yollayayim canim benim kocise soyledimde olmaz oyle diyor istiyorsan baska alalim diyor kadin getirmis ben bunu kullanmam diyememki hem marangoz arkadasida var ama nuh dedi gerisni demedi
alalhim allahim bu caok guzel haber bak telas ediyordun gordunmu p.tesi supermenlerin ve yumoslarin kavusma gunu hadi insallah ikiz yada ucuz ytutsun ama en onemlisi saglik ve sihhatle tutunsunlar sana hayirli evlat olsunlar rabbimede sadik bir kul olsunlar
sa arkadaşlar ben geldim aşımı oldum iki hafta sonra test günüm inşaallah hayırlarla gelir bebişlerim
saol canım asbe ne yaptı kontrolü vardıya
sa arkadaşlar ben geldim aşımı oldum iki hafta sonra test günüm inşaallah hayırlarla gelir bebişlerim
saol canım asbe ne yaptı kontrolü vardıya
ben geldimmmmm p.tesi aşılamamız oluyorrrrr
a.s canım.hadi sanada hayırlı olsun.asbe yle kırklarınız karışacak yanlız...hanginize gelcez kzım yaaasa arkadaşlar ben geldim aşımı oldum iki hafta sonra test günüm inşaallah hayırlarla gelir bebişlerim
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız? çok zamandır yoktum bende. 1 hafta köydeydim .. malum çay topluyoz. hani ablam doğuramıyor demiştim ya pazar günü doğum yaptı. normal doğumu beklediler 1 gün olmayınca ameliyat oldu. bi prensesimiz oldu. 3 gündürde onun yanındaydım yardım ettim. çok ağrıları oluyor.. ama 10 günde toparlanır diyorlar..
şimdi evdeyim yarın tekrar köye çay toplamaya gideceğim inşallah.. bebişimi şimdiden özledim. haa bu arada ismi fikriye sema oldu. fikriye ablamın rahmetli kayınvalidesinin ismi... ölmeden önce istemişti...
yaa bu arada listeyi okuyamadım hakkınızı helal edin. bayağı yoğun geçiyor günle. sırada liste var mı.. okumak istiyorum şimdi...
gözünüz aydın canım...fikriye semaya Rabbim hayırlı uzun ömürler versin...hayırlı yazılar yazsın Rabbim...ve inşaallah sanada nasip etsin..
dualrımız zaten tamamlanamadı..malum herkesin adet dönemine denk geldi.okumak istiyorsan kişi başına
5 yasin
116 ihlas
100 enbiya
okunacak canım..
Gel anam gel sensiz olur mu hep birlikte biz guzel kaynatiriz simdiden basladum zaten naz yapmaya malum psikolojiohhhh bak ya hafta sonu olursa ya kalırsa dedin,herşeyi yine Rabbim sevgili kulunun gönlüne göre verdi..inşaallah burdan bebiş haberinide kutlucaz....yat dinlen enişte bakacakmış sana çaya çağırıyosan bende varıııııımmmm.....
a.s canım.hadi sanada hayırlı olsun.asbe yle kırklarınız karışacak yanlız...hanginize gelcez kzım yaaaayyyyy olsun da biz süpürgelere atlayıp sabah sana akşam asbeye gideriz canlarım her ikinizinde gönlünüzdeki gerçek olsun...göbişler kocaman, olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...
Amin canim aminnn ne guzel dualarla cikiyoruz bu yola Rabbim kabul eder inşallah sizinee prensesiniz dogmus hayirlievlat etsin Rabbim sizlere anali banalo buyutsuncanlarım bu arada geçmişi detaylı okuyamıyorum fazla vaktim yok. yarın sabah namazı kalkıp köye gideceğiz. umarıum güzel haberler vardır.
asbe ve kays innnnnnşşşaaaaaalllllahhh olacak bu ay...
Rabbim hayırlı sağlıklı çift çift bebeler nasip etsin size bize hepimizeeeeeeeeee.....
Kolay gele bacim ben gittim sizin o taraflara bi kere dik yamaclardan nasil topluyorsunuz o caylari hayret ettim valla helal olsun size:)ben çıkıyorum şimdi.. herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum. Allaha emanet olun. banada dua edin çay işi zor. Allah kolaytlık versin işlerimizee.......
Sagolasin tatlim sizde iyisinizdir insallahCanlarım nasılsınız
ya esım kzımıızın adı ecrın olsun dıyor bende sena da ekleyelım dıyorum kabul etmıyor sadece ecrın olsun dıyor
sagolasin tatlim sizde iyisinizdir insallah
ıkisi de cok guzel isimler canim benim yegenimin ismi senâ hamdu senadan yola cikarak koymuslardi teyzemler insallah ikna edebilirsin enisteyi
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun rabbim aha fazla aratmasın kimseye içinde banada .... Hayırlı sağlıklı zatına layık kul habibine hakiki ümmet seviklerine hakiki evlat olacak hayırlı bi evlat nasib etsin rabbim.... Aeo hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?