Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm sana bisey demek istedim cunki sen ilk defa tup yaptirdinya ondan...cnm benim ilk tedavimde iki emriyo konmustu,olmayinca yikildim,sonra benim gobek bi cikmaya basladi,adetlerimde duzeni bozuldu az oluyodu,bide birinin adet olurken hamile oldugunu duydum,dedimki tmm ben kesin hamileyim,hatta bebek hareketleri hissttim,gittim doktora ben hamileyim test yaptinmi dedi evet negatif,ama ben hamileyim hissediyorum dedim,hatta esimede dedimki bak birazdan dr.gelip hamilesin diyecek,ne biliyosun dedi,karnimda kimildamar var buyuyo gobek,bide as yeriyodum psikoloji gitti ya bikere....sonra bakti etti meyerse benim bagirsaklar durmus,hareketlerde bagirsak hareketiymis,ilac verdi ve benim bebek mebek kalmadi..ve orda bikere daha yikildim ilaclara vucudum aliskin deyildi o yuzden ter tepki vermis boyle olmus..yani cnm aman dikkat et guzel arkadasim bidaha uzulme,cunki insan inanamiyo tutmadigina

yarin pazara gidecem,bi bakiniyim ne var ne yok aylardir gitmedim.ama pazara gidince hep aklima bi komsumuz vardi uzaktan tanidigimiz..cocugu yoktu,pazarda gormustuk,gorumcem sordu bebek yokmu diye,bi aglamaya basladi,ben daha yeni evliydim,dedi herkes bunu soruyo olsa var derim niye soruyolarki 10 yil oldu evlendim yoksa olmuyo,diye..sonra tasindi buralardan buralarda cok turk var galiba sessizlik istedi,duydum hamile,kendiliginden tup mup hep denedi olmuyodu,dogurmus oglu oldu,simdi bidaha hamile,buyrun hanimlar,ne bu simdi zamani gelmeden hic bisey olmuyo,hayret yaa bi pazara gidecektim neler yazdim,neyse pazara gidince o aklima duser hep,o zaman anlayamamistim neler hissttigini simdi yasiyorum..

yok artıkkkkkkkkkkkkk ne işiniz var kızlar bu saatte??

ne yazıkki tek başıma kaldım :)
balığa gitti kocişşş
canım keşke çıkmasaydım doppikten....deseydin ya azcık ta tatkılırdık başbaşa seninle
o kadar doğru şeyler yazmışsın ki ikinci tecrübeli(zaman olarak yanlış anlaşılmasın)olarak katılıyorum sana.bazen duyuyoruz ya adeti devam ederken hamileymiş meğer,yada ne bileyim üstüne görmiş meselaa vs.vs.örnekler çoğaltılabilir.bunların istisna olduğunu unutup,kendimizi öyle olduğuna inandırmak istiyoruz.kabullenmek zor geliyo...ne zor dimi yaşadıklarımız........................................

ben daha küçükken bizimde bir komşumuz vardı altımızda otururdu.çok sevdiğim bi ablamız.benim doğduğum yaşta evlenmiş.olsaymış benimle yaşıt çocuğu olacakmış.neyse onunda çocuğu olmuyodu...ben çek üzülürdüm...o kadar iyi bir insandı kiiii...dediğin gibi anlıyamazken neler hissttiğini şimdi yaşıyorum.halada görüşürüz.4.tedavimden sonra onu aradım ağlayarak...sen neler yaşamışsın ...abla diye...ona sordum nasıl katlandın,nasıl dayandın....oda bir bilsen ki dedi.....3 kez tüp yaptırmış bunu yeni paylaşıyo benimle tabi o zamanlar çok pahalı....bu seda sayanda çıkan bir prof varmış ona gitmiş,türkiyenin en iyi doktorlarına olmamış...en iyisinide gitsen OL emri gelmeyince olmuyo.....bana dediki keşki tedaviye devam etseydim....o zaman ben işte pes etmekten vazgeçtim....
canım ablam neler yaşamış meğer ne zormuş.....
ay nekadarzor yaramı deştin kıız sabahın bu saatinde bak neler geldi aklıma....bi pazara gidecektin konu nerelereeeeeeee geldi

herkese hayırlı cumalar diliyorum....Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa en kısa zamanda nasip etsin....sağlık,mutluluk ve huzur versin hepinize...vedeeeeeee bebişler.....

