Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Aminnn canım Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini alıcazz
çok sukur iyiyz canım
ya sadece ecrin diyo bende o zaman senayı da ılave edelım dıyorum oda yalnız ecrin daha guzel dıyor anlaşamadık yanı

Ayşe canım nasılsın konuşamıyoruz uuzun zamandır bebeğe isim de kararsız kalmışsınız canım ecrin ismini bende çok istiyodum Allah'ın hediyesi olarak biliyodum anlamını ama geçenlerde okudum yanlış biliniomuş istersen internetten iyice araştır çünkü yavruların isimleri çok önemliöpüyorum seni

hepinize gunaydin kizlar kays almissin supermenleri hayirlisiyla artik sira beklemekte Rabbim yuzunu ve yuzumuzu guldursun insallah

aysecim ecrin ismini bende cok seviyordum ama internette anlaminin pekde guzel olmadigina sahit oldum ecr kelimesinden turemis ve ucret anlamina geliyormus ama kesin eminde degilim arapca bilen arkadaslara bir danis istersen

amin canım aminnnnn dikkat et tamammı kuzummm Rabbim yollasın inşallah mucizelerimizi bu ay sağlıkla hayırla
çok sukur iyiyz canım
ya sadece ecrin diyo bende o zaman senayı da ılave edelım dıyorum oda yalnız ecrin daha guzel dıyor anlaşamadık yanı
hadi hayırlısı kuzum bak kızların yazdıklarını bir oku bende bilmiyordum farklı bir anlamı varmış ecrinin
amın amın canım
sakın ıs guc yapma dınlen hele agır hıc kaldırma hep huzurlu bı ortam ıcerısınde ol sıkıntı yasak sana
bu devirde stres yapmadan yaşamak ne de güzel olurdu yaaa
ay hiç bilmiyordum yaa demek ki anlmları iyi araştırmak gerekiyor çok önemliymiş isim anlamları çünkü:26:

canım baktım netten allahım mukafatı dıyor yınede arastırıyorum

valla kizlar benim kafamda karisti hangisi dogru bilemedim belki sorulabilir aysecim hocaya ama arapca bilen birisi olursa daha iyi olur cunku bizim anne baba olarak en buyuk gorevlerimizden biri isim koymak

canım arapça bilen bı hocaya sorayım en ıysı
ya eşime hangı ısımı soylesem begenmeyınce hemen eskı sevgılımın adı dıyo

Evet ya üzülür kadıncağız görünce..Küçük olanlardan mı bari biraz büyüyünce kızına güzel bir yatak alırsın beşiğe sığmıyor artık dersin olur biter..anammmneler söylüyorum ben böyle kadıncağız düşünmüş almış..mışıl mışıl uyusun içinde b.lu prenses tıpış tıpış da yürüsün

Aleyküm selam toprağam hoş geldin..gözün aydın olsun teyzesi Allah uzun ömürler versin Fikriye Sema kızımıza analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun inş.

Allah Kolaylıklar versin canım sanada..

kimsecikler yok çok sıkıcı eslem seyyan muhat asbe dafni sürpriz ve diğer kızlar nerdesinizzz yaaaa o eski muhabbetler nerdeeeeeeeeeee..........

kimsecikler yok çok sıkıcı eslem seyyan muhat asbe dafni sürpriz ve diğer kızlar nerdesinizzz yaaaa o eski muhabbetler nerdeeeeeeeeeee..........

Ben burdayım canım sadece asbe ye face den yazdım birazdan damlar..sen nasılsın bakalım heyecan varmı? yormuyorsun kendini değil mi

heycan başladı iş yapmıyorum ufak tefek şeyler dışında heyacan mı korkumu bilmiyorum aslında içim çooookkk garip

hayırlı günler biz doktordan geldık. bizim minnak büyümüş kocaman olmuş teyzeleri.12 hafta 3 günlükmüş.geç döllenme demişti geçen ay ama bu sefer arayı kapatmış çok şükür.eli ayağı kolu herşeyi vardı çok şükür bu arada doktor erkeğe benzettim dedi nedendir bilinmez erkek isterken içimdeki his kız desede doktor erkek dedi bakalım ilerleyen haftalarda kesinleşir sanırım bu arada sabit duruyodu ben dedim bazı kızçelerin bebeleri oynuyormuş benimki niye oynamıyor 10 dakka kadar kasıklarıma vurdu yavaş yavaş bastırdı yine oynamadı sanırım çok inatçı bişey olacak babası gibi doktorun uzun çabaları sonucunda bize elini salladı çok şükür sonrada poposunu çevirdiRabbim sizlerede nasip etsin inşallahbu duyguları isteyen herkese yaşatsın Rabbim

hayalot canım hayırlı olsun oğluşun :) canım kusura bakmazsan işey soracam ben senin tedavi sürecini hatırlayamıyorum geçmişe doğru biraz baktım ama fark edemedim kaçırdım herhalde gözden bana ve ark. umut olması bakımından biraz bilgi verebilirmisn bide nerde tedavi görmüştün canım sen....

Geldim ama gecikmisim kuzum yaa kacirdim sizi goruyor musun bende son temizliklerimi yaptim camasirlarimi yikiyorum canim az kaldi hayirlisiyla 13 gun sonra guzel guzel haberler alacagiz senden sakin sakin bekleyelim insallah canimcimm

Ben burdayım canım sadece asbe ye face den yazdım birazdan damlar..sen nasılsın bakalım heyecan varmı? yormuyorsun kendini değil mi
Kacirmisim sizi yaaa
Hayirli olsun canimcim oglusun elde sallamis annecigine

asbeee içim öyle garip ki nasıl alatsam bi deişik işte
anneme de gitmedim evimdeyim zaten gidip kalmayı sevmiyorm öyle çok fazla böyle daha rahat:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…