yavrum dolama kıça değil başa takılıyo
canım ben senin için dedimdi amaşu peygamberimiz(s.a.v) efendimiz ile ilgili anlattığın hikayeyi biliyorum canım da biraz ağır bir örnek oldu bu bana...
ben el işi sevmem diyorum boş duruyorum demedim ki
ama tez vakitte ipler alına,etaminler alına,hemen öğrenile ve bir etamin başlana.....haydi bree
bak kafan rahatlar hem,
yoksa ben yayınlamaya devam etcem bilesin :)
bak çok ilginç el işleri biliyorum, :)
kız yöresel değil:) hani şal gibi oluyo ya başlarına takıyo kadınlar, o iştene bileyim bendedim ama gaf yapmışımdır diye..ben böyle yöresel şeyleri bilmem.çember deriz biz ona yazmada dendiğini duymuştum...Allah Allah yaaaaaaaa...buldun ez emi
canım ben senin için dedimdi ama
bak kafan rahatlar hem,
yoksa ben yayınlamaya devam etcem bilesin :)
bak çok ilginç el işleri biliyorum, :)
ben önceden çok kitap okurdum..bi ara bıraktım...eşimin baskısından daha elime kitap almıyom....(tedavideyken okuduydum bi tanecik).gaza gelmem kızım ben...bende aksi etki yapıyo bilesin...sen yayınla belki ben gizliden gizliden yaparım bişiler patlatırım bi bomba...
kız yöresel değil:) hani şal gibi oluyo ya başlarına takıyo kadınlar, o işte
biz de yemeni deriz ya da çar:) çember demezler burda
ya bırak eriniyon işte :)ben önceden çok kitap okurdum..bi ara bıraktım...eşimin baskısından daha elime kitap almıyom....(tedavideyken okuduydum bi tanecik).gaza gelmem kızım ben...bende aksi etki yapıyo bilesin...sen yayınla belki ben gizliden gizliden yaparım bişiler patlatırım bi bomba...
küçük bişi yap kenara koy bak işe yarayacak günü gelince:)
yok öyle değil,,,heeeeeeeeeee anladım şimdi.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp örtmenim
ya bırak eriniyon işte :)
küçük bişi yap kenara koy bak işe yarayacak günü gelince:)
tamam ya yedin ömrümü....başlıcam UFAK bişey....ama ne başlıcam o var....yazın örgü olmaz sıcakta ellrim çok terliyo yapamıyorum.şişler gırc gırc oluyo ellrimde...bakarız bişler tammmı canım...
eslem gitti galiba..böyle bişi demeden gitmezdi ama...kesin el işlerini arıyo bu satte senden ötürü
yok öyle değil,,,
bilip, öğrenip de YAPMAMAK ayıp şekerim :)
hadi o da paylatı diyelm sen napcan :)tamam ya yedin ömrümü....başlıcam UFAK bişey....ama ne başlıcam o var....yazın örgü olmaz sıcakta ellrim çok terliyo yapamıyorum.şişler gırc gırc oluyo ellrimde...bakarız bişler tammmı canım...
eslem gitti galiba..böyle bişi demeden gitmezdi ama...kesin el işlerini arıyo bu satte senden ötürü
hadi o da paylatı diyelm sen napcan :)
beğenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
beğenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
hadi ya ama şaşırmamak lazım:)bzizim buralarda öyle demezler herşeyi bilcen ama yapmıcan derler şekerim
bence sandıktan bişiler çıkarıyo:)eslem kesin pc başında uyuya kaldı...
hadi ya ama şaşırmamak lazım:)
Bursa sonuçta ahahahhhhh
kız seyyan imamlar uyanmak üzere,
hade yatalım artık (uygunsuz bi teklif değil demi bu )
bence sandıktan bişiler çıkarıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?