haydin güne neşeli başlayalım ki günümüz öyle geçsin
32:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118
bunlar benden sizeeeeeeeee

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

Kızlar Günaydınnn ve Hayırlı Cumalar Rabbim edilen dualarımızı geri çevirmesin hepsini kabul etsin inşallahhhKays canım dualarımdasın bugün Rabbim kolaylık versinnn

Canım göze toz kaçtığında edilen dua adım gibi eminim ki muhatabını bulmuştur.zaten tamda bu yüzden sen rabbini seçtiğin için intihan ediliyorsun.Senin sesinden hoşnuttur belkide rabbin her gün en az 5 defa huzuruna çağırıp derdini dinliyor.Zaten Onun rahmetiyle olmasaydı Onun yolunda yetirme arzumuz olmasaydı evladı da istemezdik.Güçlü olmasaydın seni seçmezdi güçlüymüşsün ki seni seçmiş.Asla isyan etmeyeceğini müsibete sabır ve dua ile karşılık verip..nimeti de şükürle karşılayıp layıkıyla yetişreceğine karar kılmış ki seçmiş.Yıllarca hiçbir şey yapmadan beklemende de vardır bir hayır (bende 6 yıl bekledim üstelik normal yolla çocuk sahibi olmam imkansız tıbben..Allah dilerse tıbba danışmaz haşa biliyorum) Bekletenin vardır bir bildiği canım.Ramazanın madeviyatı ve kızkardeşinin yanında olması sana iyi gelir inşallah.Tabiki dok içini tatlım derdini iyi biliyordur kardeşin ama derecesindende haberder olursa belki şöyle içten bir dua eder ve o dua belkide beklenen duadır..

Son düzenleme:

Beyaz çok güzel bir renk canım sen o beşiği bana yolla ben onu beyaza boyar bir vernik atar gönderirim sana..Bu aralar mobilya boyamalara verdim kendimi dosya dolabımı boyadım evdeki orta sehpamı boyadım şuan gözümü dört açtım boyayacak birşeyler arıyorum..hepsini de inci beyazına boyadım.

Hoş geldiiiiiiinnn pazartesi mi olcak süper hem haftasonu dinlenmiş olarak gidersin rapor aldın evde mi olacaksın tatlım

o gün yatarım zaten ama salı da gelmemeyi düşünüyorum canım rapor diyeceğim dr.a olmadı idare etsinler 2günden ölmezler ya dimi ama bende dinlenmiş olurum hem birazcık keyif yaparım evimde

o gün yatarım zaten ama salı da gelmemeyi düşünüyorum canım rapor diyeceğim dr.a olmadı idare etsinler 2günden ölmezler ya dimi ama bende dinlenmiş olurum hem birazcık keyif yaparım evimde

idare etsinler tabi ki nolcak..dinlen canım dinlen yarasın keşke daha fazla dinlene bilsen en azından iş stresi olmasa sen rapor için biraz zorla dr yi belkim verir.Sonra da salepli ananaslı keyif yap evde:82: Bende gelim mi hem iki laflarız

gel bacım gel kociş söz verdi o bakcak bana bize çayda yapar fazlasını bekleme çayın yanına ancak bisküvi çıkarır o kadarını beceremiyor da iki lafın belini kırarız
olsun canım buna da şükür aslında 3 gün dedim patrona cuma günü olacağını hesapladığımız için h.sonu yatacağım demiştim ama p.tesi olunca eğer tutmazsa bir sonrakine şansım olsun diye 2gün dinleneyim diyorum ama belli mi olur keyif iyi gelirse 3.güne de uzatabilirim

yollayayim canim benim kocise soyledimde olmaz oyle diyor istiyorsan baska alalim diyor kadin getirmis ben bunu kullanmam diyememki hem marangoz arkadasida var ama nuh dedi gerisni demedi

ben geldimmmmm p.tesi aşılamamız oluyorrrrr

alalhim allahim bu caok guzel haber bak telas ediyordun gordunmu p.tesi supermenlerin ve yumoslarin kavusma gunu hadi insallah ikiz yada ucuz ytutsun ama en onemlisi saglik ve sihhatle tutunsunlar sana hayirli evlat olsunlar rabbimede sadik bir kul olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…