Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hımmmm canım bak bunlar iyi oldu,
kirazı çok yedik ama bilmeden :)
yarın alayım o zman.
canım kirazında mevsimi geçiyo. dolaba koysak acaba aynı etki olur mu?
ben koydum deneme amaçlı iki poşet vişne giriyorsa kirazda girer diye üşündüm:))) inş yanlış düşünmemişimdir çıkınca yenmezse bende suyunu yaparım:)))

teşekkürederim:)çok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder,dualarımızı nasıl yapıyoruz arkadaşlar

Amin amin inşaallah...Haftalık okuyoruz canım,belirli adette Yasini Şerif,İhlası Şerif ve Enbiya Suresinin bir Ayeti Kerimesini...Mevlam Ona açılan elleri geri çevirmesin

Canım sende aklında fikirleri söyle o zaman...Bazı duaların kabul olmama sebebi günahlarmış canım.Günahlardan istiğfar çekerek temizlenildiğine ve en büyük istiğfarda tesbih namazı olduğuna göre Dualarımız günahlarımız sebebiyle kabul olmuyosa,hergün tesbih namazı ile bu engelden kurtuluyoruz.....Allah dostları önemli işlerinde hep Secde Ayetleri ile iltica edermiş...Bizimde en büyük duamız,hayırlı sağlıklı bir evlat.Bizde hergün Secde Ayetleri ile iltica edelim o halde...Günlük zikirler zaten malum...Birde Ramazanı Şerifte toplam 3 Kuranı Kerim Hatmi,nasıl az mı çok mu E bide tüp bebeklerimiz de olcak Ramazanı Şerifte,Rabbim duamızı kabul edecek inşaallah

Tamamm yesinler bol bol

kiraz tecrübeyle sabit kızlar kşraz mevsimiya eşim bolbol kraz yemişti yani tevafuken doktor yıkanmış haliyle spermleri çok beğendi inş rabbimde izin verir veeee 14 gün sonra halay çekeriz:118::118::118:

Aminnn çifte halay çekcez inşaallah Asbeyle Sana,ben inanıyorum olacak Allahın izniyle canım

3 hati miiii:18::18::18:
daha seyyanla ema ya okumadım bile:18::18:

3 hati miiii:18::18::18:
daha seyyanla ema ya okumadım bile:18::18:

İstersen 5 olsun

Canım inan 3ten fazlasını bile yaparız...Günlük 5 cüz okusak bile rahat 3 haftada bitiyo,3 haftadan 2-3 gün artıyo bile düşün... (O artan 2-3 günde Seyyan ve Emanın Hatimleri biter) Hadi buna 1 hafta ekledim regl diye,toplam 4 haftaya tamamladım 3 Hatimle...

Yeni bir yarış daha mı yapsak ki Yarışma olunca herkes gaza geliyo

Seyyan ve Emaya bende okumadım,yarın temizlik erken bitirse başlarım inşaallah

Son düzenleme:
aman seyyan deme zaten bana fark atıyo
aslında olabilir ama ben 5 cüzü zor okurum :18:

zam mı yaptı ev sahibi uzun sürdü konuşman :)

Yok canım,geçen ameliyat olan teyzeye gittim ya,ev sahibimin annesi o...Başında bekliyolar gece yatmaya geliyo evine.Çocuğunu Ramazanı Şerifte yurda gönderecekti ilçedekine,onun fiyatını sormuştu,onu söyledim,yarın gidecek inşaallah çocuğu Rabbim bizim evlatlarımıza da nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…