slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum
kızzz canı sıkılan bir hırsız evde bişey bulamayınca salonun ortasına büyük abdestini yapmış valla herşey beklerim ben bu hırsızlardanhırsız en azından koltuğu kemirmez değil mi ama..
nasılsın bakalım taze anne adayı keyfi yerindemi bebeşin ve annişin
canım hangi ildesinslm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum
çok geçmiş olsun canım..Allaha şükür kanser yokmuş... tabi ki ameliyat olmak zorunda kalmana çok üzüldüm ama kistin yırtılmasına rüptüre deniyor sanırım..ameliyat yapılması bu yüzden zorunlu..Çok haklısın bir dr tavsiyesi daha almak lazım jinekolog cerrah olarak ben Birol Vural diycem ama kendisi Kocaeli canım..
Günaydın canım nasılsın
ecrincim selam dün bende gazideydim belkide karşılaştık:) geçmiş olsun canım bir an evvel çözüme kavuşursun inşaallahValla canım hiççççç iyi değilim(( pıhtılaşma tetsi için dün Gazi hastanesine gittim ve bana düşüğün olmadan negatif 2-3 tüp bebek olmaadan yapmaya gerek yok dedi ve yapmadıı gıvcık adam istese yapardı ama yapmadı neymiş çok pahalı bi testmişş sonuç olarak özelde yaptırdık ama bu doktor da kendi doktorum gibi moralimi bozdu zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe başlaman gerekli dedi fsh değerim sürekli yükseliyor en son da 14 çıktı bu da kötüymüş (( sinirlerim fena durum da yani Allah hayırlısını versin bakalım daha neler görcez...
kızzz canı sıkılan bir hırsız evde bişey bulamayınca salonun ortasına büyük abdestini yapmış valla herşey beklerim ben bu hırsızlardan
canım hangi ildesin
hadi yaaa aynen öle belki de karşılaştık :))) ama ben bi daha oraya gitmem heralde adama kalsa hastalanınca gel tüpe başlayalım dedi ama pıhtılaşma testini yapmadığı için gitmicem onaecrincim selam dün bende gazideydim belkide karşılaştık:) geçmiş olsun canım bir an evvel çözüme kavuşursun inşaallah
mesut öktem ben memnun kaldım saat kaç gibi ordaydın canım sen hemşireler falan çok ilgili sen mehmet erdemle bi görüş telefonda gerekirse özel muayenehanesine git imkanın varsa testte kolaylık gösterir belki nette cep tlf var bi ara istersenhadi yaaa aynen öle belki de karşılaştık :))) ama ben bi daha oraya gitmem heralde adama kalsa hastalanınca gel tüpe başlayalım dedi ama pıhtılaşma testini yapmadığı için gitmicem onacanım senin doktorun kim??
mesut öktem ben memnun kaldım saat kaç gibi ordaydın canım sen hemşireler falan çok ilgili sen mehmet erdemle bi görüş telefonda gerekirse özel muayenehanesine git imkanın varsa testte kolaylık gösterir belki nette cep tlf var bi ara istersen
yarın aşılama yapcak inşaallah o saatlerde bende orda idimanammm Mesut Ökteme gittim bendeetesadüfe bak yaa canım ben 10 buçuk gibi ordaydım ama toplantısı varmış sonra 12 de geldim bida kısmet belki de karşılaştık işte bana Mesut beycim cep numarasını verdi dediki hastalanınca beni ara yada mesaj çek 2.günü de gel tüp bebek yapalım dedi ama ben doktorumdan çok memnunum gitmem heralde sen ne zamandır gidiyosun?
Valla canım hiççççç iyi değilim(( pıhtılaşma tetsi için dün Gazi hastanesine gittim ve bana düşüğün olmadan negatif 2-3 tüp bebek olmaadan yapmaya gerek yok dedi ve yapmadıı gıvcık adam istese yapardı ama yapmadı neymiş çok pahalı bi testmişş sonuç olarak özelde yaptırdık ama bu doktor da kendi doktorum gibi moralimi bozdu zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe başlaman gerekli dedi fsh değerim sürekli yükseliyor en son da 14 çıktı bu da kötüymüş (( sinirlerim fena durum da yani Allah hayırlısını versin bakalım daha neler görcez...
