Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım istanbulda Nurusima yaşıyo, benim dr konusunda pek fikrim yok.,
aslında kist hazır patlamışken soğan suyu içsen temizlense ameliyata gerek kalmaz belki.
sonuçta drler ameliyat başı para alıyo.

canım sperden dolayı mı tüp bebebk düşünüyosunuz?

canım oda var bende de fsh yükseliyor bide kaç yıldır olmuyo(5) ya doktor çok bekledik artık tüp bebek yapmamız lazım dedi

Ne ala memleket yaa adamcağız işi bilmiyor gel satışını da yapayım noterden diyeymiş..

ya bayağı uğraştı yolda görmüş arabasını polisi arıyor diyor ki arabamı takip ediyorum şu an taksiyle şurdayız ne gelen var ne gidennn
sonra arabayı da kaybetmiş sonra şikayetlerle falan bulundu araba ama bulunana kadar canı çıktı şebekeymiş bildiğin yaa

canım nasılsın gecmısı okuyamadım asılaman ne oldu yapıldımı

yok tatlım dün 12mm.'di yumoşlar yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım ne olacak günde 1mm büyüyor yumoşlarım yaa emin adımlarla ilerliyoruz kaysın yarın yapılıyor ama aşılaması inşallah önce ondan güzel haberler alacağız
sen nasılsın canımcım

amin canım aminnnnn ablan ne şanslı senin gibi bir kardeşi olduğu için maaşallah subhanallah
Rabbim bebişle taçlandırsın inşallah ablanıı
aminnn kuzum aminnnnn inşallah hepimiz yaparız o kariyeri inşallahhh
kuzum işe yarasa ben biriktirmeye razıyım da onun da hiç bir garantisi yok ki anacım sürünüp duruos işte
inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz minnaklarımıza da farklı hedefler ediniriz kuzuuuuu

boyu posu devrilesiceler..hıhh..insan sinir sahibi oluyor zaten lakayıt davranıyorlar..kayıp onların değil ya adamlar rahat

Millet bedava yapıyor beee biz tohumuna para sayıyoz hemde ihtimaller dahilinde ya tutarsa..

Kızlar bi yerlere yazmazsam kafayı yicem.Bugün yine kanamayı gördüm.Kendimi işe vereyim dedim,geçtim yatak odasına düzeltiyodum çok dağınıktı,herşeyleri ayırdım.Neyse bi ağlamak geldi içimden,bebek yüzünden;o anda malum oldu sanırım eşim aradı.Toparladım kendimi açtım teli.Anlası sesimin bozukluğunu üzülme herşey güzel olacak dedi,belli onunda canı sıkılmış sesi iyi değildi.Kapattım teli,işe devam ettim.

Kapı çaldı,alttaki gıcık komşum geldi Temizlik yapıyodum dedim,canım sıkıldı oturalım dedim dedi,buyur gir dedim bende mecburen.Neyse geldi konuşuyoruz,bana dedi ki bebek yok mu daha. Yok dedim daha E olmuyo mu daha dedi,doktora gitsene dedi Ben sanki bilmiyom ne yapacağımı Gözlerim döndü birden yutkundum,vallahi anlıyom artık insanların geçirdiği cinnetleri Gitmediğimi nerden biliyosun dedim,gittim tüm tahlilller güzel bi sorun yok çok şükür dedim Hııı öyleyse olur artık dedi Bende dedim ki,hayırlısı olsun,bak senin anneninde kaç sene olmamış,çevrede hep örnekler var,Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin dedim. Evet 20 yıl olmadı onun,doktor doktor gezdi her tarafı,bi tane de olsa olmalı çocuk ya,insan evde dura dura çatlar sıkıntıdan dedi,ben çocuk olduğu halde sıkılıyorum,sen napıyosun dedi,aklıma geliyo çocuğu olsun eğlensin diyom dedi

