sagol cnm daha iyim cok sukur..eslemin yazdiklarina efkarlandim uzdu beni ikizleri olasica..sen nasilsin gobeyindeki mucize nasil..avatarindaki resim gibi olsun insallah mucizen.cok tatli bebek
simdilik yok cnm..ama bi yandanda olsun diyorum bilmiyorumki kararsizim..baska hastaneler arastiracam bulunduguiyi olmana sevindim tatlim bende aynen eslemini yazdiklarina efkarlandim biz iyiyiz canim buyumeye devam ediyoruz Rabbim insallah tez zamanda kismet etsin hepinize mucizelerinizi ufukta varmi yeni tedavi seyyan eylul gibi baslayacagim diyor bakalim kismetse
simdilik yok cnm..ama bi yandanda olsun diyorum bilmiyorumki kararsizim..baska hastaneler arastiracam bulundugu
m sehirde tedavi istemiyorum...hayorlisi bakalim ne olur bilmiyorum
cnm ben gidiyorum bugun eltimin cocuklarina bakacam ise gitti bakacak kimse yokmus benden rica etti...hadi optum kendinize iyi bak
hayirlisi canim sanki bir ara turkiyede denerim falan diyordun oyle hatirliyorum tabi sen bilirsin ama acaba dahami iyi olur istanbulda yada ankarada
vet cnm sigortam son kez karsilayacak..istanbulda yaptirmak istiyoduk ama maddiyat el vermiyor simdilik,durumu duzeltene kadar burda deneskmi diyoruz ama bilmiyorum kesin bisey yok daha..bebeyim nerde nasip olacaksa oraya gitmek nasip olsun insallah
canım oda var bende de fsh yükseliyor bide kaç yıldır olmuyo(5) ya doktor çok bekledik artık tüp bebek yapmamız lazım dedi
hoş bulduk canım sen nasılsın :)Kızlar bi yerlere yazmazsam kafayı yicem.Bugün yine kanamayı gördüm.Kendimi işe vereyim dedim,geçtim yatak odasına düzeltiyodum çok dağınıktı,herşeyleri ayırdım.Neyse bi ağlamak geldi içimden,bebek yüzünden;o anda malum oldu sanırım eşim aradı.Toparladım kendimi açtım teli.Anlası sesimin bozukluğunu üzülme herşey güzel olacak dedi,belli onunda canı sıkılmış sesi iyi değildi.Kapattım teli,işe devam ettim.
Kapı çaldı,alttaki gıcık komşum geldiTemizlik yapıyodum dedim,canım sıkıldı oturalım dedim dedi,buyur gir dedim bende mecburen.Neyse geldi konuşuyoruz,bana dedi ki bebek yok mu daha. Yok dedim daha E olmuyo mu daha dedi,doktora gitsene dedi Ben sanki bilmiyom ne yapacağımı Gözlerim döndü birden yutkundum,vallahi anlıyom artık insanların geçirdiği cinnetleri Gitmediğimi nerden biliyosun dedim,gittim tüm tahlilller güzel bi sorun yok çok şükür dedim Hııı öyleyse olur artık dedi Bende dedim ki,hayırlısı olsun,bak senin anneninde kaç sene olmamış,çevrede hep örnekler var,Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin dedim. Evet 20 yıl olmadı onun,doktor doktor gezdi her tarafı,bi tane de olsa olmalı çocuk ya,insan evde dura dura çatlar sıkıntıdan dedi,ben çocuk olduğu halde sıkılıyorum,sen napıyosun dedi,aklıma geliyo çocuğu olsun eğlensin diyom dedi
O gitti başladım ağlamaya,sınamasın artık Rabbim bununla,iki gözüm iki çeşme ağlıyorum.Bu insanı görmek istemiyorum,bu insan müsveddelerini görmek istemiyorum artık.Eşim tayin istesin banane,vallahi dayanamıyorum artık çok zor geliyo.Az önce annemle konuştuk,üzülmesin diye bişey demedim.Ama şimdi kalbim sıkışıyo,başıma ağrılar girdi.Zaten üzgün dertliyim,iyice mahvoldum.Allah iyi insanlarla karşılaştırısn hayırlı komşular versin.Bizde bir an önce gidelim bu lanet olası yerden,çok sinirliyim çok üzgünüm ve çok mutsuzum.Hiç ama hiç çaresiz hissetmemiştim hayatım boyunca bu kadar kendimi.Rabbim bir an önce bir çıkış yolu versin en hayırlısından,gerçekten dayanamıyorum,isyan etmiyorum ama dayanmak çok güç geliyo.Allah yardımcımız olsun.
:) kızları da aradım tam seni arayacaktım topiğe gel diye :)şekerler nasılsınız bakalım
normal ovülasyon gününde çok agrın oluyor muydu ?kızlar ben dün gece çatlatma iğnesi oldum ya karnım falan hiç ağrımıyo bu normal mi
yok o zamanda olmazdı ama ne bileyim acaba çatlamıyo muyum diye korktumnormal ovülasyon gününde çok agrın oluyor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?