Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hımmmmmmmm
iyyim canım çok şükür,
dün ben geldim sen gittin :)

yapçam tebi.......
diyosunki Muhat gelsin
beni hırpalasın
beni ağlatsın
böyle oluyum
sonra karşıma geçip bana gülsün

hımmmmmmmm
iyyim canım çok şükür,
dün ben geldim sen gittin :)

diyosunki Muhat gelsin
beni hırpalasın
beni ağlatsın
böyle oluyum
sonra karşıma geçip bana gülsün

yok öyle demiyom,muhat gelsin
böyle oluyum:83::83::84::84::84:

Kızlar tam karşılaşmıştık ama çok başım ağrıyo dayanamıyorum,müsadenizle ben çıkayım,inşaallah daha sonra görüşürüz,öpüyom ikinizide hayırlı geceler kızlarrr

yok öyle demiyom,muhat gelsin
böyle oluyum:83::83::84::84::84:
aşk olsun o kadar kokunç muyum ben :) kaslara bak kaslara gördün demi
ben geleyin seni bu hale getireyim :)
belki Bursalı oldugunu unutursun

Kızlar tam karşılaşmıştık ama çok başım ağrıyo dayanamıyorum,müsadenizle ben çıkayım,inşaallah daha sonra görüşürüz,öpüyom ikinizide hayırlı geceler kızlarrr

Rabbim şifa versin canım.yat dinlen biz nasılsa yine denk geliriz,:13::13:hayırlı geceler sana...Allaha emanet ol

tamam canım geçmş olsun
aeo, ben seyyandan önce bitirir haber veririrm :)

aşk olsun o kadar kokunç muyum ben :) kaslara bak kaslara gördün demi
ben geleyin seni bu hale getireyim :)
belki Bursalı oldugunu unutursun

sen asıl bu yumruğu görüyonmu

kız delimizyiz ne çocuk gibi....biz yetişkin ve akıllı insanlarız.konuşarak çözebiliriz herşeyi,,şiddete ne gere

kayssss canım bu saatte seni görmeye alışkın değiliz :)
hoş geldin nasılsın

barışalım o zaman
hatunlar ben de çıkayım :)
11 de nette olurum :)
sen asıl bu yumruğu görüyonmu

kız delimizyiz ne çocuk gibi....biz yetişkin ve akıllı insanlarız.konuşarak çözebiliriz herşeyi,,şiddete ne gere

inşaallah seyyan hayırlısı ile artık bi çeyrek hazırlarsın:))) altında düşüşteyken....

hadi bana müsaade....çok uykum geldi.artık erken kalkıyorumda...sağlıklı yaşam içinöptüm sizi...Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…