amaaaaan ne örneği arıcam.anneannesi var,babannesi var eeeeeee muhat teyzesi,eslem teyzesi var buradaki diğer teyzeleri var,,ooooooooo askere gidene kadar giyer(askere dedim gayri ihtiyari ağzımdan çıktı)ben göbiş büyütçem naz yapçam banane
canım baharımız hamileliğini 6.5 aylıkken öğrendiydi....doktorlar anlamamış.4 yıldır bebek istiyodu.tam tüp bebeğe başlarken öğrendi 1.5 ay bile olmadan da doğum yaptı...kötü bişey yok yaniii...sürpriz yaptıydı nehir bebeğimiz...
onun durumun çok süper bi süpriz olmuş canım allah uzun ömürler versin ikisinede
hayırlısı olsun canım.Rabbim aratmadan versin inşaallah..amaaaaan ne örneği arıcam.anneannesi var,babannesi var eeeeeee muhat teyzesi,eslem teyzesi var buradaki diğer teyzeleri var,,ooooooooo askere gidene kadar giyer(askere dedim gayri ihtiyari ağzımdan çıktı)ben göbiş büyütçem naz yapçam banane
yok çocuğum 2 aydır düşünüyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi bebişçok takıntılıda değiliz öle bıraktık hayırlı zamanda Allah verir die inşallah gelmişse ilk size sölicem :) bugün belimin sağ tarafına ara ara ağrı giriodu ondan değildir herhalde ama düşününce ister istemez kafan karısıo acaba die :)
ohh seyyan hanım canım istemiyo deyip atıyon başından :)yaa sev_mi_yo_rum.....canım hiç bişey istemiyo kızım anlasana yaa..soğumuşum herşeyden...illa konuşturcan beni
düğün için de baya ince hesap yapmışsın...4 saat bile çok ben hiiiiç duramıyorum daralıyorum öle kalabalık falan..dedimya umutsuz vaka ben
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş:)bi bakımdan güzel bi bakımdanda kötü ya o heycanı yaşayamamak zamanında öğrenelim hepimiz inşallah
Eki Görüntüle 744524
buda kurdela nakışı havlu kızlar ben yapmıştım belki örnek olur size
dur gaza geldim bi tane daha geliyo resim :)
ama desenler aynı ha :)
buda altın nakışı diye geçiyor bunuda ben yaptım söz havlum olarak verdim aynısının tepsisinide yapmıştım bunuda öneririm çok zevkli yapması :)
Eki Görüntüle 744525
bende oynuyorum desenler üzerinde :)
valla bayağ rahatlattı beni:)
günde bi şemete bitiyo :)
sordugun sorulara gerçekten cevap istiyo musun seyyanım :)canım çoooooook güzel omuş bir aferin daha ama hiç iyi örnek olmuyon ...kendimi bi işe yaramaz hissttim bunları görünce..moralim bozuldu depresife bağlıcam şimdi...beceriksizmiyim ne....
ama Allah biliyo ya çok beğeniyorum da yapmaya hiç özenmiyorum
hadiii ya üretken olalım birazzzzz,
bak peygamber efendimizle ilğili hikayeyi biliyosundur demi
Bu kadar zaten canım topu topu bunları yaptım çeyizime
sordugun sorulara gerçekten cevap istiyo musun seyyanım :)
hadiii ya üretken olalım birazzzzz,
bak peygamber efendimizle ilğili hikayeyi biliyosundur demiEki Görüntüle 744526 Eki Görüntüle 744527 Eki Görüntüle 744526 Eki Görüntüle 744527
çok güzeller canım...azıcık geyik yapayım dedim ya sende....tabi içinde gerçekler gizli...
hangi hikaye canım o kadar çok varki...bahset bakalım biraz...
ohhh iyi olmuş sana :)ay atıcam kendimi balkondan aşağıya şindik
bende yarın çeyizime ne yaptıysam ahanda kendi ellrimle ...onları bazadan çıkarıcam,hurçlardan alıcam,resmini çekecem yayınlıcam..olmucak böyle ya........
canım ellerine sağlık çok güzel ama yayınlamayın gözünüzü seveyim eslemde yok oldu zaten odamı yayınlıyo ne...komplekse girdim yawwwwww
bak ben de onları yapamıyorum:)yazılar karıştı alıntı yapmadan yazıyorum..gıcık oldum karışınca yine herşey...
gelelim sizin bebelere...yaparım dememi beklemiyosun heralde benden....ama onlara herşeyler alırım.....
he sayi bi ara ben seriye bağladıydım.habire bebeklere atkı,değişik şapkalar örüyodum...kukuletalı.bak öle şeyler örürüm severim onları.en kolay onlar oluyo çünkü
ohhh iyi olmuş sana :)
al hemen yagını boyanı başla bir an önce
bak ben de onları yapamıyorum:)
dur daha dolama yapıyorum kendime :)
şimdi yıkadım kuruyunca boru boncuk yapcam kenarına,
tülden dolama, abiye olacak :)
ohhh iyi olmuş sana :)
al hemen yagını boyanı başla bir an önce
bak ben de onları yapamıyorum:)
dur daha dolama yapıyorum kendime :)
şimdi yıkadım kuruyunca boru boncuk yapcam kenarına,
tülden dolama, abiye olacak :)
buda altın nakışı diye geçiyor bunuda ben yaptım söz havlum olarak verdim aynısının tepsisinide yapmıştım bunuda öneririm çok zevkli yapması :)
Eki Görüntüle 744525
:) efendimiz birinin yanından selam vermeden geçmiş, dönüş yolunda gene aynı adam aynı yerdeymiş ama bu sfer öyle boş boş oturmuyormuş:) eline bi çöp almış topraga bir şeyler çiziyormuş. bu sefer selam vermiş,canım bunun ortasındakiler kurdale işimi??
çok güzeller canım...azıcık geyik yapayım dedim ya sende....tabi içinde gerçekler gizli...
hangi hikaye canım o kadar çok varki...bahset bakalım biraz...
yanındakiler olayı anlamayıp sormuşlar, boş oturuyor diye selam vermemiştim demiş :9
biz okuldayken selam verilmeyecek durumları ilemiştik,
boş oturama sa denilmez demişti hoca
hahhh at suçu at minicik sabîyetüm üretkenliğimi çocuk konusunda yoğunlaştırıyorum...tabi üretkenlğimin kapasitesi belli..el işlerimde ondan yarım kalıyo zaten
yavrum dolama kıça değil başa takılıyoyettin gari yayınlama başka da........dolama şalvar gibi bişeymi ben bilmiyorum ay kesin gaf yapmışımdır
:) efendimiz birinin yanından selam vermeden geçmiş, dönüş yolunda gene aynı adam aynı yerdeymiş ama bu sfer öyle boş boş oturmuyormuş:) eline bi çöp almış topraga bir şeyler çiziyormuş. bu sefer selam vermiş,
yanındakiler olayı anlamayıp sormuşlar, boş oturuyor diye selam vermemiştim demiş :9
biz okuldayken selam verilmeyecek durumları ilemiştik,
boş oturama sa denilmez demişti hoca
hahhh at suçu at minicik sabîye
şu peygamberimiz(s.a.v) efendimiz ile ilgili anlattığın hikayeyi biliyorum canım da biraz ağır bir örnek oldu bu bana...
ben el işi sevmem diyorum boş duruyorum demedim ki
ama tez vakitte ipler alına,etaminler alına,hemen öğrenile ve bir etamin başlana.....haydi bree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?