Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çok geçmiş olsun canım..Allaha şükür kanser yokmuş... tabi ki ameliyat olmak zorunda kalmana çok üzüldüm ama kistin yırtılmasına rüptüre deniyor sanırım..ameliyat yapılması bu yüzden zorunlu..Çok haklısın bir dr tavsiyesi daha almak lazım jinekolog cerrah olarak ben Birol Vural diycem ama kendisi Kocaeli canım..

hırsız en azından koltuğu kemirmez değil mi ama..

nasılsın bakalım taze anne adayı keyfi yerindemi bebeşin ve annişin
kızzz canı sıkılan bir hırsız evde bişey bulamayınca salonun ortasına büyük abdestini yapmış valla herşey beklerim ben bu hırsızlardan
canım hangi ildesin

teşekkürederim cnm ama bana istanbulda lazım ben ıstanbuldayım

Günaydın canım nasılsın

Valla canım hiççççç iyi değilim (( pıhtılaşma tetsi için dün Gazi hastanesine gittim ve bana düşüğün olmadan negatif 2-3 tüp bebek olmaadan yapmaya gerek yok dedi ve yapmadıı gıvcık adam istese yapardı ama yapmadı neymiş çok pahalı bi testmişş sonuç olarak özelde yaptırdık ama bu doktor da kendi doktorum gibi moralimi bozdu zaman kaybetmeden hemen tüp bebeğe başlaman gerekli dedi fsh değerim sürekli yükseliyor en son da 14 çıktı bu da kötüymüş (( sinirlerim fena durum da yani Allah hayırlısını versin bakalım daha neler görcez...

ecrincim selam dün bende gazideydim belkide karşılaştık:) geçmiş olsun canım bir an evvel çözüme kavuşursun inşaallah

ecrincim selam dün bende gazideydim belkide karşılaştık:) geçmiş olsun canım bir an evvel çözüme kavuşursun inşaallah
hadi yaaa aynen öle belki de karşılaştık :))) ama ben bi daha oraya gitmem heralde adama kalsa hastalanınca gel tüpe başlayalım dedi ama pıhtılaşma testini yapmadığı için gitmicem onacanım senin doktorun kim??

mesut öktem ben memnun kaldım saat kaç gibi ordaydın canım sen hemşireler falan çok ilgili sen mehmet erdemle bi görüş telefonda gerekirse özel muayenehanesine git imkanın varsa testte kolaylık gösterir belki nette cep tlf var bi ara istersen

anammm Mesut Ökteme gittim bendee tesadüfe bak yaa canım ben 10 buçuk gibi ordaydım ama toplantısı varmış sonra 12 de geldim bida kısmet belki de karşılaştık işte bana Mesut beycim cep numarasını verdi dediki hastalanınca beni ara yada mesaj çek 2.günü de gel tüp bebek yapalım dediama ben doktorumdan çok memnunum gitmem heralde sen ne zamandır gidiyosun?

yarın aşılama yapcak inşaallah o saatlerde bende orda idim işim bitti çıkmak üzere idim tam

canım benim sıkıntı yapma keşke biraz uydursaydın 3 düşüğüm var diye başka türlü yapmıyorlar maalesef özelde sormuştum düşük yaptığım zaman bende en uygunu 450tl fiyat vermişti. Bizim için bundan dolayı olabilecek bir düşüğün bile ne kadar kıymetli olduğunun farkında değiller çünkü umursamıyorlar insan hayatını ama üzme kendini tatlım herşey olacağına varır benim görümceminde fsh 15üstüydü şu an aşılama yapıyorlar hemen tüpte niye bu kadar ısrarcılar anlamıyorum yaa bize de aynısını söylemişlerdi hatırlarsan ama ben doğal yolla hamile kaldım he düştü ama sonuçta normal yolla hamile kalabildiğimizi gördük. Sen canını sıkma canım benim sıkıntı yapmak yumurta zarının kalınlaşmasına ve süpermnelerin içeri girmesini engelliyormuş benden söylemesi
Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlımmmm

ewet stres çok etkiliyomu bende de fazlasıyla varrrneyse özelde yaptırdık artık napalım başka bi devlet hast. daha gidemezdim iş yerinde de sürekli izin olmuyo maalesef yoksa çalışmıyor olsam gezerdim hepsinibakalım hayırlısı canım bizim Süpermenler de problemli olduğu için pek umut yok bakalım eşim de dün dna hasar testi verdi aynı zamanlarda ikimizin de sonucu çıkacak hayırlı sonuçlar alırız inşallahhhRabbim hepimizin yardımcısı olsunnn

canım ben reklam şirketinde çalışıyorum muhasebesine bakıyorum
ay acaba tanıştık mı dedim bak benim elimde yavuzbahadıroğlunun muhteşem süleyman kitabı vardı eşimn elindede çanakkale bi köşede okuyorduk:)) bi arkadaşlatanıştım ama sen değilmişsin.)))

İstanbul bahçelievlerdeyım ccnm

canım önerebileceğim biri var ama sana biraz uzak istanbul tüp bebek merkezinde emre karatekelioğlu çikolata kisti olan bir arkadaş sayesinde hiçbişey kullanmadan bebiş sahibi oldu hemde 36yaşında tabi Rabbim nasip etti
bende gittim görüştüm hiç tüp falan demedi biraz tedavi uygulayalım ondan sonra duruma göre bakarız demişti. İnşallah sana da faydası olur

ay acaba tanıştık mı dedim bak benim elimde yavuzbahadıroğlunun muhteşem süleyman kitabı vardı eşimn elindede çanakkale bi köşede okuyorduk:)) bi arkadaşlatanıştım ama sen değilmişsin.)))

canım inan etrafa hiç bakmadım desem yani kimseyle ilgilenmedim ama bilseydim dün hast. gitceğini gözlerimi dört açar bulmaya çalışırdım seniikısmet nasip tabiki de

inşllh yaa inşllh.....
öyle çooookkkkkkkkkkkkkkkk istiyorumki anlatamam......
az önce konuştuk ablamla 3 tane embriyodan sadece 1 tanesini koymuşlar ve o da 6 HÜCREliYmİŞ.......diğer 2 siölmüş..bugün 4 günlük oldu tam embriyo....
çok korkuyor yine tutmuycak diye...sizce iyi mi 6 HÜCREli EMbryO.....
burda mutlaka paylaşıcam hebrleri ama dilerimki ÇOOOoOOoOOOOKKKKKKKKKk GGGÜZZZZzEEEEEELLLLLLLL haber paylaşırım ....
inşllh canım Tatsın annelik duygusunu tüm isteyenler...
Ben YAŞAdım anneliği RAbBİMM tüm isteyenlere yaşatsın en kısa zamanda.......
Ne OLUR dua edin......DOKTor umutsuz konuşmuş ama ona caN verecek olan RaBBİMM.....
BEN elimden bir şey gelmediği için burda kahroluyorum ,, sadece dua edebiliyorum ancak....
TEyzE OLUyoruMMMMMMMMMMM diye size haber vermke nasip olsun İnŞLH ve tabiki sizlere de UmUTT olsUN........

kuzucum bizim sayımız 5milyonken ben hamiş kaldımmmmmm
o yüzden hep bir umut vardır
canım ben reklam şirketinde çalışıyorum muhasebesine bakıyorum
bende muhasebe yapıommmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…