Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar selamün aleküm şimdi ben hastaneden geldim elh. bi sıkıntı yok pazartesi yine kontrol var herhalde galiba sanırsam ogün aşılama tarihi belirlencek.... duacınızım dua eder dua beklerim aeo....

aleyküm selam canım benim de p.tesi kontrolüm var benimde muhtemelen tarihim belli olacak hadi hayırlısı dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden

İnşaallah,Rabbim hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin tez vakitte

Aminn her isteyenin kucağını boş bırakmasın Allah

kızlar selamün aleküm şimdi ben hastaneden geldim elh. bi sıkıntı yok pazartesi yine kontrol var herhalde galiba sanırsam ogün aşılama tarihi belirlencek.... duacınızım dua eder dua beklerim aeo....

aleyküm selam canım benim de p.tesi kontrolüm var benimde muhtemelen tarihim belli olacak hadi hayırlısı dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden

inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi yazarsınız

hasta olduklarında nasıl dr kapısı aşındırıyorlarsa bizler de aslında tam olarak bunu yapıyoruz.Yıpranıyoruz elbet ama keşke zamanında elimden geleni yapsaydım demek daha çok yıpratır insanı..Bu dünyada yıpranmadan zorluk çekmeden ne yapılıyor ki hem..çocuğun olur büyütürken yıpranırsın, olmaz olsun diye uğraşırken yıpranırsın...Kız annem gibi konuştum aynı

amin canım aminnnnnnnnnnn
Allah razı olsun
her kız zamanı geldiğinde annesine benzermiş tatlımmm

Tüm dünya Vazgeç dediğinde,umut fısıldar bir kez daha dene!!! 'Deneyeceğim Bee'..
Rabbimden umut kesilmez be gülümm ..biz de denemeye devam edeceğiz...
Hayırlı cumalar canımm Rabbim ettiğin güzzel duları kabul etsin inşaallah
hayırlı cumalar canlarımmmmmmmmm
görümcemin aşılaması tutmadı canlarrr

Hayırlı cumalar canım...tutmadı demek:26::26: Rabbim sabır ve yeniden başlama gücü versinn inş..vakti saati biran önce gelir ve o da anneliği tadar canımm

amin canım aminnnnnnnnn Allah razı olsun

canım yeğenim yanımda senin antepli olduğunu döyledim bizim ufaklığın yorumu "antep fıstığı" oldu...

hatunlar drye gittim geldim,
dr bi sorunun yok dedi,
smear testi istedi,
eşime de tekrar sipermoğram dedi,
folikasite devam etmen gerekiyor dedi.

hatunlar drye gittim geldim,
dr bi sorunun yok dedi,
smear testi istedi,
eşime de tekrar sipermoğram dedi,
folikasite devam etmen gerekiyor dedi.

çok şükür canım hadi hayırlısı inşallah eniştenin testi de iyi çıkacak ondan sonra gelsin miniklerr

Allah'tan korkanlarla karşılaştırsın Allah.Felaket tellalığı yapmış doktor.Takma bu laflara.Allah nasip ettimi ol dedimi herşey boş canım.Allah yardımcın olsun,inşllh kısa sürede meleğine kavuşursun
evlilik yıldönümüm bugün sizle geçiniyorum değil siz ile geçiriyorum:))) her halde oldu geçmiş mesajı aramaya üşendim de
Hayırlı,sağlıklı,mutlu nice seneler
Çok geçmiş olsun,çok kötü ya Allah merhamet versin içlerine
kızlar ben çıkıyorum malum yarın hastane var dua edin inş. Allaha emanet olun hepinz sizde hadi gidinde dersinize çalışın biraz
Allah yardımcınız olsun,hayırlı haberlerle gel inşallah

aynen canım kün yekün feyekün Rabbim ol desin olur inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli edecek
ay canım ok iyi fikir bende bebişim totosunun fotoğrafını göndericem doktor müsvetlilerine
demek mucizelerin kadınıyım çok beğendim bu lafıbebeğimde gelsin mucizem çifte katlanır inşallah çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah seninde mucizene kavuşmana az kaldı benimde dualarım sizinle

hayırdır inşallah canım çok güzel bir rüyaymış inşallah gerçek olur özelimede yazmışsın okurken beni bir görsen gözlerimin içi gülüyor sanki bebişim varmış gibi hissettim biran için Rabbim inşallah hepimize en yakın zamanda bu duyguyu yaşatır .ben yarın doktorumla görüşmeye gidicem oda uygun görürse hakkımda hayırlısıysa önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlamayı istiyorum inşallah daha fazla beklemeden mucizeme kavuşurum dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim bana ettiğin dualarının kat kat fazlasını sana versin inşallah sizleri çok seviyorum

canım sen ne yaptırıyosun aşılama mı?bu arada antepli oldugunu yeni duyuyorummmmm hele yarummmmmmmantepdemisin şuan agammmmmmm

nursima hamilemi mii:44::44::44::44:hadi inşş öledirrr

kızlar melek bu haftanın yasinlerini ve diğer duaları okumuş haber vermemi istedi hepinize iyi akşamlar allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…