ama o Bursalı değilki:),gözünü korkutmaya ne hacet :)hı hı
sanada hayırlı geceler canım nasılsın
sen bana kaslarını göster...kaysa canım falan...
heehe çok güldümhoşbldum çanım yımırtamı çatlatmak için iğne yaptım buraya aktım:)))
sabah 11 :)hangi 11 sabah mı akşammı....he bide ben sana küsermiyiiiiiiiiiiiiiiiiim
inşaallah seyyan hayırlısı ile artık bi çeyrek hazırlarsın:))) altında düşüşteyken....
ben alırım onu daah canıım yeterki ver sen o müjdeyii....bi çeyrek feda olsun yeğenime..de ikiz falan olursa netçez
ama o Bursalı değilki:),gözünü korkutmaya ne hacet :)
heehe çok güldümgüzel haberlerinizi alırız inşaallah :)
sabah 11 :)
dersim 4te yarın :)
sağın solun belli mi olur ya küsersen, yapma sakın öyle bişi
adresini de biliyorum, Bursayla ilğili netten kötü haber indirir sana gönderirim :)
soğuturum seni Bursadan haaaaaaaaaa
depresyona girdiğiiz kadar diyete girseydiniz çıta gibim hatunlar olurdunuz :)ay bide bana cadoloz dersin...bak bak neler düşünüyo..iyisimi saygıyla ve sevgiyle önünde eğilmek
ne küsmesi kzım ya bi depresyon sebebi daha mı çıksın bana
diyete de girdik herhal...açlıktan karnım mideme yapışıyo.daha 3 gün oldu..herşey gözüme yicek gibin gözüküyodepresyona girdiğiiz kadar diyete girseydiniz çıta gibim hatunlar olurdunuz :)
cidden gitmwm gerek çoook öpüyorum.
seyyan bu konu kapandı sanma ha
aeo
hiç tık yok diyodum bende şimdi sanki korku ile karışık acaip bi duygu var.... kızlar şaka bi tarafa hayır dualarınz yeter ben sizi çok seviyoruuumm yaaaaa
yok anam yok ne emeklilik var ufukta ne de bahçeli bir evevet ya apartman çocuğu olmasınlar toz toprak oynasınlar..sebzeyi bahçeden yesinler..çiçekleri koparıyorla diye totolarına terlik de yesinler.çok çalışmak lazım asbem çook bu hayaller gerçek olsun diye...bize ufukta emeklilik görünmüyor kuzum
aminnnnnnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnnnn sende inşallah hayırla sağlıkla alırsın bebişini kucağınasuprızım takvımı yapmamaın belli nedenlerı vardı inşallah olur oda gerçi öğrendin takvimden önce çok sağol canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın rabbim
hadi yaaa telefonda oluyor genelde o kim var kim yok göremiyorsunAsbelova ben arkadasin bilgisayarindan giriyom cok anlamiyorum sayfanin sonunu goremiyorum
kuzum bildiğim kadarıyla yumurtlama kanaması bir kere olur biter bir daha gelmez ama onun takibini ovu testiyle yapabilirsin dene bence canımNasılsınız kızlar,geçmişi okuyamıyorum,inşaallah herşey yolundadır.Canım çok sıkılıyo ya...Kızlar bide yumurtlama kanaması oluyomuş.Acaba bendeki öyle bişey mi?Bugün araştırdım böyle yumurtlama zamanı kanama olanlar oluyomuş,yumurtanın çatladığına işaretmiş.Kafam çorba gibin olduBendeki böyle bişeyse kaçırmakta istemiyorum aslında.Ama eğer böyle bişey değilse de Allah korusun haram gibi bişey olcak,daha çok korkuyorum.Lekelenme devam etmiyor bu arada,bugün hiç olmadı.Napıcamı da bilemedim.Patlıyom sıkıntıdan,hiçbi işde yapmadım,sabahtan akşama oturdum yattım
