Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sagol cnm daha iyim cok sukur..eslemin yazdiklarina efkarlandim uzdu beni ikizleri olasica..sen nasilsin gobeyindeki mucize nasil..avatarindaki resim gibi olsun insallah mucizen.cok tatli bebek

iyi olmana sevindim tatlim bende aynen eslemini yazdiklarina efkarlandim biz iyiyiz canim buyumeye devam ediyoruz Rabbim insallah tez zamanda kismet etsin hepinize mucizelerinizi ufukta varmi yeni tedavi seyyan eylul gibi baslayacagim diyor bakalim kismetse

simdilik yok cnm..ama bi yandanda olsun diyorum bilmiyorumki kararsizim..baska hastaneler arastiracam bulundugu
m sehirde tedavi istemiyorum...hayorlisi bakalim ne olur bilmiyorum

simdilik yok cnm..ama bi yandanda olsun diyorum bilmiyorumki kararsizim..baska hastaneler arastiracam bulundugu
m sehirde tedavi istemiyorum...hayorlisi bakalim ne olur bilmiyorum

hayirlisi canim sanki bir ara turkiyede denerim falan diyordun oyle hatirliyorum tabi sen bilirsin ama acaba dahami iyi olur istanbulda yada ankarada

cnm ben gidiyorum bugun eltimin cocuklarina bakacam ise gitti bakacak kimse yokmus benden rica etti...hadi optum kendinize iyi bak

hayirlisi canim sanki bir ara turkiyede denerim falan diyordun oyle hatirliyorum tabi sen bilirsin ama acaba dahami iyi olur istanbulda yada ankarada

vet cnm sigortam son kez karsilayacak..istanbulda yaptirmak istiyoduk ama maddiyat el vermiyor simdilik,durumu duzeltene kadar burda deneskmi diyoruz ama bilmiyorum kesin bisey yok daha..bebeyim nerde nasip olacaksa oraya gitmek nasip olsun insallah

vet cnm sigortam son kez karsilayacak..istanbulda yaptirmak istiyoduk ama maddiyat el vermiyor simdilik,durumu duzeltene kadar burda deneskmi diyoruz ama bilmiyorum kesin bisey yok daha..bebeyim nerde nasip olacaksa oraya gitmek nasip olsun insallah

insallah canim bu son denemen olsun rabbim sana ikiz versin insallah saglikli sihhatli hayirli bir sekilde

esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyorum sadece sen anladın sanırım delirtme beni....

canım oda var bende de fsh yükseliyor bide kaç yıldır olmuyo(5) ya doktor çok bekledik artık tüp bebek yapmamız lazım dedi

hoş bulduk canım sen nasılsın :)

eslem seyyanda yarım saate gelecekmiş :)
çok sinirlenmiş bişeye

kızlar ben dün gece çatlatma iğnesi oldum ya karnım falan hiç ağrımıyo bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…