terlik yok demi yanındaeslem kızmayacam bak hadi gel annem
kuzum benim iyi yurekli arkadasim o gozyaslarini akitma diyecegim olmayacak biliyorum her firsatta onune surulecek yazini okurken inan agladim 5 sene icinde neler yasadigimi hangi laflara yutkundugumu yeni dogan bebege gittigimde aglamamak icin kendimi zor tuttugummu senin gibi esime belli etmemeye calistigimi hatirladim gozumden akan her damla yas dua oldu ve rabbimin izniyle ulasti yerine olacak bitanem olacak canim arkadasim bizde evlatla mujdelenenlerden olacagiz bak ben hamileyim ama inan icimde bir korku var doguma 9 haftam kaldi ama ben hala inanamiyorum gercek olduguna ruya gibi geliyor hersey Rabbim verecek canim duaya sarilalim insallah
amaan bos ver gulum yaa..hani bi laf varya(LAFA BAKARIM LAFMI DIYE SOYLEYENE BAKARIM ADAMMI DIYE)o yuzden onun seni anlamasini bekleme cnm helede hic bi aci gormemis bi insansa dam da der kapi da der..o nerden bilsin senin canin yandigini hasretini,evladin kiymetini,.ben nerdeyse hergun goruyorum duyuyorum boyle insanlari..hatta kedi aldimgim icin yazik hicmi cocugu olmaz dedi doktorki de kedi aldi diye aciyolarmis...bunuda bana gelip soyluyolar.eltim olacak cadi..zaten eltim bana nasil aci cektirebilir onun derdinde sanki.her gordugumde bi laf duyarim ondan..sonra aglarim aglarimbazente aglayamayinca insan sinirli oluyo kizlar sizede oluyomu,aglayinca rahatliyorum..yani cnm bazen cok acitiyolar canimizi biliyorum benimde oyle,disaridan eve gelipte cok agladim,rabbim sunlari dinletme banada ver diye cok dua ettim..cnm takmamaya calis onlara veren kim?bize vermeyen kim?hem ayet bile var bu konuda....insallah onunda canini biri siksin cari kari..uzmus benim aslanimi
cnm seni anliyorum genelde banada oluyo boyle seyler..bittim yeter diyecek duruma geliyorum..Rabbim isyandan saklasin,hazinesi genis bizede versin insallah...agustosta benim 12 yilim bitiyor..neler yasadim bi bilsen,nelerle sinav oldum simdide bebekle sinav oluyorum..artik omuzlarim bende deyil o kadar agirki tasiyamiyorum bu yukleri...bide sorun bende oldugu icin olmuyo bebek..esim benim yuzumden bebek sahibi olamiyor diyorum..gecen gun esime 2 kez daha tup bebek denerim olmazsa senden ayrilirim dedim,niye dedi,git baskasiyla evlen bebeklerin olsun mutlu ol dedim..sus deme boyle seyler dedi baskada bisey demedi...bilmiyorum artik sonumuz ne olur.ama omur boyu bunu nasil dusunurum benim yuzumden diye diye kafayi yerim ben..hayirlisi insallah olur bebeyimizde bizde huzuru buluruz...yaa eslem cnm hepimiz senin yasadiklarini yasiyoruz,tek sen deyilsin cnm
sagol cnm daha iyim cok sukur..eslemin yazdiklarina efkarlandim uzdu beni ikizleri olasica..sen nasilsin gobeyindeki mucize nasil..avatarindaki resim gibi olsun insallah mucizen.cok tatli bebek
iyi olmana sevindim tatlim bende aynen eslemini yazdiklarina efkarlandim biz iyiyiz canim buyumeye devam ediyoruz Rabbim insallah tez zamanda kismet etsin hepinize mucizelerinizi ufukta varmi yeni tedavi seyyan eylul gibi baslayacagim diyor bakalim kismetse
esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyorum sadece sen anladın sanırım delirtme beni....