keşke arkadaşlarımıza verdiğimiz telkinleri biz de kendilerimize uygulayabilseydik anacımcanım eğer ilk lekelenmeden sonra 72 saat hiç kanama olmamışsa bu özürdür.ama 72 saat içersinde birkez daha bile lekelenme olmuşsa adet olabilme ihtimalinden dolayı yasaktır.yani haramdır.yumurtlama kanamasımı bilmiyorum ama bu şekilde takip edebilirsin.şimdi değerlendirmeni sen yaparsın.biraz daha rahat olursan herşey kendiliğinden olacaktır.bak bahar umudunu kaybetmişti normal yollardan olacağına dair.tüp bebek için uğraşırken hamile olduğunu öğrendi.sende biraz rahatla tatlım tamammı.seni çok iyi anlıyorum bunu biliyosun.aynı dertten muzdarip biri olarak.söylemesi kolay diyorsun belkide içinden.bunuda biliyorum ha sana dediğimi ben de pek uyguluyamıyorum ama doğru olan bu.böyle yapmamız lazım.bende heray adet dönemi bu sıkıntıları fazlasıyla yaşıyorum.bide diyorum ki aman olmamış bunca sene dahada olmaz diyorum ama gel sen birde benim içime sor.her ay aynı terane.o yüzden benim gibi olmak istemiyorsan yol yakınken dön..hayatta başka bir amacı kalmamış biri olmak çok kötü.ve zamanla herşeye karşı isteğini yitiriyosun.o yüzden sen sen ol.benim dediğimi yap,yaptığımı yapma tamammı güzelim.daha rahat olmaya çalış.bunu senin iyiliğin için söylediğimide biliyosun dimi...seviliyosun
canım ben çok beğendim ne şirin kalpleri kurdeleleri var onun öyleBaby Cot Bed Canopy Drape Big 485cm+Holder Pillow, Duvet, Bumper Bedding | eBay
kizlar bide siz bakin uyku seti sizce nasil beyaz dusunuyorum burada hic guzel bulamadim fikir verin ne olur
canım benimmmm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gelir konar bebişin bebişlerin göbişine inşallahhhhhhhiç tık yok diyodum bende şimdi sanki korku ile karışık acaip bi duygu var.... kızlar şaka bi tarafa hayır dualarınz yeter ben sizi çok seviyoruuumm yaaaaa
Günaydın canım nasılsınKızlar Günaydınnn
KIzlar meraba ABLAM 5. tüp bebek tedavisini görüyor...
VE Bugün embriyoları koyuldu az önce.......
DUalarınıza öyle çok ihtiyacımız varki.....
NE OLUR duAlarınıza ABLAMI da katın.....ANNELİk duygusunu o da yaşasın..CENNET KOKULU bebekleri olsun onun ve tüm isteyenleriN....
Rabbim bebişlerinin anneciğine sımsıkı tutunup sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eder inşallahhh
ALLAH razı olsun yaa.....:))) AKLIM şu an hep ablamda...DUysa hiç tanımadığı kişlerden dualar geldiğini nasıl sevinirdi kimbilir.....
12 gün sonra açıklandığında burda ÇOOOKKKKK güzel haber vermek nasip olsur inşllh..
hırsız mııı
KIzlar meraba ABLAM 5. tüp bebek tedavisini görüyor...
VE Bugün embriyoları koyuldu az önce.......
DUalarınıza öyle çok ihtiyacımız varki.....
NE OLUR duAlarınıza ABLAMI da katın.....ANNELİk duygusunu o da yaşasın..CENNET KOKULU bebekleri olsun onun ve tüm isteyenleriN....
Baby Cot Bed Canopy Drape Big 485cm+Holder Pillow, Duvet, Bumper Bedding | eBay
kizlar bide siz bakin uyku seti sizce nasil beyaz dusunuyorum burada hic guzel bulamadim fikir verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?