Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Tüm dünya Vazgeç dediğinde,umut fısıldar bir kez daha dene!!! 'Deneyeceğim Bee'..

Herkese Hayırlı Cumalar,Duanız kabul,arzunuz mabul olsun,Rabbim dualarımız kabul buyursun,evladı olmayan evlat,evladı olan hayırlı bir evlad olmayı nasip etsin.Kızlar bende acilen sizden dua isityorum.varmı dua için bir programımız,Bu yeni atamalarda eşim atanması için dua isteyecem.fetih süresi mi okusam,yasin mi okusam,acilen cevap kaç tane okunacak

Sen bakma canım onlara tıp olasılıklara dayalı çok konuşmasınlar Allah dilerse yoktan var eder...Tamam belki epey bir uğraşacağız çok üzüleceğiz ama hemen toparlanıp yola devam edeceğiz..Sakın canını sıkma tatlım bana da sen zor hamile kalırsın dedi doktorum..Bebeklerimiz doğunca totolarının resmini çekip doktorlara göndercez işte imkansız
dediğiniz bebişler geldiler bile size totolarıyla gülüyorlar diycez..

konışmanın devamını okuyunca anladım durumu rapor vermemek için kurulun çamura yatması işin aslı..böyle olduğunu görünce sevindim..Ağzı olan konuşuyor balım dr muş tırt biz canımızı koyduk ortaya adam paradan bahsediyor yemişin parasını..Sakın güzel canını sıkma bu çakma hipokratlar için...

Son düzenleme:
Tüm dünya Vazgeç dediğinde,umut fısıldar bir kez daha dene!!! 'Deneyeceğim Bee'..

işte budur canım...Vazgeç diyenler vaz m geçmiş ki sana vazgeç diyorlar...Bunu söyleyenin ya 3-5 tane çocuğu vardır ya da tuzu kurudur kesin.. evlat diye tutuşan hiçbir yürek vazgeç demez...Sakın vazgeçme!

Ya Rabbi..! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!!
Amin

Hayırlı Nurlu cumalar

ben bugün perşembe sanıyorum hala dualarımıda bu akşama bırakıyorum bilerek ama bugün cumaymışşgünleride karıştırdım yaşlanıyormuyum neyimlisteyide göremedim ben kim okumuş kim okumamış anlamadım:26:tamamlanmadıysa eğer ben daha bugün okuyacağım oldumu yazarım okudum diye:26:kusuruma bakmayın
bu arada hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar arkadaşlar, seyyan canım ben okudum, dua da ettim. Rabbim kabul etsin. Birbirimize dua edelim inşaallah

bende istiyommmmmmmmmmmm
sizin bu sohbetlerinize hastayım yaa ama bir türlü denk gelemiyorummmm
o dr.un ben.......................
sen sinirini bozma canım bunlarla buraya kadar geldiniz bundan sonrası da gelecek Allahımın izniyle sen mucizelerin kadınısın kuzum son mucizende yakında gelecek kalbim ruhum öyle söylüyor
seni seviyorummm
kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmm

Yapmaaaa... Sana da hayırlı cumalar canım üzüldüm kız inşallah bir dahakinde rabbim yüzlerini güldürsün

amin kuzum aminn şimdi ona moral vermeye çalışıyorum o sinirle bir daha da yapmam gelecekse kendiliğinden gelsin deyip duruyor
nasılsın balımmmm eee boğaz işini de atlattığına göre bebiş işini ne yapacaksın bakalım

eslemim böyleyiz işte biz.iki gün iyi iik gün kötü.aslında ben iyiydim moral olarak ama son günlerde anlayamadım bu sıkıntıları,bu adet durumu sıktı canımı galiba

Adet olunca ister istemez moral bozukluğu oluyo be canım,ama hepsi geçici sıkıntılar Allahın izniyle.Herşey çok daha güzel olacak bizler için,herzaman dualarımdasın Seyyanım üzülme ne olur

Amin canım Allah razı olsunAmin Allah tüm iyileri korusun,bizde seni öpüyoruz canım,dualarımdasın

Cümlemizden inşaallah canım,teşekkür ettim Baharım

Canumm bende seni seviyorum

Allah kabul etsin canım...Üzülme bak ben neye yordum bu durumu...Aldığın her ne ise,niyetinin ihlasına göre Rabbim daha verdiğin andan itibaren ödüllendirmiş seni,ucuzu değil daha iyisini almanı nasip etmiş...

