Aminnn canım Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini alıcazzkızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim aha fazla aratmasın kimseye içinde banada .... hayırlı sağlıklı zatına layık kul habibine hakiki ümmet seviklerine hakiki evlat olacak hayırlı bi evlat nasib etsin rabbim.... aeo hepiniz
çok sukur iyiyz canım
ya sadece ecrin diyo bende o zaman senayı da ılave edelım dıyorum oda yalnız ecrin daha guzel dıyor anlaşamadık yanı
amin canım aminnnnn dikkat et tamammı kuzummm Rabbim yollasın inşallah mucizelerimizi bu ay sağlıkla hayırlakızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim aha fazla aratmasın kimseye içinde banada .... hayırlı sağlıklı zatına layık kul habibine hakiki ümmet seviklerine hakiki evlat olacak hayırlı bi evlat nasib etsin rabbim.... aeo hepiniz
hadi hayırlısı kuzum bak kızların yazdıklarını bir oku bende bilmiyordum farklı bir anlamı varmış ecrininçok sukur iyiyz canım
ya sadece ecrin diyo bende o zaman senayı da ılave edelım dıyorum oda yalnız ecrin daha guzel dıyor anlaşamadık yanı
bu devirde stres yapmadan yaşamak ne de güzel olurdu yaaaamın amın canım
sakın ıs guc yapma dınlen hele agır hıc kaldırma hep huzurlu bı ortam ıcerısınde ol sıkıntı yasak sana
ay hiç bilmiyordum yaa demek ki anlmları iyi araştırmak gerekiyor çok önemliymiş isim anlamları çünkü:26:hepinize gunaydin kizlar kays almissin supermenleri hayirlisiyla artik sira beklemekte Rabbim yuzunu ve yuzumuzu guldursun insallah
aysecim ecrin ismini bende cok seviyordum ama internette anlaminin pekde guzel olmadigina sahit oldum ecr kelimesinden turemis ve ucret anlamina geliyormus ama kesin eminde degilim arapca bilen arkadaslara bir danis istersen
aysecim simdi bir yerde gordum linki atiyorum hangisi dogru bilemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...anlamlari.html (Ecrin Tuana Ceylin isimlerinin gerçek anlamları)
hepinize gunaydin kizlar kays almissin supermenleri hayirlisiyla artik sira beklemekte rabbim yuzunu ve yuzumuzu guldursun insallah
aysecim ecrin ismini bende cok seviyordum ama internette anlaminin pekde guzel olmadigina sahit oldum ecr kelimesinden turemis ve ucret anlamina geliyormus ama kesin eminde degilim arapca bilen arkadaslara bir danis istersen
aysecim simdi bir yerde gordum linki atiyorum hangisi dogru bilemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...anlamlari.html (ecrin tuana ceylin isimlerinin gerçek anlamları)
kafam karıştı benim yaaaa
canım kafam karıstı ne yapsak hocaya mı sorsak
valla kizlar benim kafamda karisti hangisi dogru bilemedim belki sorulabilir aysecim hocaya ama arapca bilen birisi olursa daha iyi olur cunku bizim anne baba olarak en buyuk gorevlerimizden biri isim koymak
yollayayim canim benim kocise soyledimde olmaz oyle diyor istiyorsan baska alalim diyor kadin getirmis ben bunu kullanmam diyememki hem marangoz arkadasida var ama nuh dedi gerisni demedi
alalhim allahim bu caok guzel haber bak telas ediyordun gordunmu p.tesi supermenlerin ve yumoslarin kavusma gunu hadi insallah ikiz yada ucuz ytutsun ama en onemlisi saglik ve sihhatle tutunsunlar sana hayirli evlat olsunlar rabbimede sadik bir kul olsunlar
selamunaleykum arkadaşlar nasılsınız? çok zamandır yoktum bende. 1 hafta köydeydim .. malum çay topluyoz. hani ablam doğuramıyor demiştim ya pazar günü doğum yaptı. normal doğumu beklediler 1 gün olmayınca ameliyat oldu. bi prensesimiz oldu. 3 gündürde onun yanındaydım yardım ettim. çok ağrıları oluyor.. ama 10 günde toparlanır diyorlar..
şimdi evdeyim yarın tekrar köye çay toplamaya gideceğim inşallah.. bebişimi şimdiden özledim. haa bu arada ismi fikriye sema oldu. fikriye ablamın rahmetli kayınvalidesinin ismi... ölmeden önce istemişti...
yaa bu arada listeyi okuyamadım hakkınızı helal edin. bayağı yoğun geçiyor günle. sırada liste var mı.. okumak istiyorum şimdi...
kimsecikler yok çok sıkıcı eslem seyyan muhat asbe dafni sürpriz ve diğer kızlar nerdesinizzz yaaaa o eski muhabbetler nerdeeeeeeeeeee..........
kimsecikler yok çok sıkıcı eslem seyyan muhat asbe dafni sürpriz ve diğer kızlar nerdesinizzz yaaaa o eski muhabbetler nerdeeeeeeeeeee..........
Kacirmisim sizi yaaaBen burdayım canım sadece asbe ye face den yazdım birazdan damlar..sen nasılsın bakalım heyecan varmı? yormuyorsun kendini değil mi
Hayirli olsun canimcim oglusun elde sallamis anneciginehayırlı günler biz doktordan geldık.bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri.12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış çok şükür.eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu duyguları isteyen herkese yaşatsın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?