O gitti başladım ağlamaya,sınamasın artık Rabbim bununla,iki gözüm iki çeşme ağlıyorum.Bu insanı görmek istemiyorum,bu insan müsveddelerini görmek istemiyorum artık.Eşim tayin istesin banane,vallahi dayanamıyorum artık çok zor geliyo.Az önce annemle konuştuk,üzülmesin diye bişey demedim.Ama şimdi kalbim sıkışıyo,başıma ağrılar girdi.Zaten üzgün dertliyim,iyice mahvoldum.Allah iyi insanlarla karşılaştırısn hayırlı komşular versin.Bizde bir an önce gidelim bu lanet olası yerden,çok sinirliyim çok üzgünüm ve çok mutsuzum.Hiç ama hiç çaresiz hissetmemiştim hayatım boyunca bu kadar kendimi.Rabbim bir an önce bir çıkış yolu versin en hayırlısından,gerçekten dayanamıyorum,isyan etmiyorum ama dayanmak çok güç geliyo.Allah yardımcımız olsun.

Canım üzme kendini böyle haddini bilmez biri için diycem ama biliyorum insanın boğazı düğümleniyor ağlamazsan nefes alamayackmışsın gibi oluyor işte..Hem bak İnsanın imanı arttıkça belası da büyürmüş bir de bu yönden bak.Allah ferahlık versin çok çok zor bir durum.Böyleleri malesef hepimiz başında var galiba bir tane de bende canım teyze 57 yaşında falan arkadaşımın yanında konuştu kızcağız dayanamadım kalkıp gitti.Yaşına hürmeten birşey diyemiyorum ben utandırmak istemiyorum Allah utandırsın onu..

Canım öyle üzülüyorum ki..Ya ben zaten evde patlıyorum sıkıntıdan tüm gün,otur yat kalk,hiçbişey yapmıyorum.Eşim üzülmesin,işlerinde herhangi bir verimsizlik olmasın diye ona belli etmemeye çalışıyorum.Benim eşim özel bir yurtta din görevlisi.O dünyaya meyletmemiş,Allah rızası için seçmiş bu görevi,gecenin yarısı çağırsınlar hiç üşenmez off demeden kalkar gider.Görevleri hoca ama her türlü şeye koştururlar,yeni yurt yapılıyo inşaatlarda üstü başı toz içinde geliyo eve.Ramazanı ŞErif geliyo,ordan oraya koşturcaklar yine.Ya diyorum eşime gözüne toz kaçtığında dua etmiyo musun,etmez miyim diyo.Düşünüyorum üzülüyorum elimde değil,Rabbimin katında bunların zerre değeri sevabı yok mu.İstemiyorum hiç bi sevap,valla istemiyorum ya,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlat nasip etsin,Onun yolunda yetiştirelim evladımızı.Herkes mal mülk hayali kurar,benim hayallerim hep maneviyata bağlı.Gerçekten psikolojimde hiç iyi değil artık,duaya Rabbime daha çok sığınıyorum ama herşey üst üste geliyo,pes et der gibi herşey.Ben güçlü bi insan değilim,inan dayanamıyorum Dafniya...Yiyeceklerden kıyafete,inanır mısın alacağımız arabaya kadar dikkat ediyoruz herşeye ama yok olmuyo,ne yapsakda olmayacak sanırım..Tüp yapsak tutmasa ben maddiyat yüzünden senelerce yine yaptıramıcam tüp.Düşünüyorum Rabbim biz Seni seçtik,malımızı canımızı herşeyimizi Yoluna koyduk diyorum ne olur merhamet et diyorum,ama yinede her defasında böyle oluyo.Kimse yok anlatabileceğim,karşısında utanmadan ağlaya ağlaya dertlenebileceğim.Yoruldum gerçekten yoruldum inan dayanamıyorum.Ramazanı Şerifte kızkardeşim gelecek bi süreliğine,acaba diyorum ona anlatsam,içimi döksem bi ağlasam iyice,sıkı sıkı tembihlesem söyleme anneme diye.Rabbim artık güldürsün yüzümüzü ne diyim.