Para senin gözünde para değil..Rab katında kimbilir ne derecelerde bilemeyiz,inan Muhatım beslenen azıcık muhabbet dahi şefaate kadar yükseltiyo dereceni...O yüzden ben o tür yerlerde naz ve duanın daha çok geçtiğine inanırım.Yürürken gözlerim hep yerde olur,bir kırıntı varsa alayım çöpe atayım diye,bu bile öyle sevap ki...Rabbimin bizden hangi amelimizle hoşnut olacağını bilemeyiz,tek birşeyle bizi ve sevdiklerime rahmet nazarıyla bakacaktır kimbilir...Bu sebeple öyle düşünme sakın,Rabbim hayrını en yüksek mertebelere çıkarsın

Yaaa :84: Benimde olsaydı analı kızlı havuz keyfi yapsaydık Irkı ne olursa olsun,bebekler ne kadar güzel değil mi,maşaallah barekallah Rabbim bizlere de bu keyifli anları yaşamayı nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla Gerçi ben bu kadar sakin yıkayabilir miyim bilmiyorum

izlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ya bende istiyorum bende istiyorum o güzellikten..

kızım ya sende mahfettin beni ben dayanamıyorum böyle şeylere.insanın içi akar ya içim aktı gitti sanki

Hz.Allah inşaallah sana iki üç tane versin de tez vakitte,nasıl yıkayacağını bileme e mi

Nasıl sinirlendim şimdi,bunlara diploma verilirken vicdanları mı alınıyo acaba.Yazıklar olsun,Rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizleri bu yolda...Canım üzülme olacak Allahın izniyle,bu aşamaya gelmek bile hayaldi dimi ama,Rabbim OL desin yeter ki,tüm engeller bir bir kalkar ortadan..Derdimizden büyük Rabbimiz var bizim...Hem benim sana müjdem var,anlatıcam birazdan

Şimdilik yok Allahın izniyle olur inşallah istiyoruz :)

İnşaallah,Rabbim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin tez vakitte

kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz

Dualarımdasın,hayırlı haberlerle gel inşaallah

kızlar hazır depresyon demişken benide aranıza alın

Depresyon yok Bak ben hiç giriyo muyum Şaka bi tarafa,sakınn çıkar aklından bunu,Rabbim sana hayırlı kapılar açıcak,demişti dersin,üzülme daha çok dua et canım

Son düzenleme:
Bir sabah uyanacağız..
Bir bakmışız ki duâmız karşımızda duruyor..
Bize gülümsüyor.....

Rabbim ANNELİK duygusunu tüm evlat hasreti çekenlere,burdaki tüm arkadaşlarıma ve bana da tattır en kısa zamanda,hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlarla hem dünyamızı hem ahiretimizi taçlandır YA RABBİ.... ((Aminnnn)) Hayırlı Cumalar kızlar

Nurusima canımmm rüyamda seni gördüm daha doğrusu bebeğini Minicik,masmavi gözlü bir bebişti,maşaallah barekallah öyle güzeldi ki Nurusimacım...Senin işin varmış,bana emanet etmişsin bebeğini...Bende öyle korkuyorum ki,ya bişey olursa diye,bi görsen gözüm gibi bakıyorum Sürekli kucağımda gezdiriyorum,doyamıyorum sevmeye...Bebeğinle yürürken kuzenim görüyo,çok yakışmış kucağına diyo...Sonra ben sana diyorum ki,ben arada sevip bakabilir miyim diyorum Sende bana tabiki diyosun Altını değiştirsem mi ki artık ne yapsam diye düşünürken uyanıyorum

Uyanınca çok sevindim rüyama,dua ettim canım inşaallah rüyamdaki gibi maviş gözlü,sağlıklı hayırlı bir evladın olur,bunun müjdesini verirsin tez vakitte Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah tez vakitte

yok be canım daha liste tamamlanmadı ...sen okuyunca yine yazarsın tatlım..kusur olurmu hiç.seninde cuman hayırlı olsun
doğru tahlil.amaan boşver,çok yıprandın artık Allaha bırak diyenler çocukları boyunu geçmiş olanlar canım.sanki biz Allaha bırakmıyomuyuz ki..biz önce tedbirimizi alıp TAKDİR diyoruz....
hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmm
görümcemin aşılaması tutmadı canlarrr
Sanada hayırlı cumalar canım.üzüldüm görümcene ama yapmam demesine bakmayın.hep çyle olur.tedaviden sonra vazgeçersin.1 hafta sonra yeniden tedavi yaptırmanın yollarını ararsın.derin tecrübelerime dayanarak konuşuyorum

inşaallah eslemim inşaallah....sanada hayırlı cumalar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağolasın tatlımmm ilk şoku atlatsın o da aynı olacak zaten ama bilmiyor

dualarını okuyanlar

krizantem(haftanın birincisi)
yliss
sürpriz06
taliss

kızlar selamün aleküm şimdi ben hastaneden geldim elh. bi sıkıntı yok pazartesi yine kontrol var herhalde galiba sanırsam ogün aşılama tarihi belirlencek.... duacınızım dua eder dua beklerim aeo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…