eee napiyim anca öyle gaza geliyon :)bursaya getirdin ya lafı
böyle bir hafife almalar falan hissttim ama neyse bu işin rövanşını yarın yaparız.....unutmaaaaaaaaaaaaaaam
tamam hadi yatalım hakkatten.teklifin gayet makul bir teklif...saat 0353:
ben gaza gelmem ki......sevdircen kzım önce sen direk konuya daldın...psikolojik baskı hissttim..kocişte üniversite oku diyo bi yandan..yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.....eee napiyim anca öyle gaza geliyon :)
yapacam demekle olmaz icraat istiyoruz:)
hadi hepinize hayırlı geceler,
eslem canım orda mısın???
sana da iyi geceler33:
Kızlar bi konuya dalmıştım,yok uyumadım ama yatsam iyi olcak artık
Ben hep parfümlüyüm Seyyanım heheeAmann can sıkıntısından kafayı yicem artık
Bu arada biliyo musunuz,adet oldum demiştim ya,o kanamadan sonra daha da olmadı...
Oturma kanamasıdır inşaallah (ne tuhaf hiç inanmayarak yazıyorum bunu)
Aman neyse ne
Hadi bakalım kapatıyo muyuz dükkanı
Yarın kaçta açılacak bakalım
ikinizin sıkıntısı da aynı,Kızlar bi konuya dalmıştım,yok uyumadım ama yatsam iyi olcak artık
Ben hep parfümlüyüm Seyyanım heheeAmann can sıkıntısından kafayı yicem artık
Bu arada biliyo musunuz,adet oldum demiştim ya,o kanamadan sonra daha da olmadı...
Oturma kanamasıdır inşaallah (ne tuhaf hiç inanmayarak yazıyorum bunu)
Aman neyse ne
Hadi bakalım kapatıyo muyuz dükkanı
Yarın kaçta açılacak bakalım
rüyamda görmez miyim hiç, sana da iğne batırırım bol bolben gaza gelmem ki......sevdircen kzım önce sen direk konuya daldın...psikolojik baskı hissttim..kocişte üniversite oku diyo bi yandan..yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.....
icraatimi bitince gösterrim tamammı canım...şaka bi tarafa bişeyler başlatçan sen bana anlaşıldı merkez...
sanada hayırlı geceler.rüyanda bol bol kurdela nakışı örneği gör emi...........
ikinizin sıkıntısı da aynı,
güzelce dr ye gidin bi tamam mı:)
otura otura çökelek olacak :)
bahar gibi senden de haber alırsam hiç şaşırmayacam ha
ben yarın 11 de anca kalkarım,
düğüne gidecem geri akşam ben anca gelirim:)
benim lekeler var olmayaydı namazı kılar yatardım
karnım acıktı ben bi ön kavaltı yapıp yatayım :)
canım belkide oturma kanamasıdır ya kimbilir:44:inşaallah öyledir canım.bana öyle geliyoki sen ikinci bir bahar27 vakası olacaksın
yarın dükkan açılırmı bilmem bu gidişle bizim kocişler dükkanın kepenklerini tamamen kapatacak
hadi hayırlı geceler sanada canım öpüldünüz ikinizde
ikinizin sıkıntısı da aynı,
güzelce dr ye gidin bi tamam mı:)
otura otura çökelek olacak :)
bahar gibi senden de haber alırsam hiç şaşırmayacam ha
ben yarın 11 de anca kalkarım,
düğüne gidecem geri akşam ben anca gelirim:)
benim lekeler var olmayaydı namazı kılar yatardım
karnım acıktı ben bi ön kavaltı yapıp yatayım :)
yawwwrrrriiiiimmmm teyyyy nerde o yazı nasıl buluyum onu :)benim yazıma niye alıntı yapmadın bakem...