Bayıldımmmm ya çok güzeller hepsi canım..bebek odan ne renk bilmiyorum beyazı sen mobilyaya göre mi seçtin..bebiş kız olunca her eşyası da cicili bicili oluyor ne güzelll

tesekkurler canim yok mobilyaya gore secmedim besigimizi bir abla verdi tahta rengi rengimiz ben beyaz cok seviyorum herseyi beyaz olsun istiyorum cogunlukta ama hersey istedigim gibi olmuyor ablayida kiramadim aldim besigi pek icime sinmiyor ama olsun

kuzum benim iyi yurekli arkadasim o gozyaslarini akitma diyecegim olmayacak biliyorum her firsatta onune surulecek yazini okurken inan agladim 5 sene icinde neler yasadigimi hangi laflara yutkundugumu yeni dogan bebege gittigimde aglamamak icin kendimi zor tuttugummu senin gibi esime belli etmemeye calistigimi hatirladim gozumden akan her damla yas dua oldu ve rabbimin izniyle ulasti yerine olacak bitanem olacak canim arkadasim bizde evlatla mujdelenenlerden olacagiz bak ben hamileyim ama inan icimde bir korku var doguma 9 haftam kaldi ama ben hala inanamiyorum gercek olduguna ruya gibi geliyor hersey Rabbim verecek canim duaya sarilalim insallah

kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir bugun benim canim sikkin biraz dun esimin arabasini soymuslar gunduz gozuyle hemde esimin is esyalari hepsi arabadaydi Rabbime cok sukur fazla giden birsey yok ama 3bin sterlinlik mal gitmis oda 9bin lira yapiyor neyse cana gelecegine mala gelsin dedik hakkimizda hayirlisi

amaan bos ver gulum yaa..hani bi laf varya(LAFA BAKARIM LAFMI DIYE SOYLEYENE BAKARIM ADAMMI DIYE)o yuzden onun seni anlamasini bekleme cnm helede hic bi aci gormemis bi insansa dam da der kapi da der..o nerden bilsin senin canin yandigini hasretini,evladin kiymetini,.ben nerdeyse hergun goruyorum duyuyorum boyle insanlari..hatta kedi aldimgim icin yazik hicmi cocugu olmaz dedi doktorki de kedi aldi diye aciyolarmis...bunuda bana gelip soyluyolar.eltim olacak cadi..zaten eltim bana nasil aci cektirebilir onun derdinde sanki.her gordugumde bi laf duyarim ondan..sonra aglarim aglarimbazente aglayamayinca insan sinirli oluyo kizlar sizede oluyomu,aglayinca rahatliyorum..yani cnm bazen cok acitiyolar canimizi biliyorum benimde oyle,disaridan eve gelipte cok agladim,rabbim sunlari dinletme banada ver diye cok dua ettim..cnm takmamaya calis onlara veren kim?bize vermeyen kim?hem ayet bile var bu konuda....insallah onunda canini biri siksin cari kari..uzmus benim aslanimi

cnm seni anliyorum genelde banada oluyo boyle seyler..bittim yeter diyecek duruma geliyorum..Rabbim isyandan saklasin,hazinesi genis bizede versin insallah...agustosta benim 12 yilim bitiyor..neler yasadim bi bilsen,nelerle sinav oldum simdide bebekle sinav oluyorum..artik omuzlarim bende deyil o kadar agirki tasiyamiyorum bu yukleri...bide sorun bende oldugu icin olmuyo bebek..esim benim yuzumden bebek sahibi olamiyor diyorum..gecen gun esime 2 kez daha tup bebek denerim olmazsa senden ayrilirim dedim,niye dedi,git baskasiyla evlen bebeklerin olsun mutlu ol dedim..sus deme boyle seyler dedi baskada bisey demedi...bilmiyorum artik sonumuz ne olur.ama omur boyu bunu nasil dusunurum benim yuzumden diye diye kafayi yerim ben..hayirlisi insallah olur bebeyimizde bizde huzuru buluruz...yaa eslem cnm hepimiz senin yasadiklarini yasiyoruz,tek sen deyilsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…