canım benim sıkıntı yapma keşke biraz uydursaydın 3 düşüğüm var diye başka türlü yapmıyorlar maalesef özelde sormuştum düşük yaptığım zaman bende en uygunu 450tl fiyat vermişti. Bizim için bundan dolayı olabilecek bir düşüğün bile ne kadar kıymetli olduğunun farkında değiller çünkü umursamıyorlar insan hayatını ama üzme kendini tatlım herşey olacağına varır benim görümceminde fsh 15üstüydü şu an aşılama yapıyorlar hemen tüpte niye bu kadar ısrarcılar anlamıyorum yaa bize de aynısını söylemişlerdi hatırlarsan ama ben doğal yolla hamile kaldım he düştü ama sonuçta normal yolla hamile kalabildiğimizi gördük. Sen canını sıkma canım benim sıkıntı yapmak yumurta zarının kalınlaşmasına ve süpermnelerin içeri girmesini engelliyormuş benden söylemesihadi yaaa aynen öle belki de karşılaştık :))) ama ben bi daha oraya gitmem heralde adama kalsa hastalanınca gel tüpe başlayalım dedi ama pıhtılaşma testini yapmadığı için gitmicem onacanım senin doktorun kim??
yarın aşılama yapcak inşaallah o saatlerde bende orda idimişim bitti çıkmak üzere idim tam
canım benim sıkıntı yapma keşke biraz uydursaydın 3 düşüğüm var diye başka türlü yapmıyorlar maalesef özelde sormuştum düşük yaptığım zaman bende en uygunu 450tl fiyat vermişti. Bizim için bundan dolayı olabilecek bir düşüğün bile ne kadar kıymetli olduğunun farkında değiller çünkü umursamıyorlar insan hayatını ama üzme kendini tatlım herşey olacağına varır benim görümceminde fsh 15üstüydü şu an aşılama yapıyorlar hemen tüpte niye bu kadar ısrarcılar anlamıyorum yaa bize de aynısını söylemişlerdi hatırlarsan ama ben doğal yolla hamile kaldım he düştü ama sonuçta normal yolla hamile kalabildiğimizi gördük. Sen canını sıkma canım benim sıkıntı yapmak yumurta zarının kalınlaşmasına ve süpermnelerin içeri girmesini engelliyormuş benden söylemesi
Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlımmmm
ecrin canım senin mesleğin ne
ay acaba tanıştık mı dedim bak benim elimde yavuzbahadıroğlunun muhteşem süleyman kitabı vardı eşimn elindede çanakkale bi köşede okuyorduk:)) bi arkadaşlatanıştım ama sen değilmişsin.)))canım ben reklam şirketinde çalışıyorum muhasebesine bakıyorum
İstanbul bahçelievlerdeyım ccnm
ay acaba tanıştık mı dedim bak benim elimde yavuzbahadıroğlunun muhteşem süleyman kitabı vardı eşimn elindede çanakkale bi köşede okuyorduk:)) bi arkadaşlatanıştım ama sen değilmişsin.)))
inşllh yaa inşllh.....olacak inşallahhhh haber ver ama bize muhakkak bizde bir arkadaşımızın yüzü güldü diye mutlu olalımmm Rabbim nasip edecek bol bol ananas yesin salep içsin ablankaç embriyo nakil edildi bilmiyorum ama Allahımın izniyle ikiz üçüz olsun inşallah bugünlerini unuttursun Rabbim
inşllh canım Tatsın annelik duygusunu tüm isteyenler...Merhaba canım
Rabbim nasip etsin inşallah ablana bebeklerini kuçağına almayı..İnşallah anneliği tatsın..sende teyzeliği tabi en az anne olmak kadar güzel bir duygu..ablanı herzamankinden daha çok özlemeye başlıyorsun teyze olunca
sonuçtan mutlaka haberdar et bizi lütfen burda birçoğumuz tıpkı ablan gibi çok sayıda deneme yaptık tekrar kollaları sıvayı tedaviye başlamak için cesaret toplamaya çalışıyoruz.Umarım ablan ve bebekleri bizlere de umut olur.sevgiler
kuzucum bizim sayımız 5milyonken ben hamiş kaldımmmmmmewet stres çok etkiliyomu bende de fazlasıyla varrrneyse özelde yaptırdık artık napalım başka bi devlet hast. daha gidemezdim iş yerinde de sürekli izin olmuyo maalesef yoksa çalışmıyor olsam gezerdim hepsini bakalım hayırlısı canım bizim Süpermenler de problemli olduğu için pek umut yok bakalım eşim de dün dna hasar testi verdi aynı zamanlarda ikimizin de sonucu çıkacak hayırlı sonuçlar alırız inşallahhh Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
bende muhasebe yapıommmmmmmmmmcanım ben reklam şirketinde çalışıyorum muhasebesine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?