evet canımaşağıdaki eslemmi gıııı:))
canımidrar lökositten (iltahaptan) dolayı oluyormuş.bende yumurta tavuk hesabı aşıdan üçgün önce sabah akşam havuç suyu içirdim:)))) yarar herhelde bilmem zararı olmaz ki yedir gitsin bolca idrar yapıyo:)))
ben koydum deneme amaçlı iki poşet vişne giriyorsa kirazda girer diye üşündüm:))) inş yanlış düşünmemişimdir çıkınca yenmezse bende suyunu yaparım:)))hımmmm canım bak bunlar iyi oldu,
kirazı çok yedik ama bilmeden :)
yarın alayım o zman.
canım kirazında mevsimi geçiyo. dolaba koysak acaba aynı etki olur mu?
kirazda idrar artırıyo biz saplarınıda atmadık ben taş düşürdüğüm içn içiceğim kuruyunca saraçoğlu tavsiyesi....evet canım
canımidrar lökositten (iltahaptan) dolayı oluyormuş.
canım haftada 5 yasin okunacak 120 de ihlas.Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza
teşekkürederim:)çok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder,dualarımızı nasıl yapıyoruz arkadaşlar
haftada 4 kişiye 41 er yasin hatmi olutyor ve 10 000 ihlas hatmi
teşekkürederim:)çok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder,dualarımızı nasıl yapıyoruz arkadaşlar
hatırladım canuum.
biliyor musun aklımda epeydir tesbih namazı var,
bak birlikte kılmak nasip olacakmış demekki :)
canım biraz esnek bi proğram yap , benim öğrenci sayım her geçen gün artıyor.
ne derseniz varım, ama geçenkinden daha insaflı olun tamam mı
kızlar eşinize her akşam küçük bi kasede ceviz fındık fıstık ve badem yedirin kavrulmamış kabuklu olsun hazır gıdalardan da uzak durun haa bide kiraz vücuttaki iltihabı atıyormuş yıkanmış spermler önemliolduğu içn tedavide şimdiden azcık azcık başlayın...
kiraz tecrübeyle sabit kızlar kşraz mevsimiya eşim bolbol kraz yemişti yani tevafuken doktor yıkanmış haliyle spermleri çok beğendi inş rabbimde izin verir veeee 14 gün sonra halay çekeriz:118::118::118:
canım haftada 5 yasin okunacak 120 de ihlas.
haftada 4 kişiye 41 er yasin hatmi olutyor ve 10 000 ihlas hatmi
Anladım cnm sağol peki okurken kişiyemi niyet ediyoruz öyle bir liste varmı
aşağıdaki eslemmi gıııı:))
3 hati miiii:18::18::18:Amin amin inşaallah...Haftalık okuyoruz canım,belirli adette Yasini Şerif,İhlası Şerif ve Enbiya Suresinin bir Ayeti Kerimesini...Mevlam Ona açılan elleri geri çevirmesin
Canım sende aklında fikirleri söyle o zaman...Bazı duaların kabul olmama sebebi günahlarmış canım.Günahlardan istiğfar çekerek temizlenildiğine ve en büyük istiğfarda tesbih namazı olduğuna göreDualarımız günahlarımız sebebiyle kabul olmuyosa,hergün tesbih namazı ile bu engelden kurtuluyoruz.....Allah dostları önemli işlerinde hep Secde Ayetleri ile iltica edermiş...Bizimde en büyük duamız,hayırlı sağlıklı bir evlat.Bizde hergün Secde Ayetleri ile iltica edelim o halde...Günlük zikirler zaten malum...Birde Ramazanı Şerifte toplam 3 Kuranı Kerim Hatmi,nasıl az mı çok mu E bide tüp bebeklerimiz de olcak Ramazanı Şerifte,Rabbim duamızı kabul edecek inşaallah
Tamamm yesinler bol bol
Aminnn çifte halay çekcez inşaallah Asbeyle Sana,ben inanıyorum olacak Allahın izniyle canım
canım arkadaşların tedav,iileri hep farkı zamanlarda kimin tedavisi varsa listeye o arkadaş alınıyor :)Anladım cnm sağol peki okurken kişiyemi niyet ediyoruz öyle bir liste varmı
zam mı yaptı ev sahibi uzun sürdü konuşman :)Canım benim evet,ev sahibimle konuşuyodukta ondan geciktim
3 hati miiii:18::18::18:
daha seyyanla ema ya okumadım bile:18::18:
aman seyyan deme zaten bana fark atıyoİstersen 5 olsun
Canım inan 3ten fazlasını bile yaparız...Günlük 5 cüz okusak bile rahat 3 haftada bitiyo,3 haftadan 2-3 gün artıyo bile düşün... (O artan 2-3 günde Seyyan ve Emanın Hatimleri biter) Hadi buna 1 hafta ekledim regl diye,toplam 4 haftaya tamamladım 3 Hatimle...
Yeni bir yarış daha mı yapsak kiYarışma olunca herkes gaza geliyo
Seyyan ve Emaya bende okumadım,yarın temizlik erken bitirse başlarım inşaallah
zam mı yaptı ev sahibi uzun sürdü konuşman :)
canım arkadaşların tedav,iileri hep farkı zamanlarda kimin tedavisi varsa listeye o arkadaş alınıyor :)
ok çok soru sordum biliyorum ama:)daha yeni olunca böle oluyoo konuyu takip edersem kime okuyacağımı bulurum dimi:))
liste yayınlanıyo seyyan saolsun uğraşıyo
sor canım :) sıkıntı yok :)canım arkadaşların tedav,iileri hep farkı zamanlarda kimin tedavisi varsa listeye o arkadaş alınıyor :)
ok çok soru sordum biliyorum ama:)daha yeni olunca böle oluyoo konuyu takip edersem kime okuyacağımı bulurum dimi:))
ne kadarlık evlisin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?