geliyorum gidiyorum yoksunuz beaaamuhaaatttt iyiki geldin yoksa siyasete sdarıyordum ondan sonra stres.....:)))
yahu çatlatmada adamı söyle bakım neymiş :) :)Kızlar Selamün aleyküm naber
Ben ölüyom yorgunluktan ya,iki gündür temizlik yapıyom.Halıları gönderdim yıkatmaya.Tüm camları sildim ve perdeleri yıkadım,oturma odam hariç.Mutfaktaki tabakları indirdim yıkadım.Yatak odamızı değiştirdik.Yarın halılarım gelcek.Onlar gelmeden oturma odamı halledicem nasipse.Sonra alışverişe gidicez..Gelince wc banyo ellerimden öpecekBu arada dualarımı okuyamadım,yarın okuyacam nasipse.Benim kanama regle çevirmedi,diğer türlü de devam etmiyo.Yarın gitmişken testte alayım Ramazanı Şerif boyunca bi stok yapayım kendime,çıkamam çünkü daha Kızlar bide en geç bi seneye inşaallah hamile kalmamız mümkün olacak bence,aklıma dahiyane bi fikir geldi ben uygulayacam,müsait zamanda söylerim size de
Asbe Kays canlarım benim,kırklarınız karışacak inşaallah,arkanızdan biz gelcez inşaallah,hep beraber büyütcez çocuklarımızı Allahın izniyle
Kızlar hepinizi Allah rızası için seviyorum,eksik etmeyin dualarınızdan
yahu çatlatmada adamı söyle bakım neymiş :) :)
merak ettim :)
eslem zaten adamı çatlatmasa olmaz sanki ovitrelle yada pregniyl iğne... önce haber veriyo otuzaltı saat sonra çatlıyo
hahaaaa bilimsel olarak da mümkün bu :)Bak ne düşündü akıllı arkadaşın
Tüp bebek tedavisi ile bebek şansı artıyo ya hani canım.Bende düşündüm ki,her ay kendimi tedavideymişim ve tutacak diye düşünmeye çalışıcam...İlişki esnasında bebek fikrini çıkarıp akışına bırakıcam,çünkü nasıl olsa düşündüğüm şekilde yaşayabilirsem zaten Allahın izniyle olacak dimi.Aman karışık mı oldu,anladınız mı Dün gece aklıma geldi,bana geldiler çünkü yine ne yapsam olmuyo gibi geliyo bende böyle düşündüm. Nasıl olsa 12 ayın birinde bari böyle düşünürsem olur gibi geldi,gerçi onu düşünebilmekte marifette neyse bakalım
Uçuk bi düşünce değil dimi,ordan nasıl göründüğümü merak ediyorum hehee
tabiki :) hoş geldin,slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyimmmmm
sen de az aşağı değilsin,eslem zaten adamı çatlatmasa olmaz sanki ovitrelle yada pregniyl iğne... önce haber veriyo otuzaltı saat sonra çatlıyo
slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyimmmmm
hahaaaa bilimsel olarak da mümkün bu :)
secret diyorlar, ayrıca Allahtan istemeye devam ettiğin ve ümidini tazelediğin için de ayrı bi güzel olacaktır
ben de her ay buna benzer şeyler yapıyorum :) yani ovüden sonra çok dikkat ediyorum, psikolojik olarak aş eriyorum :)
Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza
teşekkürederim:)çok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder,dualarımızı nasıl yapıyoruz arkadaşlar
başka bi kitabını okumuştum sanırım :)muhammed bozdağ istemenin esrarı tavsiye ederim kızlar yıllar önce okumuştum ama tekar okunacak bi kitap
hatırladım canuum.Ve aleykümselam,hoşgeldin aramıza
Bi an kafayı mı yiyorum ki diye düşündüm,iyi bari bilim kadını gibiyim desene
Canım şaka maka,bana öyle mantıklı geldi ki...Bu kadar tedaviden birinde mutlaka Allahım nasip eder dimi.Ben öyle düşüncem,özellikle bu Ramazanı Şerif manevi açıdan artırcam çalışmaları...Muhat hatıırlıyo musun ben daha önce bi rüya görmüştüm,secde ayetleri ile ilgili.O rüyadan sonra bi defa yaptım onu.Ama uzun zamandır aklımda hala.Ramazanı Şerif boyunca hep beraber,hergün Secde Ayetleri ile iltica edelim mi,ne dersinBide hergün tesbih namazı Sıkı bir program yapmak istiyorum,bakalım şu temizlik bitsin de Hadi hayırlısı hakkımızda,az kaldı kuzucukları almaya inşaallah
yavriimmmm,kızlar eşinize her akşam küçük bi kasede ceviz fındık fıstık ve badem yedirin kavrulmamış kabuklu olsun hazır gıdalardan da uzak durun haa bide kiraz vücuttaki iltihabı atıyormuş yıkanmış spermler önemliolduğu içn tedavide şimdiden azcık azcık başlayın...
bende yumurta tavuk hesabı aşıdan üçgün önce sabah akşam havuç suyu içirdim:)))) yarar herhelde bilmem zararı olmaz ki yedir gitsin bolca idrar yapıyo:)))yavriimmmm,
havuç ta lökositi önlüyor, gelenekselcezerye günleri yapıyorum artık :)
beyaz kiraz var burda kırmızılar azaldı, acep onlar da işe yarar mı ki :)
hımmmm canım bak bunlar iyi oldu,kiraz tecrübeyle sabit kızlar kşraz mevsimiya eşim bolbol kraz yemişti yani tevafuken doktor yıkanmış haliyle spermleri çok beğendi inş rabbimde izin verir veeee 14 gün sonra halay çekeriz:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?