Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ay tabisi varız canımcım,yeğenimiz için neler yaparız Oğluşunun sünnetinde de asker uğurlamasında da bulunuruz inşaallah

Zaten anneanne babaanne kimseye gerek bile bırakmaz hatta sana bile Bizim bebeğin kıyafetleri hazır nerdeyse ben almasam bile olur yani İnanır mısın,kayınvalidem bebek mevlüdü için kocaman bidona turşu kurmuş,heralde hemen olacağını sandı Bizden de bi cacık olmadığı için akrabanın cenazesine gönderdi

hayırlısı olsun canım.Rabbim aratmadan versin inşaallah..
ohh seyyan hanım canım istemiyo deyip atıyon başından :)
ya bizim bebemiz olursa ne olacak,
yapmayacak mısın ona bişiler aaaaaaaaaaaaa

yazılar karıştı alıntı yapmadan yazıyorum..gıcık oldum karışınca yine herşey...
gelelim sizin bebelere...yaparım dememi beklemiyosun heralde benden....ama onlara herşeyler alırım.....

he sayi bi ara ben seriye bağladıydım.habire bebeklere atkı,değişik şapkalar örüyodum...kukuletalı.bak öle şeyler örürüm severim onları.en kolay onlar oluyo çünkü

buda altın nakışı diye geçiyor bunuda ben yaptım söz havlum olarak verdim aynısının tepsisinide yapmıştım bunuda öneririm çok zevkli yapması :)

buda altın nakışı diye geçiyor bunuda ben yaptım söz havlum olarak verdim aynısının tepsisinide yapmıştım bunuda öneririm çok zevkli yapması :)
Eki Görüntüle 744525

ay atıcam kendimi balkondan aşağıya şindik
bende yarın çeyizime ne yaptıysam ahanda kendi ellrimle ...onları bazadan çıkarıcam,hurçlardan alıcam,resmini çekecem yayınlıcam..olmucak böyle ya........

canım ellerine sağlık çok güzel ama yayınlamayın gözünüzü seveyim eslemde yok oldu zaten odamı yayınlıyo ne...komplekse girdim yawwwwww

bende oynuyorum desenler üzerinde :)
valla bayağ rahatlattı beni:)
günde bi şemete bitiyo :)

Hadi maşaallah,başlamam için gaza getirmek üzeresin,az daha versen gazı işlem tamamdır

Seyyanım burlardayım canım,evet yarın da biz sergileyelim çeyizleri

Son düzenleme:

ohhh iyi olmuş sana :)
al hemen yagını boyanı başla bir an önce
bak ben de onları yapamıyorum:)
dur daha dolama yapıyorum kendime :)
şimdi yıkadım kuruyunca boru boncuk yapcam kenarına,
tülden dolama, abiye olacak :)

tüm üretkenliğimi çocuk konusunda yoğunlaştırıyorum...tabi üretkenlğimin kapasitesi belli..el işlerimde ondan yarım kalıyo zaten

Maşallah sanaa valla ne güzel şeyler yapıosun

yettin gari yayınlama başka da........dolama şalvar gibi bişeymi ben bilmiyorum ay kesin gaf yapmışımdır

ben yatıyım artık arkadaşlar Allah rahatlık versin hepinize görüşmek üzere inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize

Eki Görüntüle 744525

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…