Seyyanım Muhatım ayy ikinizde aynı anda Baharı örnek vermişsiniz,inşaallah Rabbim içinize doğdurmuştur
Seyyan kocişler kapatmazlar bence,çünkü bizim depresyonlu hallerimizi görmek istemezler dimi amaBaşlarına kalırız yoksa,burda iyiyiz avutuyoruz birbirimizi
Muhat doktor dedinde,ben şimdide ona taktım kafayı,altın düşüyo düştükçe,düşerse ben nasıl tüp yaptırcam,bi taraftan bunu düşünüyorum inan kafamda binbir tülü şey dolanıyo,Rabbim merhamet etsin inşaallah tedavisiz hepimize nasip etsin meleklerimizi
Afiyet şeker olsun,ben rejime başladım,aslında başım dönüyo şuan açım ama azimliyim o kilolar verilcek
Seyyancım Muhatcım ikinize çoookkkRüyanızda bebişlerinizi görün e mii Hayırlı geceler
ben sana serzenişte bulunurken sen yazmışsın zaten..kııııııııııız içimi okuyon ha...yawwwrrrriiiiimmmm teyyyy nerde o yazı nasıl buluyum onu :)
seyyanla gönlüüz bir ondandır :)Seyyanım Muhatım ayy ikinizde aynı anda Baharı örnek vermişsiniz,inşaallah Rabbim içinize doğdurmuştur
Seyyan kocişler kapatmazlar bence,çünkü bizim depresyonlu hallerimizi görmek istemezler dimi amaBaşlarına kalırız yoksa,burda iyiyiz avutuyoruz birbirimizi
Muhat doktor dedinde,ben şimdide ona taktım kafayı,altın düşüyo düştükçe,düşerse ben nasıl tüp yaptırcam,bi taraftan bunu düşünüyorum inan kafamda binbir tülü şey dolanıyo,Rabbim merhamet etsin inşaallah tedavisiz hepimize nasip etsin meleklerimizi
Afiyet şeker olsun,ben rejime başladım,aslında başım dönüyo şuan açım ama azimliyim o kilolar verilcek
Seyyancım Muhatcım ikinize çoookkkRüyanızda bebişlerinizi görün e mii Hayırlı geceler
aminnninşaallah,sanırım uykum geldi yaşasıııııııııııııın bunu kaçırmamalıyım hayden çıkın hayırlı sabahlara uyanın....
biraz daha durursam uyuyakalcam sonra fatura yüksek gelecek canına okuyacam seyyanben sana serzenişte bulunurken sen yazmışsın zaten..kııııııııııız içimi okuyon ha...
bi yapamadık şu kapanışı..
evet canım bende farkettim muhatla aynı anda aynı örneği vermişiz...vardır bir hayır...
gün doğmadan neler doğar unutma..kafanıda takma....
sende rüyanda bebişlerini gör inşaallah
seyyanla gönlüüz bir ondandır :)
canım altın fırlayacak takma kafana :)
bunu da ayarlıyolar :)
hadi uyuyun yawww
aminnninşaallah,
yat iyce al uykunu,
bende annemle konuştuğumu sandım biran....
evet denemeye devam,olana kadar inşaallah...bir gün hepimizin olacak Allahın izniyle...
dimi kzım yaaaaaaa............
ay çok sevindim canım.inşaallah eşinin süpermenlerde iyi çıkar ve gelsin gelinim,gelsin damadım...
canım benim sağolasın.ama başka evlat istediğin için niye utanıyorsun ki bu senin en doğal hakkın...inşaallah istediğin gibi ikiz olur kalabalık bir aile olursunuz:118::118...beni yanlış anlama benim onu yazmamdaki amaç,en azından evlat sevgisi yaşamış olmanın tadını çıkarman içindi.çünkü bizler o duyguyu daha hiç yaşayamadık. senin ikinci yada üçüncü çocuk istemene ne denilebilirki..ne güzel.dediğin gibi tek çocuk zor.insanın kardeşi olması çok güzel.inşaallah senin oğlusununda kardeşleri olur canım..en kısa zamanda...
ay bende 34 oldum canım ya...yaşlandıkmı dersin...dün sabah haberleri izledim.bilmem gördünüzmü.kadının biri54 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış.sonunda tüp bebek tedavisi sonuç vermiş.karı koca o kadar mutlulardıki.....anaaaaaaaaam daha 20 yılımmı var..yaşlanıyorum tatlım artık 30 plus konuşmalar gayri ihtiyari çıkıyor ağzımdan anne sözü dinle bak yoksa muhata havale ederim seni....
brum..daha bende yeni kalktım canım.ama yazıları çift görüyorum...:111::111::111::111::111::111::111:slm millet çenelr düşmüş sabhlara kadar konuşluş yne bende yeni kalktım daha.... şimdi gideyimde öğlekahvaltısı hazırlayayım dün çok yoruldum köyeden hastaneye geri köye geri ilçeye iğne vurunmak için trafik sıkışmış karınca gibi yürü baydı dün beni bende ancak kalktım bu gün tembelim tembeeeellll.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?