şekerler nasılsınız bakalım
hım beni unutursan varya burayı resim sergisine çevirirdim haberin olsun:) kızları da aradım tam seni arayacaktım topiğe gel diye :)
iyyim canım sen naılsın??
canım şimdi kızlar gelince daha iyi anlatırlar:)yok o zamanda olmazdı ama ne bileyim acaba çatlamıyo muyum diye korktum
eslem nasılsın canım
eslem seyyanda yarım saate gelecekmiş :)
çok sinirlenmiş bişeye
eslem kızmayacam bak hadi gel annem
seyyan gelsin de öyle paylaş :)hım beni unutursan varya burayı resim sergisine çevirirdim haberin olsun
hadi inşaallah canım 2014 ha :)Karışığım uyuşmuş gibi ama sanki rahatladım,akşam yemeğinde kocişime de anlattım onunda etkisi var.Bana dedi ki bizim nur topu gibi bi bebeğimiz olcak,2014te kucağımızda olcak Allahın izniyle dediTayin meselesini de kesin istiyorsan görüşelim dedi :26:
Gelsin gelsin,o gelene kadar temizleyelim ortalığı,beni parçalanmış görmesin toplayın tozlarımı delil bırakmayın,bide o kızmasın banaHmm neye sinirlenmiş kiiii :26: :26:
Geldim canım,siz muhabbete devam edin,ben sana ve diğer özel mesajlara cevap verip geliyom
canım allaha emanet et kendini çok rahatlarsın o zman.kızlar ben şimdi çıkıyorum dua edin bana yarın için Allaha emanet olun korkularım gitsin inşaallah herşey yolundadır ve yolunda gider Allshın izni ile muhat eslemi boş bırakma:))
canım benimde 16 tane falan yumurtam vardı hiç hissetmemiştim sen düşünme orasınıyok o zamanda olmazdı ama ne bileyim acaba çatlamıyo muyum diye korktum
canım geçmiş olsun,kızlar ben geçen hafta regli oldum okuyamadım zaten tüp bebek tedavisindeydim maalesef yarım kaldıadetim sanki bitmedi gibi üç kez abdest aldım kistim vardı sanrım o yüzden oldu.
Eslemciğim senin söylediğin herşeye canı gönülden katılıyorum ne kadar zor bir imtahan bu dipsiz bir kuyudaymışım gibiyim ne zman gün yüzü görürüm bilmiyorum.Denemeye devam.
eslemciğim hoşgeldin sen boşver bu tür insanları kara cahil derim ben onlara aynı benim kaynanatör gibi canımı acıtıyor bende onu kendi silahıyla vuruyorum sonra arkasına bakmadan gidiyorseninde en büyük silahın bebeğin olacak sabret birtanem sabrın sonu selamettir
eslemciğim hoşgeldin sen boşver bu tür insanları kara cahil derim ben onlara aynı benim kaynanatör gibi canımı acıtıyor bende onu kendi silahıyla vuruyorum sonra arkasına bakmadan gidiyorseninde en büyük silahın bebeğin olacak sabret birtanem sabrın sonu selamettir
canım hoşgeldin sana mesajı gönderdim incele istersenkızlar ben geçen hafta regli oldum okuyamadım zaten tüp bebek tedavisindeydim maalesef yarım kaldıadetim sanki bitmedi gibi üç kez abdest aldım kistim vardı sanrım o yüzden oldu.
Eslemciğim senin söylediğin herşeye canı gönülden katılıyorum ne kadar zor bir imtahan bu dipsiz bir kuyudaymışım gibiyim ne zman gün yüzü görürüm bilmiyorum.Denemeye devam.
canım geçmiş olsun,
kist için soğan suyu kullanıyor musun ?
canım hoşgeldin sana mesajı gönderdim incele istersen
aleyküm selam tatlım iyiyim kociş gelmedi pcde takılıyorum işte sizde olmazsanız kafayıyerdim artıknurusimacım slm canım nasılsın?Kaynanatör lafı komime gitti:)
evet kaynanatör hemde en cadısındankaynanatör mü
hah şöyleeeeeeee nurusima,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?