladım doktora gideyim dedim burnumdan getirdi inan bir başkası olsa bu durmularla karşılaşsa hertürlü yanlışı yaprsı Rabbim bizleri şaşırtmasın hakyoldan ayırmasın inşallah
evet öyle canım önce sperm çıkmaz boşuna heveslenme dedi bende çıktı şükür dedim olsun yinede çocuğunuz olmaz deyince bende ağzının payını verdim çıktım odadan zaten orda bir bayan vardı onları ters konuştukları için sağlık bakanlığına şikayet etmiş
kadına diyorlardı biz sana hiç birşey demedik demezlermi gerizekalılar kendilerini savunurken bile yine aynı hatayı yapıyorlar
aynen öyle canım keşke biraz onlarda farkına varsalardı ben kendi adıma üzülmüyorum benim gibi binlerce kişi var belki çoğu eşinden ayrılacak belki o üzüntüyle bir hata yapacak Rabbim karşımıza iyi niyetli ve merhametli kişileri çıkarsın herzaman inşallah
evlilik yıldönümünün gecesinde bizimle ne işin var,kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz
ben senin bursalı olmana rağmen seni sevip sırrını vermiyorum bi kere
akıllı olduk da ne oldu kime yarandık boşver dbiraz delilik iyidir
sen insanları nasıl kınıyosun :)
biz seyyanla farkındaydık telde konuştuk desek :)
canımdaha geçen gün gittim yer yok,kızlar hazır depresyon demişken benide aranıza alın
aşkolsun.bursalı olmana rağmen derken pek anlayamdım ...hem bende seni severim bilirsin....kınama konusuna gelince birine bakıp kınnnnnnnnnnnnnn demedim hiç ama aman muhat ne diyom ben ya öf tamam bende kınn işte ....öle kınıyom bende bundan sonra espiri yapalım dedik sende heeeeeeeee:26::26::26::26:
no depresyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
haaaaaaaa tamam canım oldu şimdi
canım benim hiçççç moralini bozma gönlünü ferah tut,
drnin birine gitmişler 15 kez tüp bebek yaptırmışlar artık yaş da ilerlemiş hiçbi yer yapmamış,
mümkün değil çocuğunuz olmaz demişler,
kadına da adamada tahlil yapmışlar, adamın hormanel rahatsızlığı varmış, 1 ay ilaç kullanmış ve kadın bebeğine kavuşmuş :):):
1 dr değil 5 dr gez derim.
sperm de var yumurta da, bir tek ol emri gelmedi,
o da olacak Rabbime güvenim sonsuz
Rabbimin takdiri işte O'ndan gelene boynumuz kıldan ince
canım ben zaten raporum için gitmiştim ne işim var benim öyle manyak doktorlarla
kendi doktoruma güvenim sonsuz zaten cumartesi günü görüşmeye gidicez inşallah hayırlı haberlerle gelirim
bakalım doktorum ne diycek onunla daha ayrıntılı birşekilde görüşücez artık hayırlısı olsun
demek yer yok iyi o zaman ben almıyayımcanımdaha geçen gün gittim yer yok,
inanır mısın çok kalamdım öyle böyle değil yani :)
illa bi yere gireceksen gel senle hayırlı bi cuma sabahına girelim :)
sabaha kadar dinlerim seni :)
canım ya Allah razı olsun bu daha iyi bir fikir
iyce karıştı hepsi
canımdaha geçen gün gittim yer yok,
inanır mısın çok kalamdım öyle böyle değil yani :)
illa bi yere gireceksen gel senle hayırlı bi cuma sabahına girelim :)
sabaha kadar dinlerim seni :)
ben de yatıyorum güzel arkadaşlar. moralinizi bozmayın. inş. allah herkesin gönlüne göre versin şu mübarek cuma gecesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?