her yangının sebebi küçük bi çıngıdır :)
valla güccük müccüksün ama hakkını helal etmeyince cehenneme çevirin ahiretimizi (her insan için geçerl bu )
uyuyan güzelmiz gelmiiiiiiş..burdayız canım...oşgeldiiiiiiiinnnSeyyanım çağrı atmışsın ama anca gelebildim canımİnşaallah burdasınızdır daha
kız deli gibi örtü yapıyorum bi görsen :)
eşim de hiç şikayetçi değil,
namazlığı yap bana da dedi :)
çok sıcak buralar ve ben zor dayanıyorum
kız öyle demiyorumm:)ne diyon sen beeeeeee,,şindik ben küçük bir çıngımı oluyom bu durumda
hakkımı niye helal etmiyeyim tövbe tövbe.....ayrıca ne hakkım var ki üzerinizde benim....
uyuyan güzelmiz gelmiiiiiiş..burdayız canım...oşgeldiiiiiiiinnn
konuyu değiştiriyon sen tamam.geçelim başka konuya eslem geldi bak..uyuyan güzel uyandı..birer örtüde bize yapıver bu arada
aklımda değil dersem yalan söylemiş olurum :)uyuyan güzelmiz gelmiiiiiiş..burdayız canım...oşgeldiiiiiiiinnn
konuyu değiştiriyon sen tamam.geçelim başka konuya eslem geldi bak..uyuyan güzel uyandı..birer örtüde bize yapıver bu arada
uyuyan güzellik, nasılsınHoşbuldum canım nasılsınız bakalım fıstıklar
koysana merak ettim...iki örnek çıkartıvereyimaklımda değil dersem yalan söylemiş olurum :)
p.tesileri buraya kumaşçı geliyo ondan kumaş alcam,
bakalım artık :) sürpriz olsun bazı şeyler :)
resimlerinden birini koyayım mı
ben iyiyim canım çok şükür kendi adıma ..muhatı bilemem..gizemli bu günlerdeHoşbuldum canım nasılsınız bakalım fıstıklar
lale ebced hesabında 9 a denk gelir,kızlar ben bayadır laleyim.hani şu avatarların altında 3 kalp varya ondan bahsediyom...laleyi severimde ömrü kısa olurya,,benimkinin ömrüde maaşllah ne uzun sürdü...
uyuyan güzellik, nasılsın
koysana merak ettim...iki örnek çıkartıvereyim
ben iyiyim canım çok şükür kendi adıma ..muhatı bilemem..gizemli bu günlerde
hııı güzelmiş o zaman...hatta böyle kalsın o zaman...lale ebced hesabında 9 a denk gelir,
esma ül hüsna gibi,
kutsaldır :)
bursa lalesi seniiiiiiiii
Sizleri gördüm daha iyi oldum canımcım
canım bizde seninle daha iyi olduk...
Ay hep iyi olalım inşaallahMuhata noldu ne örtüsü kızlar,ay ben bi tembelim ki sormayın ama bugün sarma sardım aferim bana dimi
bak bekemmmmmmmmmmmmmkoysana merak ettim...iki örnek çıkartıvereyim
Ben iyiyim canım çok şükür kendi adıma ..muhatı bilemem..gizemli bu günlerde
nde tembelim..muhat maaşllah yok yok...herşey var ...ondan bulaşsa azıcık banada ne güzel olurdu...
sarmalar için sana kocamaaaaaaaaan
bende bu gün gezdim banada aferin
bak bekemmmmmmmmmmmmm
o kadar yazdım gitmedi measajjjjjhııı güzelmiş o zaman...hatta böyle kalsın o zaman...
bu arada senin oralarda pazartesi sıcaklıklar düşüyo...ay ne diyeceğimi bilemedim,b,iraz ferahlatayım dedim senii
ne yazdıydın ki ...o kadar yazdım gitmedi measajjjjj
bak bekemmmmmmmmmmmmm
bana da aferim leyyyynnnSanada aferimmm canımm,stres atmışsındır ohh sefan olsun
Muhat bu ne canım maşaallahKurdela nakışı gibi de duruyo sanki,ne işi tam canım,ellerine sağlık çok zarif güzel gözüküyo,inşaallah yakında bebişlerine de işlemeye başlarsın bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?