canım yarınki listeye ekleyebilirsin.haftasonu bitince okurum.ama bana 2 tane yazabilir misin?sen nasılsın görüşmeyeli.kızkardeşin hamileymiş sanırım.tebrikler darısı başımıza canım.
hoşgeldin canım nasılsın
sagol cnm iyiyim sukur sen nasilsin
100 ayet el kursı okudum Allah kabul etsın ıns. Hepınızın gonlune gore versın
çok sükür iyiyim canım..dısarda hava kotü içim bunalıyor
iyi akşamlar arkadaşlar.13 kasım da 2. kez endometriozis kisti ameliyatı olacağım.dualarınızı bekliyorum.onbir yılda 2 kist ameliyatı 1 polip ameliyatı 4 tüp bebek tedavisi.inşaallah sonu güzel olurda bir gün bende minik ellerle uyandığımda herşeye değdi deyip gülerek anımsıyayım bu günleri.....
yagmur mu var cnm
iyi akşamlar arkadaşlar.13 kasım da 2. kez endometriozis kisti ameliyatı olacağım.dualarınızı bekliyorum.onbir yılda 2 kist ameliyatı 1 polip ameliyatı 4 tüp bebek tedavisi.inşaallah sonu güzel olurda bir gün bende minik ellerle uyandığımda herşeye değdi deyip gülerek anımsıyayım bu günleri.....
ah canım inş ameliyatını hayırlısıyla atlatır hayırlı güzel sonuçlar alırsın ve dedigin gibi bi sabah uyanıp bebeğinle uyanıp ohhh cekersin degdi diye
ama bu hayalını kurdugun günler gelecek iinş..
sen bizi habersiz bırakma canım
inşallah hepimiz yaşıyalım o güzel günleri Allah herkese nasip etsin yaşadıklarımı yaşayanları ta yüreğimde hissediyor ve anlıyorum.ve hepimiz inş.
hepimize diyorum.iyi temennilerin ve duaların için sağol canım.
yagmur değil canım ya rüzgar var ve rüzgar hep içimi ürkütür
esin yok mu cnm yaninda
sende sağol canım..
ameliyat sonrası ne kadar sürede toparlanacaksın peki basit bi amleiyatmı ..bi bilgim yok o yuzden sordum
ameliyat laparoskopi olacağı için toparlanma süresi uzun sürmüyor.ameliyat önemli çünkü yumurtalığın hiç zarar görmemesi gerekir ki çocuk ümidim devam etsin.birde bu ameliyatta yapışıklıklar oluşuyor.ilk ameliyatımda olmuştu.ve tek tüpüm tıkandı.inş bunda öyle bir sorun yaşamam.bu yüzden bi prof yapacak amliyatımı.inanıyorum ki bu sefer herşey güzel olacak inş.
canım merhaba
allah razı olsun senden eksiklerimiz 9 yasin okuyabildiğin kadar okuyup haber verirsen çok sevinirim tatlım..
dilerim en yakın zamanda mutluluğumuza mutluluk katacak yavrularımıza kavusuruz
canım inş.hiçbi aksilik cıkmayacak olumlu düşünki hersey güzel olsun..
ameliyatından önceki gün tekrar hatırlat arkadaşlarla namazlarımızda dua edelim
evde yanımda ama k.vadisini izliyor bende kk takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?